Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (110)
Raspunsuri - Pagina 17
Vasari spune:
Mihuta, vezi ca unele rondele au si sare. Nu am gasit din orez integral, dar si astea sunt foarte bune. Maria ne da si noua cand se plictiseste ea.
Voi inseamna ca aveti super mese, noi am ramas codase. ![]()
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihuta
Am facut si noi experimentul asta chimic acum vreo 2 luni, noroc ca fii-mea a refuzat din start, ca am remarcat ca efectiv a devenit din ce in ce mai amar, cand l-am aruncat la gunoi (unde ii era locul) devenise o chestie ingrozitoare. Si eu si ta-su ne-am scarpinat in cap nedumeriti.. mami de Sophia |
mai, ce copii aveti! a mea fix in ochi mi-l scuipa!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihuta Ank-ule, ce face favoritul meu ? In afara de dansat, fireste ... |
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Noi nu avem gresie,deci de-un stres am scapat. Si totusi...am si eu o nedumerire...Ne miram fiecare de cealalta...Voi ce faceti toata ziua?Stati in brate toata ziua? Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
si noi avem laminat in bucatarie...doar in zona aragazului e gresie
...si eu toata tremur sa nu se friga 
Ank
Raul
17.10.2007si
de
ellis spune:
MIHUTA, pai eu as cam vrea sa merga de-a buselea, dar ea se arunca in nas.offfffffffff, si a mea a adormit la 22.30, iar azi dupa amiaza nu a mai vrut sa doarma, doar pe la 7 a atipit 20 de min; sper sa doarma toata noaptea, desi am vazut un canin care impinge rau gingia...
- azi in parc am incercat sai dau pruna si a urlat; acum pe seara a luat una din bol si si-a infipt dintii in ea...maine astept sa iasa coaja
; si tocmai ma miram de MARIUCA, ce papa ea marul cu coaja.
- eu iar pazesc oalele; am terminat ciorba radauteana, acum astept sarmalele - m-am chinuit cu foile de vitza ca imi venea sa le arunc! si am facut si Twix(sau cum s-o mai numi el acum, ca am schimbat reteta)
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
Ank83 spune:
Mie asa imi place cand il vad ca ii dau un fruct din mana si musca din el ca un om mare si sta si mesteca el acolo si apoi iar mai i-a o muscatura 

..il ador cand il vad cate stie..
A si in seara asta se chinuia sa ii puna el ochelarii lui buni ca i-a gasit pe pat langa ea si nu ii avea pe ochi... Bineinteles ca era sa ne alegem cu una bucata bunica oarba 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ellis MIHUTA, pai eu as cam vrea sa merga de-a buselea, dar ea se arunca in nas.offfffffffff, |
...Asa mergea si Raul initial cand vroia sa o ia de-a busilea... tot in nas era
.. si acum cand se mai trezeste din somn si o ia ca apucatul sa fuga in 4 labe se mai impiedica de covor si se duce ca mamaliga... Pe mine ma cam bufneste rasul cand il vad ...si de abea ma abtin sa nu rad ca el se uita cu niste ochi necajiti la mine Cum e ciorba aia... ??? daca tot suntem pe la bucatareli ...ca sunt curioasa

Ank
Raul
17.10.2007si
de
ellis spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Mie asa imi place cand il vad ca ii dau un fruct din mana si musca din el ca un om mare si sta si mesteca el acolo si apoi iar mai i-a o muscatura ![]() ![]() ..il ador cand il vad cate stie..A si in seara asta se chinuia sa ii puna el ochelarii lui buni ca i-a gasit pe pat langa ea si nu ii avea pe ochi... Bineinteles ca era sa ne alegem cu una bucata bunica oarba ![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
si una pereche de ochelari rupta?
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII
Ank83 spune:
... A si noi avem o preferinta ... ne place Cleopatra Stratan ... fuge la televizor de cate ori e videoclipul ei si se ridica in picioare si danseaza
... si o admira cu un zambet pana la urechi 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
ancadragoman spune:
cum faceti voi pestele cu legume la cuptorca eu pana acum i-am dat doar la gratar sau pane![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA O AJUTAM PE SONIA

Orice steluta e bine venita pentru