Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (104)
Raspunsuri - Pagina 5
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca.b [Stancutza, am reusit sa-l fac pe stefan sa pape ceva la ora 10....nu mult, dar oricum...ii dau fruct intreg (ii rup eu bucatele si i le bag in guritza)...luni a mincat asa o banana intreaga, ieri cinci prune mari...azi are nectarina...sper sa-l tina...incearca si tu... |
Nu stiu care era zuzica cu problemute la masa de la ora 10, dar sigur nu noi :-) Sofia papa aproape 200 gr fructe cu cereale, si mai vrea si lapte dupa cateodata. Deci nu ne plangem, Slava Domnului.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
stancutza spune:
| citat din mesajul lui Lala_D Andrei a facut azi noapte 39,6 C ![]() A fost nasol, timp de 3 ore a scancit, marait, plans ...uitasem ce urat e cu bebe cu febra mare. Acum pare mai bine dar ma astept sa mai faca . Voi vorbi cu pediatra sa treaca pe la noi azi. O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Uf mititelu, si tu saraca pe langa el...bine ca i-a mai scaut putin. Tu ce banuiesti sa fie de vina - o viroza? - pentru dintisori cred ca e cam mare febra, nu?
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
alinaatudor spune:
am ramas de fiecare data datoare sa va spun ca ma uit la poze cand anuntati..dar nu am timp sa nominalizez..mi-au placut tare..si cele de la cheia..si pe cele cu piticul plimbaret (al ancai)..mi-au placut si pozele lui ven...si ale lalei D..si ale Lalei 20...chiar daca insista ea ca nu le vedem..eu le vad mereu..dar nu apuc sa scriu..
apoi..am vazut o adeluta frumoooasa..in prosopul de la ikea..si am mai vazut si pe yasmin..si pe patricia...incerc sa nu uit..dar daca uit..va rog sa ma iertati..
Va pup...iar
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste
alinaatudor spune:
of mai Lala..sper sa fie bine..si sa treaca repede..
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste
Lala_D spune:
Nu e sigur de la dinti, probabil un virus.
De azi noapte de la 3 cand i-am facut frectie si i-am pus un supozitor cu novocalmin nu a mai facut febra. Probabil insa ca va mai face ca nu e inca in apele lui. Dimineata mi-a varsat cerealele cu lapte deci s-ar putea sa aiba gatul iritat.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
raluk.m spune:
fetelor care ati alaptat si poate inca o faceti, cum v-ati convins bebelusii sa pape laptic praf? al meu nu vrea sa auda de biberon, iar cand mai vine si lapte din el, urla de parca vreau sa il otravesc! am colectie de biberoane si tetine, de marci de lapte praf... NU, NU si NU! 
Nu vreau sa il intarc, inca suge , dar noaptea se trezeste tot la cateva ore, cred ca nu ii este destul de satios, si tare as vrea sa ii dau gris cu lapte, un biberon, inainte de culcare, poate ar dormi si el mai linistit. Am incercat sa ma mulg dar nu stiu daca strang 10 ml, dar lapte e destul, ca suge minim 100 de g o data. In timpul zilei papa fructe, legume, carnita.Nici cerealele care contin lapte praf nu le poate suferi, am incercat din acelea fara lapte si le primeste. Aseara am testat lapte de vaca din comert, la punga, fiert de mine 10 minute, si nu s-a strambat, i-am dat cam 1-2 lingurite, si se pare ca e ok, dar oare nu e prea devreme? Unde gresesc?
As vrea sa dorm si eu macar 5 ore in continuu

Am uitat sa va zic varsta, a facut 7 luni in 5 sept.
ginnette spune:
Off, tare rau trebuie sa se simta, Andrei; dak a mai si varsat...
Macar sa si manace ceva, dak i-a mai scazut febra.
Poate iti da pediatra vre-o idee, de ce-ar putea fi.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
alinaatudor spune:
| citat din mesajul lui raluk.m fetelor care ati alaptat si poate inca o faceti, cum v-ati convins bebelusii sa pape laptic praf? al meu nu vrea sa auda de biberon, iar cand mai vine si lapte din el, urla de parca vreau sa il otravesc! am colectie de biberoane si tetine, de marci de lapte praf... NU, NU si NU! ![]() Nu vreau sa il intarc, inca suge , dar noaptea se trezeste tot la cateva ore, cred ca nu ii este destul de satios, si tare as vrea sa ii dau gris cu lapte, un biberon, inainte de culcare, poate ar dormi si el mai linistit. Am incercat sa ma mulg dar nu stiu daca strang 10 ml, dar lapte e destul, ca suge minim 100 de g o data. In timpul zilei papa fructe, legume, carnita.Nici cerealele care contin lapte praf nu le poate suferi, am incercat din acelea fara lapte si le primeste. Aseara am testat lapte de vaca din comert, la punga, fiert de mine 10 minute, si nu s-a strambat, i-am dat cam 1-2 lingurite, si se pare ca e ok, dar oare nu e prea devreme? Unde gresesc? As vrea sa dorm si eu macar 5 ore in continuu![]() ![]() Am uitat sa va zic varsta, a facut 7 luni in 5 sept. |
daca nu vrea bibe poate ii dai cu lingurita..nu neaparat lapte ..poate acel gris cu lape mai gros un pic...si supliment tztzi..si gata..poate ii tine pana dimineata..desi nu cred ca de foame se trezeste..si a mea se trezeste de cel putin 2 ori pe noapte..suge de 3 ori..si adoarme la loc..deci nu cred ca ii e foame..
azi noapte..surpriza..s-a trezit doar o data..deci azi sunt fresh:D
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste
danonique spune:
Buna dimineata!Eu,desi ar trebui sa renunt,in fiecare dimineata beau o cafea.Si in celelalte sarcini am baut si totul a fost bine.Oare sa aiba legatura cafeaua cu faptul ca cei doi puiuti ai mei au fost cam agitati de mititei?Eu nu prea cred ca doar nu beau o cantitate f mare.Voi ce parere aveti?
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
10+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
anca.b spune:
ups...sigur era o fetita...oare sara?
| Citat: | ||
citat din mesajul lui stancutza
Nu stiu care era zuzica cu problemute la masa de la ora 10, dar sigur nu noi :-) Sofia papa aproape 200 gr fructe cu cereale, si mai vrea si lapte dupa cateodata. Deci nu ne plangem, Slava Domnului. Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii