Pepenasi de iulie-august 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Noi suntem pe metereze de dim ca s-au trezit amandoua fetele de la 6 dim si noroc ca Flo se trezeste tot atunci sa mearga la munca si eram fiecare pe jumatea lui de pat cu cate o printesa schimbat dat lapte. Si a mers mai rapid acuma Ami face nani la ea in patutz si Ari e aici cu mine.
Eu ma chinui acuma sa termin de scanat din cartea aia ca is multe pagini si mai am putin si termin si apoi trimit pe mail.
Didi ms mult merge bine merge-rul ala a iesit super numai ca e trail si atunci pe prima pagina apare o chestie scrisa de ei da nu cred ca va deranjeaza asta.
O sa trebuiasca sa scuzati ca unele pagini is copiate mai stramb da eu ma chinui sa tin cat mai dreapta cartea aia da e cam groasa si e mai greu ca e si cartonata. Da sevede ce si cum deci ar trebui sa fie ok la citit.
Mada super si mie imi plac tare maclaren noi avem un xt techno, Mick de care a luat? techno sau triumph ca am vazut si triumph double.
Miky multi pupici de la noi si asteptam vesti cat mai bune de la voi cat de curand. Cum se mai simte Delia?
Mada, Ruxandra, Dma, Bubu, Bujo, Biri .
Michellab cu placere am trecut si restul de date.
Anka asa e diversitatea e super la borcanele noi folosim de la hipp. As vrea sa pape si mancare gatita da na poate o sa pape.
Speram sa scapati rapid de pb cu buricutzul.
Bujo m-ai distrat cu sciitorul inca in viata.
Biri vino sa ne zici de bubu tau ca eu abia astept poate vedem si poze noi.[:d] Pupici si la printesa scumpa.
Anka te inteleg sa stii cu piticii si obisnuinta cu ce e la tine acasa si all the amenities.
Anna felicitari pt reusita si pupici la printesa jucausa si Ami da cu mana la pestisori ii place caracatita care canta de deasupra patutzului ii plac texturile diferite si intinde mana dupa jucarii sau dupa noi.
Vio abia astept sa citesc povestea nasterii.
Ok am reusit sa citesc tot acuma ma duc la scanat ca mai am doua pagini cu niste meniuri si sa fac produsul final. Revin.
Laura la Iasi??? Si eu nu va vad... Da la mine vii la anul in vara nu? Ca avem taiat de motz ziua lui Ari si poate si nunta. Ca parca ne cam razgandim si facem tot aici ca si botezul si nu in ro, da mai vedem speram sa reusim sa organizam pana in vara daca nu anul urm.

de Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

La noi toamna isi intra in drepturi - e frig si urat si innorat!!! Ma tot gandesc ca trebuie s-o scot pe Ioana afara si pe vreme de asta ca sa se obisnuiasca usor-usor cu temperatura si sa nu fie o schimbare brusca,dar parca mi-e teama sa ies cu ea.

Trebuie sa ma apuc de facut bagajele, noi plecam diseara la Slanic Moldova, fara Ioana care ramane acasa cu bunicile. De fapt maine mergem cu prietenii la o pensiune, e ziua unui prieten si o face acolo, dar noi plecam din seara asta ca sa iau si eu o gura de aer curat si sa dorm o noapte neintoarsaAbia astept sa ma plimb putin si sa ma relaxez!!!Pacat ca s-a facut asa de frig si trebuie deja sa scot hainele groase...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Sun Dilara mea e o fetita tare energica,rade cu gura pana la urechi cand are ea chef.Daca plec sa cumpar ceva plange tot timpul iar cand ajung acasa incepe si ma cearta.Nici macar tatili nu o linisteste pana ce nu imi spune ea pe limba ei acolo,abia cand se racoreste de tot incepe si trage cu razbunare de ma doare sfarcul.Cred ca si eu merit asta daca indraznesc sa plec fara ea.
Fetita ta cum e?

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Anna super ca mergeti distractie placuta.
Miky creca ce simpatica e printesa cum te cearta ea acolo.

de Ari si Ami

Mergi la inceput

Mada ms mult

Anna de Ioana Maria
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Mada Delia merge spre bine cu tratamentul pentru stomac (ba chiar a mai slabit cateva kg de la regim ceea ce e f bine caci era cam plinuta) iar acum lucram la psihic ptr ca ea nu mai suporta regimul si din cauza asta eu ma cam feresc sa ies cu ea prin locuri cu patiserii,cofetarii,pizza,restaurante,buticuri ca sa nu i se faca pofta si sa se dea peste cap.Mergem si la psiholog ptr a o ajuta sa treaca de acea depresie legata de taicasau.
Sper ca la anul in vacanta mare sa o scot macar cateva zile din bucuresti!
Fetitele tale ce mai fac? Cum te descurci?Mama ta mai e la tine,cum va mai intelegeti?
la printese

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

neata si de la noi:)
uoof mey...da' ce-i cu starea asta? dana imi pare ca exagerezi un pic...hai ca poate ai doar o zi mai proasta..nu se poate sa te supri pe chestii de alea: ca lista nu stiu cine o modifica, ca nu stiu cine ti-a scris doar 4 mesaje, etc. dar ..in fond si la urma urei e decizia ta...doat sper sa VEZI ca toate regretam alegerea ta,
no...vio ce faina e Alexandra...o dulcica foc
merci de raspunsurile legate de balonare si bubite (ruxule) na...acu' scuze ca nu multumesc fiecareia in parte:)
noi suntem mai bine cu gazele...de ieri luam si infacol...asa ca sper in mai bine
..io nu stiu in noul format..de unde imi schimb io semnatura?
pupuz toate mamicile si toti pepenasii

Oana
39+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

hai ca am reusit intr-un final sa pun si eu poze cu bubuletul meu. Vreau sa printez o poza pt invitatii la botez - daca aveti timp si chef poate ma ajutati sa aleg una dintre ele.

Anka: hehe, e tare frumos la tara mie imi place tare mult sa merg la bunici, mai ales ca acolo am copilarit, am fost foarte fericita si imi sunt dragi locurile. Dar intr-adevar acum cu bebe nu as mai accepta conditiile de trai fara apa calda si cu wc in curte. Noroc ca ai mei si-au facut o casuta acolo cu conditii decente de igiena. Poate sugerezi asta socrilor desi e tare mult de munca si de investit ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Fetelor,

eu nu pot sa intru prea des dar imi place sa va citesc chiar daca nu gasesc timp sa raspund tuturor...

imi pare rau de ce se intimpla aici, Dana, eu nu inteleg de ce te superi sau o pun pe seama hormonilor, depresiei eventual, si eu ti-am scris si tu nu m-ai bagat in seama, crezi ca ar trebui sa ma supar pt asta? Mi se pare o copilarie !
Dana, tu chiar ai raspuns tuturor fetelor intotdeauna?? Raspunde cine, cind si cui poate
Pe 2 sept a facut si little Vic al nostru 1 luna, nu stiu daca si-a amintit cineva pt ca nu am avut timp sa citesc si nici nu conteaza, nu ma supar pt asta!

Mi-au scris si mie fete la care nu am reusit sa le raspund, nu cred sa se fi suparat dar imi cer scuze. Dar nici nu raspund in functie de cine ma baga pe mine in seama, raspund daca am ceva de spus si daca am timp....si din pacate cam rar

Am vazut si am admirat poze noi, poze de la botez, nu nominalizez insa...

trebuie s-o felicit pe Marina pt ca e minunata performanta ei ca dupa 5 saptamini sa reuseasca sa o faca pe bebe sa suga de la sin ! FELICITARI!

Despre noi, eu inca ma minunez de soricelel meu ( mi se pare ca seamana cu un soricel dintr-un desen animat de al lui fiu-meu) cit poate sa doarma si sa fie de cuminte!

-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Bubuleana mie imi place poza in care Luca sta pe burtica si iese de sub prosop! E adorabil!!!

Anna de Ioana Maria

Mergi la inceput