Muresence.....la apel!!!! (12)
Raspunsuri - Pagina 19
Biancas spune:
Oana...tare frumos dovlecelul tau...dar stau si ma intreb...
Cand a crescut asa mare Ana?
..Acum ma uitam la data nasterii si daca e din iunie e de inteles... Doamne cum a trecut timpul..parca numai ieri ai nascut 
.
Olim...astept cand ai timp sa scrii..nu te grabii ca nu e urgent...pana la sf anului nu ma grabesc. Ar fi super daca mi-ai putea traduce din cartea aia sa ii fac praf pe astia ca sunt super informata
. Sau as putea sa imi duc cartea aia la tradus daca ai putea-o scana...daca nu ai timp de tradus. 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Buna dimineata poftiti la 
Ce vreme "frumoasa" e afara
..mai mare dragul de plecat undeva...
Asta e vreme de dormit, facut copii si numarat bani
. Criss..succes 
Eu am scoala azi,..am o lene de ma doare ![]()
Maine implinesc cu sotul meu 16 ani de cand de ne cunooastem
..ne-am cunoscut la ora 13 (dupa ce am iesit de la liceu) la Cafe Bulvard daca mai stiti care e...e ala de langa unitatea militara de sus de langa cetate . Eu cum eram la Unirea la liceu...el in armata a politia militara de atunci ...el era la cafea..eu am iesit de la scoala si mi-am bagat ochiul cine, ce e pe acolo, nu erau mese libere (pe vremea aia era full tot timpul)...m-a invitat la masa lui (eu eram cu 3 colege ) si ...

de atunci tot impreuna. Pacat sa s-a inchis Cafe Bulvar...am trecut prin vara pe acolo si era inchis...aveau cafea cu frisca buna si o melba excelenta
.
Ce vremuri...m-a apucat melancolia pe vremea asta.... ce frumos e sa iubesti la varsta aia...nu se compara cu iubirea de acum...fiorii aia ai dragosteai..emotiile ca ai intalnire....stiti si voi cum e
.
V-am
cobor la realitate si merg la ora de Audit financiar contabil ca ma asteapta un examen greu
.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Criss75 spune:
Oana, dulce de tot dovlecelul tau.
Bianca, spor la invatat. Desi cred ca pe vremea asta nici chef de invatat n-ai.
Un sfarsit de saptamana frumos va doresc, desi nu se prea arata.
Criss si Alex (11.05.2003)
Biancas spune:
Buna./..seara dimineata...
Dar sa nu imi spuneti ca dormiti la ora si mai ales sambata![]()
Noi ne-am serbat ziua in avans..a venit sotul meu cu cadoul si cu un buchet de flori...nu a uitat ca acum 16 ani a fost ziua cand ne-am cunoscut. Dragut din partea lui..merita un punct rosu nu? 
Eu i-am cumparat si o vopsea de par sa il fac brunet...culoarea lui din tinerete si nu am pe cine convinge
..eh era mai mult o gluma, 98 % banuiam ca dau banii degeaba dar asta e...
Am pus poze cu cadourile primite si facute.
Maine am iar scoala dar nu merg...nici picurata cu ceara ca sunt obosita...vreau sa dorm...sa fac o baie cu spume...la ora 16 maxim vin copii acasa de la socrii. Sa simt si eu ca am o zi libera ca tot servici si scoala
.
Sapt viitoare nu am scoala ca sunt algerile...ce bine...
Apropo...eu cu cine votez?
. Dar voi? ![]()
Noapte buna
Bianca
Biancas spune:
Buna dimineata ca
sau 
Duminica frumoasa...a cam nins pe afara 
Bianca
anca_27 spune:
Bia, pai cum sa nu fie frumoasa duminica ... singuri acasa, murfatlar
, multi inainte scumpo si tot asa de fericiti si plini de iubire! 
Oana, ce dulceata de dovlecel, manca-o-as toata!
Criss, plecat-a curtea de conturi?
Eu azi lenevesc, ieri m-a apucat pofta de citit, aveam de gand sa fac si-o negresa, sa vad mai incolo ce chef am, pupici si-o duminica insorita! 
36+
Sara
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
Biancas spune:
Eu tocmai am terminat de sortat o parte din jucariile copiilor..mai am cateva si gata. Am aruncat o gramada la gunoi si un sac urias il ducem la gradinita sa se joce copiii. Sigur educatoarele nu vor mai avea de stat la catedra..vor avea de strans jucariile
.
Anca, multumesc
. Eu am vrut sa fac o praji cu mere si m-am apucat de jucarii si am uitat de praji. Lasa nu mai fac dulce ca ne ingrasam
. Pt deseara voi face chiftele si icre (cine pofteste sa spuna si trimitem
).
Merg sa mai sortez, mai avem putin...
Bianca
anca_27 spune:
Bia, nu arunca jucariile, du-le la Kaufland, am vazut la intrare o urna mare in care lumea mai pune una-alta pt copii.
36+
Sara
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
Criss75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_27 Bia, pai cum sa nu fie frumoasa duminica ... singuri acasa, murfatlar ![]() Oana, ce dulceata de dovlecel, manca-o-as toata! ![]() Criss, plecat-a curtea de conturi? Eu azi lenevesc, ieri m-a apucat pofta de citit, aveam de gand sa fac si-o negresa, sa vad mai incolo ce chef am, pupici si-o duminica insorita! ![]() 36+ Sarapozici _ There is a crack, a crack in everything That's how the light gets in. (L. Cohen) |
Daaaaa, de o luna. Nu-mi aminti ca o sa am cosmaruri. Criss si Alex (11.05.2003)
Biancas spune:
Anca...le-am aruncat deja...daca stiam..
. Nu erau foarte multe jucarii bune printre ele..erau jucariile rupte sau chiar cele urate care nu le-as fi dat la gradinita. Lasa ca se vor bucura si tiganii ca vor gasii 4 saci de gunoi plin cu jucarii ...asa cum sunt.
Am terminat...mergem dupa copii la socrii..
Bianca