Pepenasi de iulie-august 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 6
a.cicel spune:
Bine v-am gasit la scutecele. Imi pare rau ca am finalul odiseei, dar nacaro sa citesc.
Noi am ajuns acasa din concediu, dar din pacate suntem foarte ocupati. Sotul e inca in concediu, schimbam caloriferele si mai retusam pe ici pe colo ce nu am reusit pana acum, asa ca din pacate nu am timp de forum. Dar promit sa citesc tot. Poze o sa pun saptamana viitoare.
mamicile si pepenasii
Andreea
Denisa Ioana 29.06.2008 si
Bianca Maria 30.07.2006
POZE
Marina_1609 spune:
hello
am vazut si eu poze de pepenasi
Sun, Gini, sa va traiasca crestinutele!
Sibylle, Anaxena,Mada, aveti niste bebei super!
cam atat am apucat sa vizionez....ma uit si la restu cand mai am timp.
Pitica mea a adormit cu greu printre zgomote de bormasina. profit de moment si ma duc sa spal vase, sa pun niste hainite la spalat si cand se trezeste o mai stresez si eu cu aspiratorul...numai ca nush cum fac, daca incepe sa palnga o las asa sa urle si eu imi vad de treaba? uf...
diseara revine soacramea
. E bine cu ea dar e bine si fara
_
Marina
de ANA SOFIA
dma2007 spune:
marina eu pun aspiratorul cand ea doarme, si e ok( eu stau in garsoniera), dar daca se foieste il inchid si-i dau drumul dupa ce doarme iar profund
M.A.
de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
ariadnabr spune:
Neatza, azi m-am trezit cu fatza la perna
desi buburuza a supt bine aseara si s-a trezit la 4 pt prima data, apoi la 7,30 deci nu pot sa ma plang, nu am putut dormi. Am stabilit intalnire cu tipa care vinde double buggy ala si toata noaptea am visat ca mi-a aparut la usa cu un double buggy de jucarie!!! 
Bai si asa ma enervam in vis! Si uite asa se trezii canuta om sucit cu fatza la perna...
Bine ai revenit Mikycris
imi pare rau sa aud ca ai necazuri...
Dma Esti la primul bebe si nu s-a nascut nimeni invatat! Nu ai de ce sa-ti faci sange rau, doctorita aia eu as schimba-o! Asa-s unii de "destepti" ca i-as scuipa in fatza! Grrr...Tu ai grija mare de tine ca depresia postnatala poate fi tare pacatoasa. 
Esti o mama super, la fel ca orice alta mamica responsabila care-si iubeste puiutii...
Si eu ma intrebam daca e Camy bine...sper din suflet sa fie okay!
Ma duc sa hranesc cupiii mari ca cea mica doarme ![]()
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
Didi81 spune:
Neatza si de la noi!
Iar am citit mai mult indiagonala
, azi-noapte nu am prea dormit pt ca m-am oferit sa ma trezesc eu pt masa de la ora 4, iar eu daca ma trezesc noaptea nu mai pot sa adorm la loc, asa ca m-am instalat frumos intr-un fotoliu si m-am pus pe citit. Iar de dimineata am alergat iar 2 ture in jurul politehnicii asa ca acum sunt fresh
.
Mada, am facut aseara piept de pui cu hrean. Suuuper bun!
Nu am cautat sos de hrean, ci am cumparat direct una bucata hrean, l-am dat pe razatoare, l-am pisat putin cu sare, piper, niste verdeturi uscate, adaugat putina zeama de lamaie (asta i-a dat un efect special
, v-o recomand), si smantana din belsug. Si tot sosul asta l-am pus pe deasupra bucatelelor de pui (preparate cum ai zis tu) si a garniturii (cartofi fierti).
Asa, am gasit dadaca
. Eu o sa reincep serviciul din octombrie, ca nu mi-am luat decat pre+postnatal. E devreme rau, dar pot lucra si de acasa de multe ori. Pana una-alta, dadaca o sa ne vina de luni, ca sa aiba o perioada de acomodare. Acuma scorul: 10 milioane + 3 mil la casa de pensii! Dar de banii astia o sa ne faca si curat, calcat rufe, ceva mancare. Convenabil pana la urma, ca o sa avem noi mai mult timp seara. Sa vedem cum o sa fie...
Didi
de Aida Maria
ana_a spune:
Buna fetelor!!
Intru si eu in graba, nu am reusit sa citesc tot, dar am sa raspund cate ceva din ce stiu
si apoi dau fuga la calcat haine!
Cu Vigantolul, povestea este mai veche! Si pe vremea cand ii dadeam la Stefan, deci acu 3-4 ani era la fel, ca trebuie aruncat dupa o vreme. Eu nu l-am aruncat niciodata si nu am avut nici o problema.Stefan na avut nici urma de rahitism, ba mai mult, lui i sa inchis fontanela la 8 luni si un pic pt ca sa nascut cu ea foarte mica.
Parerile deci sunt impartite, fiecare face cam cum ii spune medicul ![]()
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata
Caprioara spune:
Fetele, eu sunt zombie. Iar am avut o noapte grea
. Am impresia ca nu mai am destul lapte si crek ca ma duc sa cumpar galactogilul ala...
Sun, sa-ti dea DD sanatate, ca ai zis de prima de nastere si trusou -io uitasem si azi era ultima zi cand le puteam lua (pe bilet scria 9,10 sau 11 sept). Trebe sa merg intre 12:30 si 15:30.
Fug, ca iar plange pisica mea.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
oanasm spune:

de citit am citi..mai greu cu scrisul:)
am vazut si pozici cu oui increstinati, sa va traiasca sanatosi
intrebari:
1. bb a fost balonat rau..rau..avea burtica tare..sotul a aplicat juma de supozitor de gliverina-problema s-a rezolvat..chestia e ca se baloneaza de 2-3 zile incoace..in speta seara...si am bagat si ieri juma de supozitor...o fi bai ca i-am dat 3 zile la rand cate-o jumate? ier nu mai era asa balonat..da' noi parinti speriati.....

si bb e cam scartait noaptea..se screme...inteleg ca astia sunt colicii???? ii dam ceai babycalm si sabsimplex....acu' as vrea sa luam infacol...
2. mi-au aparut ceva bubite in jurul sfarcurilor...alaptez exclusiv ..dar cu prezervativ..sunt micute si mai multe asa...roz...se disting destul de greu...senzatia e de usturime-mancarime s-a mai confruntat cineva cu asa ceva?
pup u all (vorba cuiva
)
Oana
39+ cu

o noua viata
filmuletz bb
MissJJ spune:
Gabriela si noi ca si Laura numai noi fara ajutoare nimic, organizarea e cheia.

Dia ms mult.
In leg cu botezul depinde de tradiitiile din zona de unde sunteti voi sau nasii, sunt trei posibilitati: voi o imbracati in ceva si nasa o schimba dupa botez in altceva, altcineva adik o moasa o imbraca inainte si nasa dupa botez sau nasa inainte si dupa.
Noi la ambele fete le-am imbracat noi dinainte si nasii dupa.
Michellab bine ati venit merg acusi sa va trec la listutza mai trebuie kg, cm si apgar score.

Miky uff mai prin cate mai treci si tu.
Multa sanatate si tie si la printesa cea mare.
Si pupici la toate trei.
Dma 
Kamelya cu placere.
Andreea
Abia astept pozele.![]()
Marina multumim.
Mada si eu patesc asa cu toate ca bebe doarme bine eu tot super obosita si nervoasa ma trezesc dim.![]()
Didi ma bucur ca v-a placut.
Super ca ai gasit dadaca si daca mai face si treaba prin casa e si mai fain.
Azi m-au sunat de la health visitor sa ma intrebe daca suntem ok si eu si bebe si daca totul a fost bine la controlul de 6 sapt.
Nu ma asteptam sa ma sune ca sa ma intrebe ce fac.
uff mi-a cam expirat timpul fug sa hranesc bebe flamand revin mai incolo.
de
Ari si
Ami
Ralu79 spune:
Helloooo
Michellab, Camelia-bine ati venit!
Dma-multi
si multe
sa treaca gandurile urate.
Sun- ati fost absolut minunati la botez, iar Thea a intrecut chiar si nasicile la frumusete
Gini- cat de scumpica a fost Irinuca la botez!
Ariadna, Tecky, Marina- am vazut pozele noi. Printesele sunt superbe!
Diarux - ce dulce e Andrei! Mi-a placut poza cu inainte si dupa![]()
Faine aventurile din baie![]()
Mikycris- off sper sa se termine odata problemele.
Mirunica e cam maraita azi. Nu sunt foarte multumita de cum ia in greutate. Voi ce ziceti- e normal sa ia intr-o saptamana 360g si apoi in urmatoarele doua cate 110g pe saptamana? Mie mi se pare cam putin. Acum bag la greu ceai de la Fares si Galactogil, dar ea nu prea suge- si inainte ii dadeam doar de la un san la o masa si dupa ce termina ea, daca strangeam usor inca mai curgea laptic. In plus, suge cate 5 minute si se pune pe urlat. Oare de ce?
Pupicei tuturor
Ralu
mamica iubitei Miruna Elena