Muresence.....la apel!!!! (12)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
Lasa ca se vor bucura si tiganii ca vor gasii 4 saci de gunoi plin cu jucarii ...asa cum sunt.

La cat de pretentiosi sunt unii tigani.... mi-am amintit de ei...anul trecut am lucrat cu o clasa de romi, de fapt doua. Ca sa pot scrie cu ei ceva cumparam eu creioane, am mai cumparat si altele, dar astea erau la ordinea zilei, am ramas cu tic, si-acum port cu mine-n geanta 2-3 creioane
Intr-o zi ma intreaba `da noi nu mai facem abilitati practice?` - doua ture de plastilina, hartie colorata si lipici si foarfeci le distrusera deja - `pai daca nu va cumpara parintii ce aveti nevoie, nu mai facem`. La care ei `pai dvs trebuie sa ne cumparati`, devenisem peste noapte mama lor. Sa nu mai zic de branza topita si eugeniile care le aruncau cum ieseau pe poarta scolii, le gaseam imprastiate pe drum, le spuneam sa le duca la mama, la tata, la catei, vezi doamne lor nu le mai placeau si ei erau vai de c--u lor

36+Sara

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Anca pai si dintre copii nostrii isi arunca laptele si corpul primit. Dar nu e de mirare ca aveau un lapte batut...de tot rasul ca nici eu nu il beam...Sandra nici atata...ea il aducea acasa si il dadeam la bunici noroc ca avea termen de valabiliate mare. Era lapte batut de la Napolact . De anul asta au lapte de consum de la Milli si Sandra chiar il bea uneori. Si cornurile..sunt de la Bewami dar sa mananci 5 ani acelasi fel de corn zilnic...parca te mai saturi . Le mai da in loc de corn niste biscuiti...nu sunt dulci, nu sunt sarati...ma rog. Ar trebui sa alterneze cu mancarea...laptele e lapte sau ar putea lua si cate un iaurt simplu sau fructe (le-a mai dat dar rar de tot si cu termen foarte scurt 1-2 zile). Dar mancarea..eu m-am saturat de cornurile alea ..Sandra le aduce si i le fac sandwich ca e cleios sa il mananci asa gol

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Sa intrati si voi in atmosfera sarbatorilor...
P.S. Deja la Real e facut bradul

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

In sfarsit capitol nou

Mergi la inceput