Pepenasi de iulie-august 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 4
Gabriela82 spune:
am vazut poze noi cu pepenasi minunti de Ruxandra, Mada de Irlanda, Marina, Kimmy, Anaxena. superbi copilasi!
GABRIELA
de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)
Gabriela82 spune:
am vazut bambi cand eram mica da nu mai tiu minte 
Mina vazut poze, foarte faine.
daca cumva va intrebati cum de-mi permit sa stau atat pe net, am culcat fata la ora 9 azi si vad ca doarme, macar daca ziua nu doarme sa o culc mai devreme ca si-asa seara e rupta de oboseala si plange si e maraita, sa vad la cat se trezeste acum.
GABRIELA
Gabriela82 spune:
nu mai e nimeni pe aici...
fetele care ati fost in concediu cu bebeii, ati fost doar voi si bebelu sau ati mai avut pe cineva cu voi, gen mama/soacra, care sa aibe grija de bebe. vorbeam azi cu sotzu poate ne aventuram si noi macar un wk la munte dar nush cum s-o comporta micuta si nu prea avem pe cine sa luam cu noi.
GABRIELA
diarux spune:
MADA uf...ce bine..incepusem sa cred ca am luat-o iar pe ulei!
GABRIELA
. mama ce as merge si eu in concediu...da e prea micutz bebe acum.
apropo, ANNABABY cas de ult voiam sa te intreb. la cate saptamani ai mers cu Ioana la serviciu? ca parca tu ziceai de asa ceva. sa stiu si eu daca sa merg sau nu.
gata ma duc la somn. vreo juma de ora. ca se trezeste golanu' acusica.
noapte buna cui are posibilitatea sa doarma!!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
Gabriela82 spune:
Rux noi avem 2 luni si juma' si inca n-am dus-o la servici, am zis sa nu o expun prea tare pana la 3 luni, cine a vrut sa ne vada a venit acasa si cu multi colegi m-am mai intalnit prin oras.
GABRIELA
dia_filipas spune:
seara buna fetele!!
Azi am avut o zi plina, ca ne pregatim de botez sambata.
Am fost sa-mi iau haine, am gasit un costmas in care arat mediocru (si asta e un compliment la cum arat) deci e cat de cat ok...
Am vazut poze de pepenasi si nu se dezic deloc, is toti unul si unul de-ti vine sa-i papi!
Dma nu mai gandi asa!! oofff, TU esti universul ei si doar tu ai cel mai bine grija de ea. Nu e capat de tara ca-i dai completare, oricum ea isi ia ce-i bun din laptele tau chiar si daca is mai putini ml.
sa te inveselesti!
Bine ati venit Camelia si Michelleb va asteptam cat mai des pe la noi!
Laremi bine ai revenit. Sieu am avut aceeasi probl cu sanii, dar poate norocul meu a fost ca Miruna e o mancaciosa si ea s-a zbatut. La spital o mai determinam sa incerce picurand formula pe sfarc, si incercam cat de cat sa-l formez folosind o seringa de la care am taiat capatul (ma rog ceva sa faca vid) ea simtind gustul incepea sa traga.
Madalina imi pare rau ca-ti pierzi lapticul. Va sa zica Julia v-a dat de furca azi. Pana la urma si-a cerut iertare?
Ruxi si Miruna da din piciorus, nu stiu daca ca Bocanila, ca nu da doar din talpa, ci din tot piciorul, ca la bicicleta. Mai ales la san, eu rad de ea ca manca si face sport 2 in 1. tare am mai ras la patania de la baitza! Eu inca n-am patit de-astea...
Mada albinuto, spor la trebi si la sport! Sunt total de acord cu tine, nu infometare ci sport si fara dulciuri...asta e cheia succesului!
Sun da' ce speli atata? Si tu ai fost de-a dreptul harnicutza! Mi-a placut Thea la nebunie la botez!
Iza bafta la control!
Eu nu stiu cum fac copii vostri de va lasa sa faceti atatea! Ca a mea s-ar face siameza cu mine daca ar putea, abia apuc sa fac cate ceva, si asta in etape...
Intrebare intrebatoare: la botez tre' dus copilul intr-un set de haine si dupa ce e botezat se schimba in alt set? Sau e doar un set si il reimbraca dupa botez??
Gata, fug la somn ca e foarte tarziu.
Noapte buna!!
Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
kamelya spune:
multumim de primire!
Diarux-super poezica 
Acum am reusit sa adorm si eu buburuza leganata in carut si cu suzeta in gurita
Sper sa o dezobisnuiesc de leganat
Laremisa fie sanatos si papacios Bumpi
Si poate ma invatati si mine cum pun poze la semnatura
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
SunSmile spune:
Rux si a mea da din picioare de zici ca e morishca. E normal, stai linistita! Cu lapticul nu stiu dar cred ca si aia e normal.
Mina vazut si placut pozici!
Camelia pai uploadezi pozele intr-un album si linkul il iei cu copy-paste si gata, il ai la semnatura.
Dia eu chiar nu cred ca arati asa dezastruos da' inteleg cum e sa nu-ti placa de tine. De spalat spal hainutele primite. Estimez ca vreo 12 masini vor fi...si am lasat muuult mai multe la Tulcea, pt ca nu ne mai incapeau in masina (+cele mari, de iarna). Succes la pregatiri!
Gabi noi am vrut sa plecam in vacanta in Tenerife. Singuri. Ca nu s-a putut, e partea a doua. Acum vom pleca undeva la munte. Singuri. Deja avem un ritm al nostru, o lume a noastra, incat ceilalti doar ne incurca. Asa suntem noi poate, mai independenti!
Mai vitel la ora asta?:) Suuuper! Sa ai pofta!
Madutz pup fata eroina!
Blondele mele frumoase de la Pitesti unde-s? Ana, la apel ca mi-e dor de tine!
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
michellab spune:
Multumesc mult fetelor de primire
Nici nu ma asteptam altfel la cat de dragute va stiu pe toate