Pepenasi de iulie-august 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

BUNA FETE!

bei eu daca astept sa citesc tot ca sa scriu, crek o sa apuc sa scriu ceva cind ajunge fii-mea la majorat, asa ca ma scuzati dar nu stiu tot ce s-a mai petrecut, am trecut in revista ultimele pagini si va voi zice in schimb ce mai facem noi.

asta era intentia pina cind am vazut ce se petrece pe aici.

dana draga, ca mie imi esti tare draga ca toate fetele de altfel, si e drept ca unele mai drage ca altele da na', e dreptul meu sa am gusturi propri, nu? deci dana, eu ca multe altele din umbra am remarcat de fiecare data cind te-ai bosumflat, cind cu lista, cind cu lipsa raspunsurilor prompte, etc, dar chiar am ales sa nu comentez pt ca suntem femei adulte toate, acuma si cu copii, pai tu crezi ca pe majoritatea dintre noi ne intereseaza, sa nu zic altfel, cum arata lista aia?!!!!??? pt Dumnezeu, continutul e important, nu forma. sa ma ierte Cami de mii de ori ca o dau exemplu cu tragedia ei de neimaginat, dar vezi tu conteaza ca pe lista ai un pepenas sanatos si nu fontul, culoarea caracterelor sau cine le-a scris acolo. uite si eu am parola si stiu si sa modific dar mi-e mult prea lene, asta daca as avea timp, si prefer sa se ocupe altcineva.
dar cind am avut eu chef am deschis si capitol si nu cred ca s-a suparat careva, si am modificat si prin lista. eu nu consider ca e lista sau odiseea nimanui, e a mea si reprezinta pt mine atit cit am investit eu in ea. si odiseea asta e un simbol, in fond, al prieteniei virtuale create pe acest site intre niste mamici. ca e verde/albastra/roz, e putin important, insa daca prietenia asta e conditionata de culorile respective pt tine, apai nu te mai intelege mama, sa ma ierti. si fiecare fata are personalitatea si amprenta proprie, asta e farmecul lor. o critici pe anaxena, pai asta e stilul ei de scris, nu am vazut-o sa nominalizeze prea multa lume, dar e a noastra si fara ea odiseea noastra ar pierde un membru esential si o gramada de culoare. eu cind raspund cuiva nu ma uit apoi sa vad daca mi-au multumit sau raspuns, etc, ca nu asta conteaza. eu cred ca nu faptul ca m-a bagat cineva in seama e important, ci personal eu am o satisfactie cind consider ca poate am ajutat pe cineva cu un sfat cit de mic. nu scriu asta ca sa te supar dar ma intristeaza sa vad ca gindesti asa, si ca acuma si alte fete se retrag.
ce sa mai repet adevaruri universal valabile care spun ca esti bagat in seama mai tare cu cit esti mai activ, si ca unele mesaje evident se mai pierd din vedere. e valabil pt absolut orice forum si nu numai.

Sun tu n-ai nici un drept sa iei pauze, auzi!!! ca eu citesc sau nu dar intru sa ma asigur ca esti ok dupa ce sperietura mi-ai tras. vezi sa nu te trag de mot, ca eu nu stau sa te rog stii tu vorba aia cu famelie mare, nu da cu parul in toti membrii...

bei diarux eu sunt una din nemultumite, pai poezica mea e mai mica si mai strimba si mai blonda decit altele, ia vezi....

mada hai ca vreau sa-ti zic si eu ceva, desi nu-mi sta in caracter... tu esti printre cele mai tinerele dintre noi si cu toate astea un lucru e cert: esti o mare doamna, asta e adevarul, lucrul asta nu se invata, asa esti tu asa ca te rog sa nu comentezi. si sa ma ierti si tu ca zic inca odata, lista ta nu-mi place, nu-mi displace, mi-e absolut perpendiculara

hai ca mi-a disparut cheful sa va povestesc de bubu mic al nostru. poate miine...

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Pai bine mai Biri, si eu care asteptam sa citesc despre "Bubu vostru mic", cand am vazut ca ultimul mesaj e al tau....

Atunci sa va povestesc eu de bulina noastra mica si de ultimul meu pitic.
In weekend trebuie sa mergem la socri... Zic "trebuie" pentru ca de, ne tot asteapta, sa isi vada si ei nepoatele, alea alea...
Ma gandesc si mi se ridica parul in cap, ca n-am nici un chef.
De ce n-am chef.
Pai pentru ca la ei e "ca la tara", cu buda in curte si fara apa calda (ma rog, face focul si avem si apa calda), cu pisici prin casa si oratanii in batatura,....
Si cred ca o sa mi se para foarte lung acest weekend...

Am pitici asa-i?
Ca ei sunt cei mai buni oameni din lume, dar eu am devenit asa de comoda... si mi-e asa groaza ca imi va lipsi confortul si libertatea de la mine de acasa... Adica na, acasa umblu in "peleul" gol daca am chef, mananc ce si cand vreau...
Plus ca nu am reusit sa cumpar marsupiul ala frumos (wrap-ul ala) si tare mi-e ca o sa cumpar unul clasic, numai sa am unul, ca nu pot lua carutul (ei traiesc mai la munte, si curtea e in panta...), si nu o sa pot tine copila in brate mereu, baremi daca iau marsupiu, o tin acolo si am mainile libere...
Nu o voi putea lasa pe vreo canapea ca ma tem sa nu planga si sa nu o aud, sau sa se rostogoleasca, sau sa intre vreo pisica...
Si ce fac eu cu laptele? Ca nu as vrea sa car sterilizatorul, o sa iau doar cateva biberoane... Sper sa imi ajunga... Ca eu nu sunt genul care sa scot tzatza pe masa oricand si oricum (asta e alt pitic al meu...)
Si imi mai e teama sa nu imi raceasca fetele... Eliza mereu a racit toamna acolo, ca noaptea e foarte frig... Si daca facem focul, murim seara de cald si dimineata dardaim sub plapuma...

Si imi tot spun ca am eu pitici, si ca asa au crescut cutare si cutare, da' acuma nu mai suntem in 1900 toamna ca sa zic "lasa ca merge si asa"....

Daca m-ar auzi barbatu-miu s-ar supara de numa'... Ca el e genul care nu despica firu' in 14 pentru doua zile de facut pipi in dosu' curtii....

Astept sa ma bagati in seama

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Salutare si muuuulti pupici ptr mamici si pepenasi!
Uite ca am reusit si eu in sfarsit sa mai intru putin, sa-mi schimb si semnatura si sa pun si cateva poze.Si nu ca nu as avea timp, ca micuta mea e atat de cuminte de parca nici n-as avea copil mic in casa, dar eu amatata energie ca nu7 am stare sa stau pe scaun la calculator, ba fac mancare ba fac curatenie, ba spal hainute, ba ies la plimbare, plus ca avem si o multime de musafiri. Si m-am apucat sa fac si invitatiile ptr botez. Nu stiu cum se face , dar faptul ca am reusit sa nasc natural asa cum mi-am dorit, si ca acum imi tin minunea in brate, m-a intinerit cu 10 ani.Inainte sa nasc imi era atat de teama ca n-o sa stiu cum sa procedez, ca o sa-mi fie teama sa o tin in brate,si cate si mai cate, dar toate au venit de la sine, de parca m-am nascut ca sa fiu mamica!
A meritat indelunga asteptare, toti anii in care ne-am dorit-o, toate iluziile spulberate, toate chinurile de dinaintea nasterii,au ramas undeva in urma de tot, si noi am luat-o de la capat cu forte proaspete. Ma simt de parca viata mea abia acum a inceput cu adevarat, minunea noastra a facut cu adevarat o minune si ne-a luminat viata!
Am inceput sa scriu povestea nasterii, cred ca o sa fie taaare lunga , dar trebuie neaparat sa o scriu, ca peste ani minunea noastra sa stie ce a insemnat venirea ei pe lume, si cat de mult i-a bucurat pe mami si pe tati.
Iar acum ma duc sa recuperez ce-ati scris si revin

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ankalaura nu, nu esti exagerata si nu ai pitici ciudati ca nu-ti place la tara, nici mie nu-mi place si nu am mai mers la bunici de vreo cativa ani...sotul meu are bunicii aici in bacau, dar stau la casa intr-un cartier de la marginea orasului, si e exact ca la tara, adica cu buda in curte. Singurul lucru bun este ca au gaz si apa si centrala, dar nu au baie. Deci tot nu e bine si nu prea imi place sa merg acolo. Dar sotul meu isi iubeste bunica extrem de mult, ea l-a crescut de la 4 luni pana cand a mers la scoala...asa ca trebuie sa mai mergem din cand in cand acolo.

Violeta29
asteptam cu nerabdare povestea nasterii...

Mai fetelor, fiica-mea a descoperit jucariile - e innebunita dupa cele atarnate la bouncer (mai ales o pisica portocalie - la care se uita mult si bine si rade si gangureste ) si cele de la carusel (pe care i l-am monat inapoi la patut. Aseara a adormit si ea ca un copil obisnuit cu melodiile de la carusel!!!E prima data cand se intampla!!!Ea de obicei vrea sa adoarma in brate leganata!!!Dar uite ca am fata mare deja!!!!!!E asa de dulce cum se uita ea la jucarii si gangureste si zambeste!!!!

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!!

Ufff!!! MI-a pierit tot cheful cand am citit ultimele pagini...imi pare rau ca s-a ajuns aici...Sper ca totul sa reintre in normal...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Buna fetelor
Multumesc mult ca va ganditi la mine,copilasii mei si situatia in care sunt si imi doriti exact ce imi doresc si eu-sa rasara soarele si pe cararea mea
Ankalaura cand mergeam la Delia la spital cea mica ramanea cu mama caci atunci era in concediu.Multumesc lui Dumnezeu ca nu am avut probleme de sanatate cu cea mica!
Tu cum te mai descurci?
toate fetele fara exceptie

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

buna dimineata!
anaco, locca sa va traiasca printesele si la cat mai multe lunite
diarux retetele le gasesti la cap.4 pag.3
se poate sa vad si eu poze cu pepenasii?

Camelia de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Biri de tine mi-e frica. Zi de bubu mic si mai ales...poze de la botez! Repede!

Misha, Madalina, Michellab saru'mana

Cuscri ce face ma Filipanschi? De cand te tot intreb:) si tu ma ignori...ntzzz. Deci e gineri-miu, am tot dreptu! Reao!

Anka, ia sa te bag in seama:). Pai io zic ca ai niste pitici absolut normali. Adica si bunicii mei (Dumnezeu sa-i odihneasca) aveau buda in curte & stuff, dar mie imi placea sa merg acolo. DAR inainte de Galu. Cu ea e alta mancare de peste. Asa ca eu te inteleg si iti tin pumnii sa va descurcati. Noi avem un marsupiu de la chicco si e foarte ok, are spatele drept si tine gatul bine, fata e incantata in el. Nu stiu, ma gandesc ca poate incerci sa-l probezi in magazin, sa vezi cum sta Erika. Ce sa zic...sa aveti drum bun, vreme faina si sa treaca repede!:)

Vio ce frumoasa e Alexandra! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si voi sa fiti mereu o familie fericita! Asteptam povestea!

Michella multumesc. Imi pare rau de problemele cu Bogdan dar eu tin pumnii sa se rezolve. Si am observat ceva si sper sa nu te superi, da' asa-s eu. La semnatura, emoticonul pt bogdan e un bebe...ori el e aproape major. Poate gasesti un alt emoticon, ma gandesc. Sa nu te superi, daaaa?

Miky ma bucur ca scrii iar. Sper sa se fi terminat problemele voastre pt totdeauna. Mai spune-ne despre Dilara!

Anna super Ioana! Gata, ai fata mare, draga de ea!

Fetele din Moldova, daca vin peste o luna pe acolo, aveti chef sa ne cunoasteti personal pe mine si pe Galu?

Gata. Va pup si va doresc zile senine. Maine avem un musafir, asa ca probabil nu voi intra. O sa-mi faca bine pauza.

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Da, da, da Sun, vreau sa ne intalnim, unde vii mai precis?

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

In principiu la Iasi, dar ne vom plimba prin jur. Va anunt atunci!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput