Pepenasi de iulie-august 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Ziua buna, mamicute...
Imi pare tare rau ca apar divergente. Poate or sa treaca repede, pentru ca aici s-a formai un grup minunat. danagie, eu nu imi pot permite sa spun prea multe legat de asta, ca scriu destul de rar, dar de citit am citit, si asa in cateva cuvinte vreau sa spun ca sincer, mi s-a parut foarte frumos gestul fetelor ca te-au asteptat si au tinut cont ca tu ar fi trebuit sa deschizi si scutecelele... sper in liniste !

Nici eu nu prea nominalizez, ca parca nu sunt eu destul de ordonata in a scrie mesaje....uite, chiar si de multumit mai uit. Chiar, cu siguranta am uitat sa iti multumesc, Annababy pentru ca mi-ai transmis mesajele de pe sms la nastere!

Oanasm, si eu am facut cezariana, si acum la aproape 5 saptamani, pot spune ca mai am ceva burtica. Cel putin cand tau jos, se aduna ca un colacel ... tremurici. Eu burtiera am purtat numai in primele 2 saptamani, ca mi se parea mai mult ca ma tine mai bine la operatie. Apoi am renuntat si sper ca peste ceva timp sa incep sa fac sport sa se refaca mai bine.

Diarux, de unde scoti toate versurile acelea asa de minunate? Indata n-o sa te mai primeasca fetele pe forum decat daca scrii in rime

Gini75, legat de alocatie, parca Boti spunea ceva de genul ca in luna nasterii nu se da alocatia. Dar o sa se dea intreaga la sfarsitul celor 2 ani pe luna respectiva.

trimit repede masajul si mai merg un pic la Mara ca deja maraie,se trezeste...

mami de Mara Alexandrina
barzutza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Ankuta eu cand am fost racita am folosit masca care se foloseste in spitale pt a nu imprastia microbii, este neplacut sa o folosesti dar este bine pt bebe.
Tiberica ID-ul este pepenasi08 iar parola este aceeasi ca la contul din timpul sarcinii, daca nu mai sti care era iti spun pe mess.
Truli-luli multa sanatate lui Ana, sper ca Victor sa nu ia si el.
Diarux mersi pentru poezioara, esti o draguta si talentata.
Fetita mea aseara a adormit pe la ora 22.30 si de obicei adoarme dupa miezul noptii, nu imi venea sa cred, ce bine ar fi sa adoarma intotdeauna asa

Vio de Miruna
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Si acu sa raspund la lume ca ma transati.
Vreau sa-mi cer scuze de la Pica. Am uitat cu totu sa-ti raspund cand ai zis ca vii la munte. Daca mai esti prin zona si ai net da un semn si poate ne intalnim.
Cuscri nu ma bate ca am fost pe alta planeta zilele astea. Mai nush ce-am avut zilele astea cat am lipsit da am fost tare vlaguita. si nu din cauza lu Filipocu dragu de el ca doarme bine si noaptea si ziua. Crek lipsa de vitamine. Puiu e bine, incepe sa rada mai mult. Zilele trecute a fost mai marait si am zis ca vine puseul e 8 sapt da a trecut la fel de repede cum a venit. Alaltaieri eram langa el pe pat si ma uitam la TV. Si cand incepe deodata sa urle din senin, ziceai ca l-am bautut. Ma uit speriata la el, il iau in brate sa-l linistesc, ma gandeam ca si-o fi dat un pumn in fatza ca mai face din astea. Si cand ma uit la el, sange pe fata. Saracu s-a taiat cu unghiuta, nu zgariat. Asa mila mi-era de el. La naiba cu unghiile astea ca-s asa subtiri si tre sa le las putin sa creasca ca sa am ce apuca ca altfel se dau peste cap. S-a calmat intr-un final.
Mai da nor'mea e o scumpa. Si ce boboci de fete au nasii vostri, ptiu sa nu le fie de deochi!
Cuscri da tu cu infectia aia sa nu faci mai rau. Stiu ca ai pitici cu antibioticele da sa nu se intinda. Uite ca io fac tratament pt stomac ca la ce dureri am nu ma ajuta nici pe mine si nici pe Filip sa ajung la urgenta.
Ai avut si tu buchet de cale la nunta? Ca mine
Flo daca tre sa-i dau cu biberonu stau cel putin 15 min sa se obisnuiasca. Il linge, se stramba, il scuipa, il ia la loc, icneste si intr-un final suge.
Bine ca m-ati lamurit cu suptu ca si io eram crizata ca nu suge mai mult de 10 min. Si va ziceam ca se enerveaza de numa dupa ce suge o bucata. Am descoperit un artificiu: imediat ce incepe sa se enerveze il mut la sanu celalalt. Crek s-a obisnuit cu jetu puternic si cand scade debitu nu mai are chef sa traga. Puturosu! Ma gandeam ca acu nu suge si laptele consistent de la sfarsit dar de cat sa se enerveze si sa nu mai pape deloc, mai bine asa. Oricum zilele astea cand a fost nervos si n-a tras prea mult la san, n-a luat in greutate, ba chiar a scazut putin. Sper sa se invete sa mai si traga nu sa someze.
Cu kilele - io am luat 19 in sarcina, am dat 5 la nastere din care 4,25 le-a avut Filip, si acu in total 14,5. Mai am vreo 4,5 ca sa ajung la greutatea "before Z day". Da as mai da vreo 2-3 pe langa.
Burta mea nu s-a retras in totalitate. Mai atarna niste chishca
da sper sa scap de ea si sa nu mai arat ca o plosca din aia de cauciuc in care se pune apa. Am purtat burtiera cateva zile da sincer nu mi s-a parut ca a facut cine stie ce, burta s-a tras la fel si cu si fara.
Anka da ai si tu pachetu promotional de pitici vad. Oi fi io mai taranca da mie-mi place la tara. Bine, n-ar strica o buda la indemana si o cada da suport io cateva zile fara confort. Acu cu bb e adevarat ca nu m-as mai incumeta crek. Si din pacate nici nu mai am unde.
Botezu... Off ca tare n-am chef de tzantzavai. Da pana la urma iese. O sa facem pe 11 oct daca nu intervine ceva. Am fi vrut mai repede da nasii sunt plecati pe vas si abia atunci vin. Am discutat la un restaurant da inca nu suntem hotarati. Muzica habar n-am, tre sa cautam DJ.Numa de organizat n-aveam io chef.
Aaa si sa nu uit. LA MULTI ANI cu maaare intarziere Anelor, Nati si Jjovana. Sa va dea DD sanatate si multe bucurii.

bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laremi spune:

oana la mine burta s-a retras putin de tot, in partea de sus ... jos e tot acolo. Am primit de la doc ok-ul pentru exercitii in schimb, fac de cateva zile dar niciun rezultat inca.

ioana felicitari pentru alaptat

ankuta si truli, multa sanatate

tiberica, bine ai revenit

caprioara

Bumpi meu regurgiteaza mult, are reflux si un pic de aciditate, s-a mai confruntat cineva cu asa ceva si e alta solutie decat medicamente?

Unde puneti si vedeti voi poze, ca vreau si eu... daca nici acum nu ma aude nimeni maine "tip" cu rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Am uitat sa va zic e Camy, e la mare, s-a dus sa se odihneasca un pic ca nu mai facea fatza. S-a saturat de probleme. Sper sa se intoarca mai odihnita si mai optimista.

bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Multumesc si va pup!
Da , stiu parola, stiam de pepenasi nu nu retineam de 08.
Intru sa vad cei mai minunati bbi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Laremi pe prima pagina este scris albume cu poze: mamici iulie-august si pepenasi, intri acolo la ID scrii pepenasi08 iar parola daca nu o sti ti-o trimit prim PM daca ti-l activezi, sau poti sa intri pe mess si ti-o spun , Id meu este violeta_m_tm

Vio de Miruna
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Asaa...am revenit un pic....bineinteles cu Mara in brate stand la povesti.

Eu de vreo saptamana sunt tare necajita si ma lupt cu un furuncul. Asta imi mai lipsea, ca n-am avut niciodata. Mi-a aparut pe picior pe coapsa si e ingrozitor de dureros. Din cauza lui merg schiopatand, si ma misc greu, mai ceva ca dupa operatie! Ar trebui sa merg la dr, dar mi-e teama ca ajung la cutit sau la antibiotice. Asa ca mai astept sa vad cum se comporta.
Ieri deja eram terminata de durere, am plans intr-una, dar azi deja sunt mai bine, mi-am revenit putin, fiindca stiu ca trebuie sa fiu bine pentru Mara!

Aveam si o intrebare dar am uitat ....imi aduc eu aminte imediat..

mami de Mara Alexandrina
barzutza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

cristina 26

Tecky, ioana cum ati reusit sa va puneti din nou puiuti la san ca buburuza mea de 2 saptamani cand o pun la san incepe sa planga si cum ii dau bibele cum tace
si totusi iau si eu galafor ,galactogyl si beau si ceai de chimen si anason
si eu am facut cezariana si am ramas cu un pic de burtica dar nu m-am legat.Doctora a zis ca se retrage singura
diarux super poezia

Camelia de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laremi spune:

violeta, te rog sa imi dai parola pe pm saru-mana

Mergi la inceput