Pepenasi de iulie-august 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 18
ankuta_1982 spune:
Neata la amiaz'!
Ce mai faceti fetelor am vazut ca ati inceput raca, lasati-o ..de treaba acum cand e mai frumos va certati eu zic ca nu conteaza cine deschide un capitol si asa mai departe oricum sunteti de admirat ca stiti si va faceti timp pt asta!
Acum voi stiti ca v-am mai scris ca eu mai mult va citesc si rad si plang cu voi dar nu prea am timp sa scriu iar acum adica de ieri vreau sa va spun ca m-am pomenit si cu o minunata RACEALA
! si acum cum fac ca sa nu o dau fetii?
ca sa intru si eu la capitolul suparici ruxi pe noi ne-ai uitat in poezica ta!
. Cam atat plec ca plange prisesita!
ankuta
Gini75 spune:
diarux, esti fenomenala cu poezicile tale.
Biri, ce face bubu mic?
ankalaura, eu am fost la parintii mei, la tara, 5 zile si e ca la socrii tai. Sa stii ca m-am descurcat si mi-a prins tare bine sa stau toata ziua prin curte. Sigur te vei descurca si tu 2 zile, sa se bucure si bunicii de nepotele. Cu piticii, si eu am destui...
oana, eu nu am purtat centura, dar nu mi s-a retras burta, aproape ca nu imi mai vine nici o haina dinainte.

bubu, vazut bebe Luca
. Mie imi place cel mai mult prima poza cu prosopul.
Anna, si Irinuta mea a descoperiit jucariile, e asa incantata de ele.
In legatura cu alocatia copilului, ca mi-e greu sa caut acum in norme, nu se acorda si in luna in care s-a nascut copilul? Irinuta e nascuta pe 1 iulie si prima alocatie a venit pe august.
Va pup, ma duc sa fac bagaje, ca diseara plecam la Brasov.
SunSmile spune:
Bubu suuuper dulce Luca! Votez si eu cu prosopul!:)
Michella poate emoticonul asta?
sau
sau
.
Adina bine ai revenit. Eu nu l-am urat pe Vic, imi aduc aminte cateodata, sunt o varza, stiu. Ma bucur ca e cumintel, frumos e cu siguranta, pt ca voi faceti copii superbi!
Ruxule mama, esti fenomen! Multumesc!
Oana eu am cezariana si nu am purtat burtiera desi o am in casa. Am vrut sa las muschii sa lucreze singuri si vad ca e ok. Mai am "niste" burtica dar se va duce cand ma reapuc de sport. Eu zic sa ai rabdare (e si f. putin timp de cand ai nascut) si sa ai incredere in corpul tau. La cat de slabuta esti, va fi usor!
Madutz saru'mana ca te strofoci atata pt noi!
Cris acum Mihaitul e ok?
Miky multumesc de intrebare. Thea e bine-sanatoasa, e bagata in priza asa, loveste jucariile, rade, chiuie, apuca bine obiectele si le duce spre gura(nu nimereste tot timpul)...in fine, e un copil normal, ca oricare altul. Pt noi este viata, aer si lumina!
Didi am uitat sa te felicit pt bona. Tinem pumnii sa fie ok, s-o iubeasca pe Aiduta si sa se impace bine!
Ioana bravoooo! Ma bucur mult ca reusesti sa alaptezi!
Ma duc la trebi!
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
Kimmy spune:
Buna si de la mine!
De vreo ora tot citesc si ma gandeam sa scriu numai cand termin dar probabil se trezeste intre timp Timea si nu o sa apuc.
Asa deci am vazut ca s-au discutat neste trebi destul de naspa,si imi pare tare rau ca in familia noastra sunt discutii neplacute.Ma simt oarecum pe dinafara la discutiile astea pentru ca eu scriu destul de rar,si nu prea nominalizez,si trebuie sa recunosc,ca nominalizez mai degraba fetele care scriu mult,si asa le si simt mai apropiate.
Foarte sincer trebuie sa va spun ca nu e nici o fata care sa-mi dispalca.Toate imi sunteti dragi..atat doar ca cele care scriu mai des,inevitabil devin mai populare.Va rog foarte mult sa nu faceti marea greseala sa scrieti mai rar!Uneori asa cu mare drag astept sa scrie cate una de nu mai am stare!Parerea mea e ca fiecare scrie cat de des poate si nu ar fi logic sa aiba careva ceva de zis si sa se abtina,ca dehh nu cumva sa fie prea populara..bull
SCRIETI VA ROG FRUMOS CAT DE DES PUTETI!(ma refer la absolut toata lumea,pentru ca de la fiecare avem cate ceva de invatat poate).
Am fost ieri la control (la vo 10 saptamani
),m-a urcat pe masa aceea draguta,nu a durut deloc,ba mai mult,cica mi-am revenit foarte bine,de parca nici nu as fi nascut.Mi-a recomandat anticonceptionale,avand in vedere ca o sa vrem bebe 2 destul de curand,si sterilet abia dupa.In cazul in care raman gravida mai devreme de un an de la nastere,e avort obligatoriu cica.
Multumesc fetelor care ati raspuns in legatura cu somnul la bebei
,m-am mai linistit,ca Timea uneori nu doarme toata ziua,sau viceversa.Cred ca doarme exact cat are nevoie...ca doar nu o fortez.
Uff acuma sa mai citesc cat apuc,si dupa mai scriu,daca pot.
Va pup dulce!
Izabella mami de Timea Cristina
Caprioara spune:
Dana, m-a intristat TARE mesajul tau... Eu tin la toate fetele, inclusiv la tine, si ma doare cand vad ca apar neintelegeri. Poate te mai gandesti si revii la sentimente mai bune. Eu asa sper, pentru ca astea sunt copilarii...
Avem o odisee minunata, asa ca va rog din suflet pe toate sa nu o incarcam cu tensiuni inutile! Suntem aici sa ne ajutam, sprijinim, incurajam, nu ca sa ne certam.
Sper sa nu se mai intample sa avem asa discutii de acum incolo. Imi cer aici scuze anticipat pentru mesajele la care nu voi reusi sa raspund in viitor, dar si pentru cele la care in trecut nu am raspuns. Nu a fost si nu va fi din rea vointa, ok? Va apreciez pe toate, toate aveti locul vostru aici
.
Atat am avut de zis, ca sincer nu prea mai am dispozitie azi. V-am scris zilele trecute ca am ceva probleme cu lapticul si sunt cam depresata
. Luni incepe si scoala lui Matei, asa ca nu stau prea pe roze. Dar o sa le rezolvam noi pe toate pana la urma, sanatate sa fie!
Nu mai nominalizez, desi am citit tot. Va trimit cate un gand bun la fiecare, chiar daca nu va scriu personal, nu va suparati. O sa ma uit si la poze cand am un pic de timp - am inteles ca am de vazut noutati interesante
.
pup you all,
(and I really mean it ALL)
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
truli-luli spune:
Buna dimineata cu intarziere!
Scriu rapid cateva randuri ca sa nu uitati de noi. Sunt varza de oboseala zilele astea. Dupa o saptamani si 2 zile glorioase de gradi Ana a facut rosu in gat cu febra mare cum nu a aavut pana acum. Asa ca de miercuri sunt cu amandoi acasa, Ana cu antibiotic si maraiala la greu si eu cu frica in san sa nu faca si Victor. Pe langa asta Victor trage parturi intruna zilele astea cu plansetele si scremetele de rigoare si am descoperit de la ce: de la niste varza manacata de mine de 2 zile 

dar abia azinoapte mi-am dat semama, zapacita de mine.
In rest suntem bine
adica Ana nu mai face febra iar eu inca sper ca Victor sa nu faca si el. Sa ne tineti pumnii!
Acum ma apuc de citit din urma cat ma va lasa piticul, pana la urmatorul partz.
Pup u all
poze Ana
varsta Anei
bujo spune:
Mai Ruxandra, poeteso,
Uite ca acu ai dres-o!
Vad si io ca stii sa scrii
Poezii si poezii.
Dar din ultima ta rima
Ma uitasi. Io zic ca-i crima
Sa ma sari tocmai pe mine!
Sa repari ca nu e bine.
Dar sa trecem peste asta
Nu m-am suparat si basta.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu
ioana spune:
Sun, eu locuiesc in Iasi si mi-ar face placere sa ne intalnim.
Si eu am gasit o bona, vine de saptamana viitoare, cate 4-5 ore pe zi. Eu nu incep serviciul, dar trebuie sa mai fac si altceva decat sa stau cu fetita in brate, mai ales ca Tudor, baiatul meu cel mare, incepe clasa I (ca si Matei al Caprioarei) si trebuie sa ma ocup si de el. asa cum mi-am dorit, am gasit o fata tanara, studenta, sper sa fie bine.
Ioana si fetita Ilinca (5 iulie 2008).
AnnaBaby spune:
Si eu am cezariana si burtica de rigoare...s-a mai retras ea dar nu de tot, si inca face pliul ala urat...de nu-mi intra hainele pe mine si sunt diforma...

Am purtat la inceput centura, aproape tot timpul, acum mi-am luat o burtiera de la Lytess, din cele textilocosmetice, care contine si cafeina si nu mai stiu ce substanta care ajuta la slabit...vrajeala, nu prea cred eu, dar macar la estetic mai ajuta cate putin, si o port cand ies din casa ca sa arat putin mai normal. oricum vreau sa ma apuc si de sport, dar parca mi-e teama, fiindca inca mai am ceva dureri, nu e vindecat complet locul operatiei. Adica plaga arata bine, dar mai am asa o jena, ca un fel de febra musculara, cand tusesc sau cand stranut, sau cand stau pe burta, etc...Si la fel daca apas cu mana...
Kimmy cum adica avort obligatoriu daca ramai
in mai putin de un an?
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
tiberica spune:
Buna mamici,
Sunt sigura ca va amintiti de mine...chiar daca am dat bir cu fugitii de ceva timp.
O perioada de vreo 3 saptamani nu am avut net pt ca au schimbat liniile de tramvai si stalpii de electrica ...ma inebuneau noaptea si eram si foarte obosita, acum au terminat dar inca ma streseaza zgomotul infernal pe care il faceau numai noaptea...apoi am incercat sa va gasesc dar era prea tarziu si pana la urma m -am gandit ca ati fugit aici la clubul scutecelor, si uite ca v am gasit sper sa fiu mai activa.
Imi da si mie cineva parola si Id -ul de la poze bebeci , va rog sa va admir si eu copilasii?
Va pup si revin