Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (110)
Raspunsuri - Pagina 18
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ellis
si una pereche de ochelari rupta? |
doar indoita o toarta
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman cum faceti voi pestele cu legume la cuptorca eu pana acum i-am dat doar la gratar sau pane anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA O AJUTAM PE SONIA |
In 5 minute revin si iti spun cum il fac eu..am un pic de treaba
Ank
Raul
17.10.2007si
de
ellis spune:
mai, eu nu am reteta scrisa, am mancat in Moldova si ce mi-au zis, aia am facut, e un fel de ciorba de burta, dar cu piept de pui; se fierbe si puiul ca sa aibe gust mai bun, ceapa, morcov, albitura(astea se scot din ciorba de burta, insa eu le las), patrunjel; se drege cu usturoi, galbenus, smantana si otet; nu stiu dc ai inteles, dar cred ca se gaseste varianta adevarata pe net.
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
Vasari spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Mie asa imi place cand il vad ca ii dau un fruct din mana si musca din el ca un om mare si sta si mesteca el acolo si apoi iar mai i-a o muscatura ![]() ![]() ..il ador cand il vad cate stie..A si in seara asta se chinuia sa ii puna el ochelarii lui buni ca i-a gasit pe pat langa ea si nu ii avea pe ochi... Bineinteles ca era sa ne alegem cu una bucata bunica oarba ![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
Hihi :)), il pupam pe Raul!
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
ellis spune:
ANK - este reteta pe net, numai ai grija ca smantana, usturoliul si galbenusul se amesteca si se ia cate putin din ciorba si se toarna peste smantana, pana se incalzeste, apoi se pune totul in ciorba, ca sa nu se taie.
ANCA - eu i-am facut pangasius la steamer cu cartofi/sweet potatoes + morcov, unt, patrunjel si lamaie; la cuptor se face in mai multe feluri...ce peste ai? dar in principiu tot pe pat de cartofi, mocov, ceapa, vredeata, ce mai vrei tu sa pui...si vin alb ![]()
Ellis,
de
POVESTEA NASTERII
ancadragoman spune:
tot pangasius am luat...si pun toate astea odata?
vinul la sfarsit?![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA O AJUTAM PE SONIA
ellis spune:
nici sa scriu nu mai stiu, de somn, noapte buna!
PS - o salata cu ton, cine stie? ca vreau sa fac, dar nu pe cea cu ciuperci...
Ellis,
de
POVESTEA NASTERII
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ellis mai, eu nu am reteta scrisa, am mancat in Moldova si ce mi-au zis, aia am facut, e un fel de ciorba de burta, dar cu piept de pui; se fierbe si puiul ca sa aibe gust mai bun, ceapa, morcov, albitura(astea se scot din ciorba de burta, insa eu le las), patrunjel; se drege cu usturoi, galbenus, smantana si otet; nu stiu dc ai inteles, dar cred ca se gaseste varianta adevarata pe net. Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI |
a stiu asta... Mi-a facut sorul prima data
... cand l-am cunoscut.. asta asa de prima impresie ca dupa am facut doar eu 
Ank
Raul
17.10.2007si
de
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman tot pangasius am luat...si pun toate astea odata? vinul la sfarsit? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA O AJUTAM PE SONIA |
la sfarsit si separat ...daca se poate

Ank
Raul
17.10.2007si
de
ellis spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman tot pangasius am luat...si pun toate astea odata? vinul la sfarsit? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA O AJUTAM PE SONIA |
la steamer merg toate odata, dar la cuptor, nu, ca se imprastie pestele; mai citisem retete cu pangasius pe net, dar nu mai stiu acum; eu nu am avut cum sa-i pun vin la steamer ca se scurgea
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII