Pepenasi de iulie-august 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michellab spune:

Datele sunt: Raisa Andreea 07.08.08 cezariana 38 saptamani
Am uitat ceva?

Mergi la inceput

Printesa mea a fost tare maraita in seara asta,cauta mancare si cand ii dadeam refuza, am facut baita si s-a calmat putin a adormit 20 min si s-a trezit.Am tinut-o in brate si a adormit de vreo 15 min.Ma duc si eu la somn ca sigur se trezeste dupa 2-3 ore.

Mergi la inceput

aaaa... am uitat ca vroiam sa intreb ceva De Camy mai stie cineva ceva?Nu a mai scris nimic de cateva zile sper sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Gabriela, noi in concediu vom pleca singuri (adica in 3), fara alt insotitor. Asta pentru ca asa simtim, iar altcineva mai mult ne-ar incurca (asa cum zicea si Sun).

Dia, in general sunt 2 randuri de hainute. Cand merge la biserica il imbraca mama, iar dupa botez il imbraca nasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Multumesc mult fetelor pentru reprimire
Nu mai stiu cine intreba de (ce necazuri am avut),Delia mea a fost internata in spital vreo 11 zile(au descoperit probleme cu colonul si un microb la stomac-a facut gastrita).Ea nu a fost macar o data singura undeva daramite in spital si cum a stat singura internata si nu era de ajuns ca ma suna si noaptea si plangea la telefon ca nu ii faceau nik ptr dureri(o perioada de cateva zile pana au investigat cu amanuntul)dimineata la prima ora mergeam la ea,dupa amiaza veneam sa alaptez copilul dupa care fugeam iar la ea la spital pana noaptea ca sa nu fuga din spital.Veneam acasa terminata fizic si psihic si nici noaptea nu ma puteam odihni ca ma lua pitica la rand.Dupa ce a iesit Delia din spital am inceput sa am eu probleme de sanatate: la analize a iesit ca am si eu acel microb la stomac(desi nu ma doare stomacul),anemie mai severa,glicemia cu mult sub limita(acum trebuie sa merg mereu cu ceva dulce in geanta ca sa nu cad jos in strada caci imi fuge pamantul de sub picioare de nu imi pot tine nici bebelu in brate de multe ori).In mare cam astea au fost necazurile(de sanatate pe langa cele cu invidia dusmanilor).
Abia reusesc sa mai intru din cauza netului.
Pup pe toate si pe puiutii vostri

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Of doamne Miky prin cate ai trecut, si prin cate mai treci inca, iti doresc multa sanatate, sper sa iasa soarele si pe strada ta. Ai grija de tine si de fetitele tale
Eu sunt asa de obosita, de doua zile Miruna este foarte maraita, aseara numai cu ea in brate am stat si plangea de nu mai stiam ce sa-i fac, cand o puneam la san tragea de doua, trei ori si urla de parca ar fi batut-o cineva, imi adormea in brate si cand o puneam in patut plangea, pana la ora 1 am tinut-o tot asa, a dormit pana la ora 5 a mancat, dupa care au luat-o colicii, a adormit saracuta pe burta mea.

Vio de Miruna
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Buna de dimineata si de la noi.
Cum ati dormit bebelusi si mai ales mamici?Noi suntem cuminti,cuminti.
Am testat aseara scosul dinozaurilor din nasuc cu chestia aia care se adapteaza la aspirator.A fost bine,nu a plans deloc decat se misca continuu ca o minge.Au iesit super si respira apoi fara prb,nu se mai auzea sunetul ala de mucisori.In schimb azi dimineata cand am vrut sa repet operatiunea am spart partea care se introduce in furtunul aspiratorului.:(Oare gasesc sa cumpar numai aia sau trebuie sa i-=au tot cu furtunas etc?Nici nu era al meu ,asa ca oricum mergem la cumparat de 2 bucati azi.
Gabriela si tu ai o fetita super frumusica.
Sun ,multumim.
Dia,pt botez eu stiu ca nasa aduce hainitele si 2 schimburi,unul inainte si apoi dupa plus prosopel la biserica si multe altele.Spor la pregatiri.
Fug sa spal cateva hainite cu mana.
Michella ,bun venit printre noi si pupici Andreei ,nascuta intr-o zi cu noi

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

toate fetele, va multumesc din suflet pt incurajari!

gata mi-am revenit! tot micuta m-a facut sa-mi revin, de ieri decand i-am dat si completare este si ea mai bine, e mai linistita dar suge si la san f bine, deci daca ei ii e mai bine -eu sunt ok

va multumesc inca o data!
m-am apucat si eu sa caut vaccinul, dar se pare ca e cam tarziu

M.A. de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

buna dimineata!

mada multumim pentru trecerea in listuta
Kimmy eu am optat ptr sterilet astept sa treaca menstra ptr a putea merge la medic
voi vb de mers la sala si slabit,eu cred ca sunt singura care nu vreau sa dau jos kg luate in sarcina
desi iau galafor si galactogyl buburaza nu mai vrea san ii place mai mult la bibe
va

Camelia de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

...am revenit si eu dupa 2 zile pauza din lipsa de net...

Nu stiu prin ce puseu mai trecem, dar bebe e de marti agitat intr-una...aaa..si ieri a schitat un raset zgomotos pentru cateva secunde...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput