Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (104)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Am o intrebare , stiti cumva ce tetina de la avent este potrivita pentru lapte cu cereale? Si inca ceva, ce cantitati folositi cand preparati lapte cu cerale de dat cu bibe? merci frumos anticipat!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

AM PUS SI EU CATEVA POZE NOI, LA SEMNATURA, la Razvanici la 7 luni, ca de opt luni inca nu am

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Neata fetelor.

LalaD, Sanantate multa lui Andrei

Dana, o cafea pe zi mai moale poate cu un pic de laptic nu strica dar nu trebuie exagerat

Fetelor multumesc de urari, aseara sotul a venit tarziu, la-m pedepsit intorcand spatele cand a intrat in pat sa vada ca putea face un efort sa vina mai devreme. Dar se va compensa si mergem la bran pe 26 sau 27 septembrie ca este festival acolo cu branza pastrama si de toate (eu care vraeau sa slabesc ma duc la pastrame) se numeste ravasitul oilor, asa ca-mi duc copilu la oi, acum ma uit la cazare au preturi rezonabile, si chiar de or fi mai scumope atunci ne incadram la o pensiune inte 70-90 ron pe noapte

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Am o intrebare , stiti cumva ce tetina de la avent este potrivita pentru lapte cu cereale? Si inca ceva, ce cantitati folositi cand preparati lapte cu cerale de dat cu bibe? merci frumos anticipat!

Ema, eu (in rarele momente cand i-am dat cereale) i-am pus 2 linguritze de-ale ei, la 150 ml lapte.

Despre tetina, nu stiu sa-ti spun, ca eu am de la baby nova.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

lala d sanatate multa lui Andutu tau,ce bine ca vine med la tine,sper sa primeasca repede trat adecvat si sa isi revina

am reusit sa i iau proba Sarei si nu din pampers am lasat-o in funduletul gol caci stiam ca o sa faca ,ca se srcemea,a facut si mai taricel si am luat proba,ea este pe regim oricum ,urmeaza sa vad rez si la doc,cred ca pe vineri dim,nu ma alarmez v-am spus ca nu are febra si nu varsa

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk.m spune:

Multumesc celor care mi-au raspuns! Mai insist, mai insist,,, desi am tot facut-o pana acum. Laptele praf nu l-a vrut nici cu lingurita, desi restul asa papa. Ma duc sa ii pun la fiert supa,ca imediat se trezeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

http://www.iubescbrasovul.ro/evenimente/ravasitul-oilor-festivalul-branzei-si-al-pastramei/ pentru celel interesate de festiva

Ema, sa iei de la avent cea cu un orificiu patrat, are trei pozitii I, II si III, in funtie de grosimea lapticului cu cereale una din cifrele romane trebuie sa fie sub nasuc, eu am luat de la farmacie au si tetine si biberoane cu aceasta tetina, nu mai stiu ce nr e dar vezi ca are orificiul patrat si e unul atat, si are cele cifre romane de jur imprejurul tetinei. Eu seara ii pup 210 ml apa, 2 cereale de noapte, si 7 lapte, nu e foarte gros dar ii ajunge pana dimineata

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Mamaa ce mare am scris, sorry, nu am vrut sa iasa chiar asa.

Ema nush ce sa iti raspund la intrebarea cu tetina pt ca eu ii dau cerealele cu lingurita.Si eu il la fac din asa ca o pasta mai subtire, nu apoase da nici groase.

Louiza mmmm, pastrama zici?Pot sa vin si eu cu voi?La multi ani cu intarziere tie si sotului!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Cea cu flux reglabil pentru lichide groase. Are o liniuta in loc de gaurele si 3 pozitii de scurgere.

Eu folosesc cu mult succes tetina de la Nuk cu gaura in forma de L . Acea lata in diametru ce merge ( oarecum) si pe bibe de avent.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ramo, Razvanici arata demential - asa face si "sor'sa" dar ea nu reuseste sa se si ridice in picioare; i se-nmoaie grisinele - iti vine sa-l rostogolesti prin pat; asta mi se pare de milioane!

Si, toti trei, radiati de fericire!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput