Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (104)
Raspunsuri - Pagina 10
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EliaElia Bravo!! ![]() Camelia si Laura (06.02.2008) |

o sa-i mai repet peste 2 sapt; sper insa, sa fi disparut "for ever" balaurul.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
Lala_D spune:
Bravo Adeluta ![]()
Bine ai revenit Roli !
A papat flacaul si inca vad ca nu are febra. Acum stau sa cuget daca e cazul sa mai chem doctora sau nu ...
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
zeririlouiza spune:
ginnette ma bucur enorm pentur bubulin ata, sa fie sanatoasa in continuare si asa sa fie mereu analizele iei bune si foarte bune.
Laura si noi ne confruntam cu BB inainte ii placea acum ne luptam nu o mai pacalim nici cum
L o u i z a
d e
Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni +
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut 
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
ginnette spune:
| citat din mesajul lui Lala_D Bravo Adeluta Bine ai revenit Roli ! ![]() A papat flacaul si inca vad ca nu are febra. Acum stau sa cuget daca e cazul sa mai chem doctora sau nu ... O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
ce bine ca a papat! eu as chema-o, ca doar nu vine "degeaba"!
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ginnette spune:
| citat din mesajul lui zeririlouiza ginnette ma bucur enorm pentur bubulin ata, sa fie sanatoasa in continuare si asa sa fie mereu analizele iei bune si foarte bune. L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni + Y a s m i n - E l e n a uite cat am crescut ![]() www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara |
Sa te-auda D-zeu!

!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
madalina28 spune:
Nu am apucat sa citesc decat postarile de pe pag10 vad ca sunt bb bonlaviori-multa sanatate.
Sofia are temp 39 de o ora ma chinui sa i-o scad, dr noastra are tel inchis, iar o alta de abia la 6 o poate vedea,i-am dat 8 picaturi de algocalmin si 2.5nurofen aveti cumva o idee ca o iau razna de 3 zile e bonlavioara.
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
miky_mamica spune:
Bravo Adeluta!!!!!!!!!!! sau cum face Luca bavoooooooooooooooooo
Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)
Totul despre mine din burtica mamicii pana la zi
8 luni - la mare
Poze cu Luca Gabriel
BOTEZUL 1 Martie 2008
miky_mamica spune:
Cum zicea si zerilouiza cerealele de la Nestle - Noapte buna sunt foarte bune pt noi. Ii plac mult lui Luca si sunt si linistitoare pt burtica lui ............ iar cele cu fructe nu ii dau decat la masa de dimineata amestecate cu fructe sau cateodata in iaurtul de la 6.
Chiar daca mananca cereale seara sa stiti ca el se mai trezeste o data sau de doua ori pt ceai si laptic ... dar tot il iubesc mult cu toate ca de 8 luni n-am dormit macar o data noaptea intreaga.
Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)
Totul despre mine din burtica mamicii pana la zi
8 luni - la mare
Poze cu Luca Gabriel
BOTEZUL 1 Martie 2008
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui madalina28 Nu am apucat sa citesc decat postarile de pe pag10 vad ca sunt bb bonlaviori-multa sanatate. Sofia are temp 39 de o ora ma chinui sa i-o scad, dr noastra are tel inchis, iar o alta de abia la 6 o poate vedea,i-am dat 8 picaturi de algocalmin si 2.5nurofen aveti cumva o idee ca o iau razna de 3 zile e bonlavioara. Madalina de Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti... www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
Ambele chestii odata ? E cam mult impreuna.
Si nu a scazut la juma de ora dupa administrare ?
Poti incerca sa o dezbraci doar in body si sa ii faci un pic de frectie ( inttr-un pahar de apa 200
ml pui un pic de spirt si un pic de otet, 2-3 lingurite) si o freci usor pe burtica, spate, gat si picioruse.
Inmoi o carpa mica, batista, in apa rece, o storci bine si o pui pe fruntea fetei.
In circa 30 de minute incepe sa transpire si scade febra
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ginnette spune:
| citat din mesajul lui madalina28 Nu am apucat sa citesc decat postarile de pe pag10 vad ca sunt bb bonlaviori-multa sanatate. Sofia are temp 39 de o ora ma chinui sa i-o scad, dr noastra are tel inchis, iar o alta de abia la 6 o poate vedea,i-am dat 8 picaturi de algocalmin si 2.5nurofen aveti cumva o idee ca o iau razna de 3 zile e bonlavioara. Madalina de Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti... www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
ai incercat si un supozitor cu paracetamol? banuiesc ca ai incercat de toate - off
Ultima solutie de scazut febra este impachetarea in scutec ud: uzi un scutec cu apa rece, il storci si o impachetezi de la mijloc in jos; NU PE CORP SAU PE GAT!
Si, poti sa-i mai pui o carpa uda pe frunte!
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI