Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (187)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

noi am avut o zi lungaaaaaaaaaaaaaaaa, cu niscaiva printesa prin casa, party, etc etc etc.

aici cateva poze cu domnisoara de 6 ani, va multumesc f mult pt felicitari

http://www.flickr.com/photos/degetica/sets/72157607233941230/

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

[red]La multi ani Sofia![/red: esti o adevarata printesa!

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata, sunt deja la birou si satula de munca. Sper sa nu intervina totusi nimic si sa ajung si eu la cosmetica la 9, macar jumatate de ora pentru urgente.

Sabina, printesa scumpa Sofia. I-a placut rochia, nu? Imi pare tare rau ca am avut asa seara nasoala, voiam sa o sun sa ii urez personal, dar lasa ca o sun azi. In rest, ce cautai la ora aia pe net?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Lista pentru aniversare actualizata

1. Roxana + 1 copil mare
2. Sabina + 1 copil mare
3. Sim + tati
4. Tomasa + 1 copil mare
5. Bernix + tati
6. Teodora + tati
7. Ana + tati + 1 copil mare
8. Luy + tati
9. Annisia + tati
10 Mad
11 Prisi
12 Gabitz + tati + 1 copil mare
13 Cecilia

In total inseamna cam 20 de adulti, 13 papanashi si dulcetici si 5 nazdravani/nazdravane.

Reamintesc data si ora: DUMINICA, 12 OCTOMBRIE, ORA 11

Alte chestiuni:

1) Cum ramane cu cadourile? Fixam o suma? Fixam niste reguli privind alegerea lor? Sunteti de acord cu cadouri cu dimensiuni standard, in cutii la fel? Sau cum anume propuneti sa fie?

Eu personal as propune o suma, ma gandeam la 50 RON la o prima strigare, desi nu stiu cam cat poti sa iei de banii acestia. Evident toate cadourile ar trebui impachetate frumos, ca doar placerea este sa le desfaca.

2) Fetele care nu participa personal la intalnire dar participa la tombola, va rog neaparat PM. O sa fac o lista si o sa va trimit PM cu adresa mea ca sa puteti trimite. Ma ofer eu sa adun toate cadourile si sa le expediez ulterior castigatorilor.

3) Ce tip de locatie preferati? Cum se va proceda cu mancarea si bautura?

Eu personal inclinasem spre o sala de conferinte de la un hotel mai degraba decat un restaurant, ceva care sa aiba si mocheta (Annisia, cum este restaurantul de care spuneai tu? Pot misuna pe jos?)

O alta varianta ar fi un loc de joaca. Petrecerea de 2 ani a Alexandrei i-am facut-o la un loc de joaca dragut intr-o vila, cred ca ZigZag se numea. Era curat pe jos, spatiu mare, si copiii puteau misuna. In plus aveau tot felul de jucarele. Mai sunt unii pe la Piata Muncii, imi scapa acum numele lor, insa camera cu jucarii era cam mica, iar cea cu topogane era cam periculoasa pentru cei de varsta asta.

Uitati locatia: http://www.zigzagplayhouse.ro/

La mancare ma gandisem la ceva tartine, pateuri, si evident ceva ape, sucuri si chiar beri de baut. Plus prajiturele si torturi.

Zicea Sabina de ceva legat de mancarea copiilor in jur de ora 1. Nu stiu daca putem aranja ceva acolo, depinde si de locatie. Daca doriti asa ar trebui stiut. Daca nu, fiecare isi aduce papica de acasa.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Neatza!

Mad, multumim. Acasa nu se omora sa manance singur, dar la gradi vede copilasii un pic mai mari (cei de aproape 2 ani) si se pare ca s-a ambitionat si el.

Rox, vezi ca prea multa munca strica? LOL, ce dura faza cu alarma .

Luy, poate o sa venim si noi la Baby Expo, dar in we ca s-a termiant boieria mea de sapt viitoare. Iti spun ce si cum.

Alinus, multa sanatate lui tati de Teo, am uitat sa iti scriu.

Sabina, superba printesa.

Rox, si eu sunt satula de munca deja. M-am trezit devremeeee, am calcat niste haine pentru Stefan, am spalat bibe si l-am pregatit pe cel pentru gradi, am pregatit schimburile pt gradi, dus copil la gradi. Acum astept sa termine masina de spalat ca sa intind rufele si sa ma duc la croitorie si la un shopping mic la Real, vreau sa fac un tiramisu maine pentru ca avem musafiri. LOL, si dupa aia la servici, am niste chestii urgente de rezolvat.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Sim, lasa ca de luni incepi munca la birou si o sa fie si mai greu sa strecori PAG-urile. Oricum felicitari pentru atata harnicie. Si eu am de facut cumparaturi si sa gatesc ceva pentru copii pentru weekend, sper sa nu stau azi mult la birou. Plus ca iau si atomica acasa si tre sa o duc si la doctor pentru avizul ala.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Rox, pe scurt:

1. Parerea mea e sa fixam o suma. Sa zicem aprox 50 ron, desi eu una nu stiu daca reusesc sa ma incadrez in banii astia.

3. Locul de joaca mi se pare mai ok decat un restaurant. Ca mancare e bine ce ai zis tu, doar o intrebare am: cine face tartinele si cu ce? Si de unde sa luam praji, torturi si pateuri? Cu mancarea cred ca ar fi mai bine sa isi aduca fiecare. Cu Stefan nu prea am probleme, mananca aproape orice, dar fiecare e cu tabieturile proprii.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Ah, Rox, mi-am adus aminte. Inca nu au aparut programarile disponibile pt dr Oros.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Lista pentru aniversare actualizata

1. Roxana + 1 copil mare
2. Sabina + 1 copil mare
3. Sim + tati
4. Tomasa + 1 copil mare
5. Bernix + tati
6. Teodora + tati
7. Ana + tati + 1 copil mare
8. Luy + tati
9. Annisia + tati
10 Mad
11 Prisi
12 Gabitz + tati + 1 copil mare
13 Cecilia

In total inseamna cam 20 de adulti, 13 papanashi si dulcetici si 5 nazdravani/nazdravane.

Reamintesc data si ora: DUMINICA, 12 OCTOMBRIE, ORA 11

Alte chestiuni:

1) Cum ramane cu cadourile? Fixam o suma? Fixam niste reguli privind alegerea lor? Sunteti de acord cu cadouri cu dimensiuni standard, in cutii la fel? Sau cum anume propuneti sa fie?

Eu personal as propune o suma, ma gandeam la 50 RON la o prima strigare, desi nu stiu cam cat poti sa iei de banii acestia. Evident toate cadourile ar trebui impachetate frumos, ca doar placerea este sa le desfaca.

2) Fetele care nu participa personal la intalnire dar participa la tombola, va rog neaparat PM. O sa fac o lista si o sa va trimit PM cu adresa mea ca sa puteti trimite. Ma ofer eu sa adun toate cadourile si sa le expediez ulterior castigatorilor.

3) Ce tip de locatie preferati? Cum se va proceda cu mancarea si bautura?

Eu personal inclinasem spre o sala de conferinte de la un hotel mai degraba decat un restaurant, ceva care sa aiba si mocheta (Annisia, cum este restaurantul de care spuneai tu? Pot misuna pe jos?)

O alta varianta ar fi un loc de joaca. Petrecerea de 2 ani a Alexandrei i-am facut-o la un loc de joaca dragut intr-o vila, cred ca ZigZag se numea. Era curat pe jos, spatiu mare, si copiii puteau misuna. In plus aveau tot felul de jucarele. Mai sunt unii pe la Piata Muncii, imi scapa acum numele lor, insa camera cu jucarii era cam mica, iar cea cu topogane era cam periculoasa pentru cei de varsta asta.

Uitati locatia: http://www.zigzagplayhouse.ro/

La mancare ma gandisem la ceva tartine, pateuri, si evident ceva ape, sucuri si chiar beri de baut. Plus prajiturele si torturi.

Zicea Sabina de ceva legat de mancarea copiilor in jur de ora 1. Nu stiu daca putem aranja ceva acolo, depinde si de locatie. Daca doriti asa ar trebui stiut. Daca nu, fiecare isi aduce papica de acasa.

Rox ,

Poze

Vin si eu

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

M-a luat melancolia. Unde-s vremurile cand dormeam pana aproape de 12 impreuna cu Stefan? Pfiii, acum nu e nici ora 9 si deja am facut o gramada de treburi. Ce trece timpul!

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Buna dimineata. Cafea?

Rox, legat de petrecere:
1. La Florescu este gresie pe jos. Mancare buna, curat, dar gresie pe jos si multe zdranganele insirate pe care copiii le pot trage pe ei.
2. Un loc de joaca mi se pare ideal.
3. Si eu cred ca ar trebui sa fixam o suma, dar chestia cu volumul o sa fie mai greu de realizat. Nci eu nu cred ca marimea jucariei conteaza, ci calitatea ei.

Sabina, la multi ani cu intarziere Sofiei. Sper ca mai primiti urarile si astazi.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput