Pepenasi de iulie-august 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ARIADNA cum poti sa trimiti mesaje nelogata???ca pe mine nu ma lasa...si am si pierdut cateva asa...

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Danuta, chiar daca repet ce s-a spus deja, o spun pentru ca asta e si parerea mea: sunt multe fete carora de multe ori nu li se raspunde, nu are sens sa ne suparam cand se intampla asta. Eu te rog sa ma ierti daca m-ai intrebat vre-o data ceva si nu ti-am raspuns, nu a fost intentionat. Sper sa se rezolve cu bine disputa asta

Ruxandra, cred ca Adriana se refera la faptul ca isi scrie id-ul si parola in momentul in care trimite mesajul; daca nu esti logat iti apar casutele pentru id si parola in pagina in care scrii mesajul, tot in casuta albastra, si dupa ce trimiti ramai ne logat in continuare. Uuuf, cat de prost m-am exprimat, sper sa intelegi ceva
Scuze ca am raspuns eu la intrebare, dar eram prin zona; sper sa nu se supere nimeni, ca vad ca e prea multa energie negativa in seara asta pe aici, ca sa zic asa

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

dana imi pare tare rau ca ne parasesti, dar daca pt tine e mai bine asa..

e bine ca ai spus ce aveai pe suflet, dar din pacate ai cam dat in cine nu trebuia...
suntem totusi firi diferite, ce deranjeaza pe una pe celelalte poate nu le deranjeaza..si tot asa

SUN sa nu cumva sa nu mai scrii ca eu chiar o iau razna!!!!!!!!!!valabil si pentru DIA si MADA(v-am nominalizat pt ca despre voi era vorba in mesajul danei)
EU DEJA SUNT DEPEDENTA , VA CITESC CU MARE DRAG PE TOATE FARA EXCEPTIE!!!!!!!!!!!!!!

si eu sriu rar, dar va citesc si fara voi nu stiu ce m-as face
va pup si va trimit cate o

da chiar ANAXENA????????unde e????????

ah si inca ceva, SUN iti multumesc din suflet pt oferta esti o dulce ca de obicei, dar m-am hotarat sa nu ma mulg , mufez printesa si gata.Poti te rog sa-mi spui si mie ce meniu ati avut la botez?de unde ai luat marturiile si cat au costat?(imi raspunzi daca se poate, sper ca n-am intins coarda cu intrebarile)

fetelor care aveti botez in Buc, este oferta la vin in cora, 90 de sticle cu 400 lei

M.A. de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Nelogata in sensul ca scriu mesajul, apoi sus ID si parola si trimit. Asta inseamna ca nu voi vedea PM-urile decat daca-mi da cineva in cap...si nu voi fi vazuta decat o secunda si apoi dispar de pe lista de uzari logati.

Mie imi tiuie urechile de nervi...ma duc la smotru sa ma descarc...

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

haide fetelor, ce aveti? asta-i hormoneala de dupa sarcina??
si eu scriu atat de rar incat ma si mir ca-mi mai raspunde cineva
chiar sunt copilarii discutiile astea
eu sunt atat de fericita ca existati toate si cele care scriu mai rar si foarte rar asa ca mine si cele populare caci fara ele si mesajele lor probabil n-am afla atat de multe lucruri folositoare si nu s-ar inchega acest grup minunat.

Ruxandra: vreau sa ma asigur ca eu ti-am multumit pentru minunata poezie, i-am aratat-o si sotului, a fost foarte frumoasa, m-am simtit "vedeta" pentru o zi.

dana: noi ne stim de la aspirante, stim cat de greu a fost sa ajungem aici...pe bune acum! lucrurile cu adevarat importante nu au legatura cu cine a facut lista sau cine nu ti-a raspuns ci stii si tu foarte bine ce e cu adevarat important e sa impartasim experientele noastre, sa ne iubim cu toatele, sa ne acceptam asa cum suntem cu calitati si defecte, sa ne sfatuim si sa ne informam cat mai bine pentru a avea puiuti sanatosi si fericiti. Asta e ceea ce conteaza!

sun si mada: aproape intotdeauna mi-au raspuns la mesaje desi scriam atat de rar!! multumesc mult fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Pauza, pauza dar trebuie sa raspund cand sunt intrebata, nu? :)

Monica pai meniul a fost cam asa: antreu (nu as sti sa-ti explic ce a fost pe acolo, pt ca bucatarul ala imi povestea limbi straine:)), file de salau facut cu un soi de sos si lamai nu stiu cum (eu nu am mancat nimic si nici n-am vazut cum arata mancarea prea bine...io dansam:) ) si apoi friptura de pui si porc/cartofi la cuptor/salata de ardei copti. Pe mese au fost fructe (struguri, piersici, prune, banane), prajituri, fursecuri, alune, fistic. La sfarsit tortul. De baut din ce-am vazut pe acolo: vin alb si roshu, campari, martini, votka, whiski, cognac, palinca, sucuri de toate felurile, suc de roshii, energizante, apa plata si minerala.
Marturiile mi le-a comandat prietena mea (care are agentie de nunti&stuff) dar n-as putea sa-ti spun cat au costat, pt ca nu mai stiu. Am luat mai multe lucruri. Insa o intreb si-ti zic, ok?

Fetelor, eu tin la toate, la fiecare in felul meu! Ati fost langa mine cand treceam prin iadul vietii mele, chiar mai mult decat au fost unii membri ai familiei. Tocmai din cauza asta...n-as dori nimanui sa fie asa "populara" ca mine. M-a afectat si ma va afecta multa vreme intamplarea de azi, pt ca ...pt ca...

O sa citesc, o sa raspund cand stiu/sunt intrebata dar prefer sa fiu mai rezervata. Ma simt ciudat. Si NU, nu vreau sa fiu rugata sa raman...vreau doar sa iau o pauza...

Va pup pe toate! Si chiar tin la toate...

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michellab spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Michella - ce patanie! Dar chiar asa drastici sunt? Ce naiba, totusi nu e dosar penal! Nu ar functiona cu o evaluare psihologica sa demonstrati ca nu ii sta in fire sa fie violent? Sau, istoricul din scoala nu conteaza deloc?

Anca mami de Eliza si Erika

Nu stiu cat de drastici sunt ca nu m-am mai confruntat cu astfel de probleme dar in regulamentul scolii pe care l-a semnat cand a intrat in colegiu scrie ca violenta se va sanctiona cu exmatriculare.
Acum ca ei respecta regulamentul,ca vor sa dea un exemplu sau sunt pur si simplu rasisti nu stiu.Nu tin cont de situatia lui scolara (a terminat anul trecut toate examenele cu A, a fost singurul din clasa) si nici de faptul ca nu a mai avut niciodata incidente cu nimeni.
Nu zic ca nu e foarte grav ce a facut dar pe langa toate celelalte urmari, exmatricularea e cireasa de pe tort

Incarcata atmosfera in aceasta seara fetele si sper ca totul sa revina repede la normal.
O noapte buna va doresc si bebei cu somnul adanc si linistit

de Raisa Andreea si Cristian Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michellab spune:

Sun sper ca pauza pe care o iei sa fie cat mai scurta pt ca tare m-am obisnuit sa te vad zi de zi si mi-ai lipsi sincer

de Raisa Andreea si Cristian Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Lipsesc si io 3 zile si ce vad? Chiar ma doare sa vad astfel de divergente.
Danangie din pacate bumerangul tau a lovit cam multa lume. Imi pare rau sa spun dar esti nedreapta sa-ti reversi nervii asa. Mi-ai fost draga de la inceput si am incercat sa-ti raspund de cele mai multe ori pentru ca am observat ca esti mai sensibila si n-am vrut sa te simti ignorata. Dar cum au spus si fetele supararea ta chiar e copilaroasa. Mie personal nu-mi pasa ce culoare are lista sau cu ce caractere e scrisa atata timp cat se transmit informatiile respective. Si chiar ai lipsit de multe ori si Mada a fost draguta si a pus lista la zi desi nu stiu cand are timp. Eu te cred ca voiai sa aranjezi tu lista si sunt convinsa ca Mada nu s-ar fi impotrivit daca erai prezenta sa modifici la timp. Si fara suparare, odiseea nu este doar a ta, este a tuturor. Si dupa cum vezi, toata lumea si-a amintit ca tu ai deschis-o si te-au rugat sa deschizi si pepenasii. Imi pare extrem de rau ca nu te-ai simtit bagata in seama. Daca ai fi fost mai activa sunt convinsa ca ar fi fost alta situatia. Prieteniile se leaga prin intalniri si activitati impreuna nu? Cum speri tu sa te apropii de cineva daca nu interactionezi?
Ca sa nu mai zic de atacul la adresa lui Sun si Anaxenei. Asta chiar mi s-a parut deplasat. Sun nu omite pe nimeni, rar daca i-a scapat cineva, iar Anaxena e asa cu capu in nori cateodata ca nu stie pe ce lume e. De la aspirante era asa zgubilitica si mi se parea si mie ca ma ignora cateodata da am tras-o de maneca si am ajuns sa vb zilnic in sarcina.

Acestea fiind spuse, imi pare rau ca te-ai simtit asa si inca mai sper sa revii la sentimente mai bune si sa ramai cu noi si o sa vezi ca nu suntem asa capcaune cum ne vezi.
Si chiar sper ca e ultima oara cand avem astfel de discutii pentru ca pierdem spatiu pretios si am putea discuta de problemele si piticii nostri (cum spunea un mare scriitor inca in viata:D)

bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Danangie imi pare rau ca te-ai suparat si nu mai vrei sa fii in continuare cu noi, mie imi esti draga, desi nu scriu des te citesc cu mult drag. Si majoritatea mesajelor mele trec neobservate, sunt doar cateva fete care imi raspund, dar nici eu nu raspund la toate fetele, chiar ma simt prost fata de Ankalaura care imi raspunde tot timpul iar eu ii raspund foarte rar, dar fara intentie, desi citesc tot cand vine randul sa scriu intervine ceva si aman. M-as bucura mult sa ramai printre noi si sa incerci sa nu mai pui tot la suflet.

Vio de Miruna
poze

Mergi la inceput