Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (104)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!!!
Ancab vazut pozele cu bebe Stefan.Mi-a placut foarte mult in poza in care rade cu gura pana la urechi sa i se vada dintzucii.Da ce ii place in balansoar! Eu nu m-am gandit niciodata sa il dau, da sa stii ca ma duc si eu azi sa vad daca ii place.

LalaD ce rau imi pare de Andreiutzu.Sa dea D-zeu sa se faca bine repede.

Raluk.m si al meu a acceptat foaaaarte greu biberonul.Dar am insistat foarte mult.Dar poti incerca si cu lingurita, dureaza mai mlt, da poate asa macar o sa vrea.Nu-i place laptele praf pt ca nu e obisnuit cu gustul lui.Da o sa se obisnuiasca el.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Buna dimineata!Eu,desi ar trebui sa renunt,in fiecare dimineata beau o cafea.Si in celelalte sarcini am baut si totul a fost bine.Oare sa aiba legatura cafeaua cu faptul ca cei doi puiuti ai mei au fost cam agitati de mititei?Eu nu prea cred ca doar nu beau o cantitate f mare.Voi ce parere aveti?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 10+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Si eu am baut o cafea dimineata in ambele sarcini. Ginecologul chiar mi-a recomandat deoarece am tensiunea foarte mica.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Dana, eu zic ca daca nu bei multa cafea nu are ce sa se intimple...mai ales daca organismul a fost obisnuit cu substanta respectiva, nu e momentul sa-l "shochezi" acum renuntind brusc.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Ramona, . ii place la nebunie pe leagan...e obligatoriu in fiecare zi...doua ture de peste 15 minute...cu mine il mai dau doar cind obosesc si eu de atita stat in picioare.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

ANCA l-am vazut pe STEFAN.E un scump si are un zambet care te topeste.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 10+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

LALA D imi pare rau ca Andrei a facut febra asa de mare.Sper sa treaca si sa se faca bine pletosul cel scump.Multa sanatate!

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna fetelor,
la multi ani Anelor de pe forum!
La multe lunite si la multi ani
ADELA
ERIC
YASMIN
RAZVAN
sa fiti sanatosi si fericiti!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Dana, multumim!!!

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

anca, ce leagan bun pentru bebelusi aveti in parc. La noi in parc nu sunt din astea. Sunt doar unele gen "pampers" dar la o adica ar avea loc sa se scurga din el. Al vostru pare foarte sigur.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

sanatate multa clopoteilor bolnaviori si mamicilor racite, sa va faceti bine repede!

lauraD, Eliza si celelalte fete care ne-au spus cuvinte frumoase, va multumim frumos si apreciem!

Anandrei ai PM.

Anca l-am vazut pe Stefan, este un dulce si un frumos bufleiul tau!

Nemary am vazut trioul de la Cheia, ce rasfatata a fost Daria cu baieteii roind in jurul ei!

Si eu ca si Alinatudor, am vazut zilele trecute printre picaturi pozute si cu alti clopotei, dar nu mai apuc sa nominalizez...

Ralukm si eu am alaptat pana acum o saptamana, dar de cand am inceput sa-i dau formula, a acceptat si acum refuza sanul. la fel si eu, nu mai aveam cine stie ce lapte si se trezea des sa pape, nu-i ajungea si se culca flamand, dupa o ora jum. o lua de la capat. Acum refuza total sanul si am inceput sa ii pun in bibe si lapte de la mine,ca mai am un pic si ca nu vrea sa-l mai suga. Daca nu-i este foame nu vrea nici bibe, dar in cateva ore i se face foame si mananca. Poate copilul tau nu e obisnuit cu biberonul, si al meu refuza la inceput ca el nu stia decat tzitzi. I-am oferit des bibe cu apa si suc si s-a prins cu sa bea din el. Bafta!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput