Muresence.....la apel!!!! (12)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui brigita

,ptr. ALEX

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
poze din concediu ... ...

Stiu ca Alex isi doreste foarte mult un bebelus, imi spune asta aproape zilnic, sub diferite forme. "Mami, stii ca la gradi aproape toti copiii au fratiori sau o sa aiba. Numai eu nu am si Cosmin si Denisa."
Dar in conditiile actuale, sa mai faci un copil e un adevarat act de curaj. Totul e atat de nesigur si perspectivele nu sunt prea incurajatoare.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Buna dimineata!
Ofer cafeluta la toate muresencele!Capuccino, espresso, latte macchiato, fiecareia dupa preferinte.
Noi suntem foarte ocupate cu scoala. In ultima vreme, fiica-mea a primit enorm de multe teme! Daca in clasa intai sta la teme 2-3 ore, ce va fi mai incolo?! Pe langa asta, mai lucram si in limba romana.Saracuta, nu mai are vreme de nimic.Noroc ca maine avem zi libera si ne mai odihnim putin.
Brigita, este si Lego pentru fetite.Teodora are www.karstadt.de/produktAnzeigen.do?pt=42&lc=6&ln=1&pid=2952597" target="_blank">asa ceva.
Ma intorc la treburi.S-aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara...
Brigita...nu stiu...m-am obisnuit...nu este nici un secret in a sta seara...cred. Nu stiu altii cum pot sa se culce la ora 22...eu atunci am timp sa suflu..sa stau la calc pt mine..sa ma uit, sa caut.. pana atunci nu prea timp.
Sa stii ca primul puzzle din setul ala daca te uiti bine e cu castel..e chiar de fete.
Camelia...dupa un timp va scrie mai repede si va termina temele mai repede. Si sandra cand a inceput clasa a 5-a se mocaia, se invartea si o apuca seara cu temele...acum nu o apuca ora 17 . Si teme la fel de multe. Vei vedea ca se va obisnui, va scrie mai repede si atunci nu pierde timp.
Olim am sa iti formulez intrebarea pe PM. Am uitat crede-ma...oricum mai am multe pagini de scris pana sa ajung la salariile din ale tari...inca sunt la Romania
Criss, pai cumpara-i bebe lui Alex daca isi doreste. Nu are nimic daca e baiat.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

bianca am sa incerc sa iti scriu tot ce scrie in curs, is vreo 10 pagini de toate, sper sa pot face ceva tabele sa fie ceva mai scurt.Chiar azi am facut foaia de plata de catre firma statului.Ma adun cu datele si ti le trimit cat pot de repede
mai fetelor, eu inainte de ora 12 niciodata nu reusesc sa dorm, intre net, si ce mai adun de prin casa, ajung tarziu de la curs, pana il iau pe alex, si as mai sta pe net uneori da chiar nu mai pot, si dimineata am noroc ca alex doarme pana la 7.30
va pup pe toate si va doresc o zi excelenta maine

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

eu inca ma lupt cu infectia asta respiratorie, care din sinuzita s-a transformat in pneumonie. ma simt relativ ok doar ca tusesc ingrozitor de mult, am deja 2 saptamani de cand bolesc si o duc pe picioare cu antibiotice dupa mine...

sanatate si pupici

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Hello muresence!
Diana, insanatosire grabnica, urat te-a prins, remedii naturiste, babesti ai incercat?
Voi va chinuiti de zor cu daruri de Mos si teme, eu cu ce mai trebuie pt bebelina. Fiecare cu ce-l doare.
Am notat si sfaturile cu tetinele/suzetele, o sa iau cate una pt orice eventualitate.
Criss, lasa criza economica si mai faceti un bebe, vb aia, langa trei guri incape si a patra. Si noi suntem pana-n gat in banci, dar nu ne pierdem speranta, cumva om scoate-o la liman. Uite, aproape toate fetele au cate 2 copiluti.
Bia, si eu parca mai abitir ma loveste seara, asa pe la 10-11 cheful de net, ma crucesc cand vad ca e 12, si eu as mai sta. Acum stau, ca dimineata nu plec, dar inainte, taaaare greu crapam ochii la 6 dimineata.
V-am pupacit!

35+Sara

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Diana., insanatosire grabnica...chiar asa cu ceai de ceapa ai incercat? Poiate e bun sau sirop de pin, muguri de brad...mai incearca.
Anca bucura-te acum de momentele de liniste ce le mai ai. Dupa asta...o sa iti doresti sa mai stai asa linistita si nu o sa poti. Asculta-ma ca stiu ce spun. Pana e in burtica...esti linistita. Dupa asta...incepe distractia.
Criss chiar asa... nu vreau sa fac discriminarii dar daca si romii ar gandii ca tine...ce bine ar fi . In 50 ani vom ajunge jumi-juma cred daca toata lumea gandeste ca tine . Pune mana si apuca-te de treaba

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Daca pun doar mana nu rezolv nimic.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Criss, pai pune altceva atunci...
Kover te-am pomenit azi...am fost la Real si am vazut masina de pompieri care stropeste cu apa cred, are telecomanda...o gramada de prostii...e mare...i-am facut si poza dar nu sunt pe laptop sa descarc poza...costa 99 lei . Daca te intereseaza....da o fuga la Real.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Anca, e bine sa te interesezi, da' daca o sa fie cazul, tot bebelina va alege ce ii place
La Paul am avut tetine si suzeta de latex, de la baby nova tetinele si suzeta de la nuk - a preferat latexul ca avea si tzitzi in alimentatie.
La Ana tot asa, tetine babynova (de ceai, cele mai mici, pt ca la ea formula e chiar completare, de 2-3 pe zi, si daca ii vine prea mult se ineaca si se enerveaza). Suzeta a fost cu cantec... si acuma e mai mult jucarie (musca din ea de doamne... o chinuie gingiile) si e tot de la nuk, tot latex.

Ia poftiti la dovleac copt

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput