Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (104)
Raspunsuri - Pagina 11
danonique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Uraaaa, rezultatele sunt bune : urocultura NEGATIVA si in sumar, nu mai e prezenta flora microbiana iar leucocitele sunt rare; la restul indicatorilor scrie "absente"!Sunt asa de bucuroasa!!!! Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza |
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
10+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert
danonique spune:
ROLI ma bucur ca v-ati simtit bine la mare.Felicitari pentru mersul de-a busilea.Sunteti deja mari.
10+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
ancadragoman spune:
mie mi-a spus pediatrul in cazul in care febra nu scade cu nimic sa o dezbrac si sa o infasor intr-un cearceaf umed si sa o tin cateva minute dupa care sa o sterg si sa o imbrac la loc.Nu trebuie facut frectie ca sunt prea mici si nici imbracati gros...asa mi-a zis el
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA O AJUTAM PE SONIA
Lala_D spune:
Mai, NU amestecati/ combinati antiermice la mai putin de 4 ore intre ele
. Il bagati pe copil in soc termic. Asteptati minim 4 ore intre panadol, nurofen si algocalmin. Intre puteti face frectii, impachetari, baita in apa calduta, carpa rece pe frunte. Atat.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ginnette spune:
| citat din mesajul lui miky_mamica Bravo Adeluta!!!!!!!!!!! sau cum face Luca bavoooooooooooooooooo Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007) Totul despre mine din burtica mamicii pana la zi 8 luni - la mare Poze cu Luca Gabriel BOTEZUL 1 Martie 2008 |

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
Ereena spune:
ufff ce de bebelusi bolnaviori.
pe toti sper sa treaca
am fost si noi la medic, are putin rosu in gat, mucii siroiesc la greu ,fara febra, dar e marait, plangagios si nu prea papa. ne-a dat ospamox 4ml/8 ore, nurofen 2,5ml seara si dimineata, aspirat nasucul cu sterimar si ser efedrinat daca e foarte infundat.acum a adormit dar maraie in somn ,nu cred ca doarme prea mult
ma duc linga el, va pup dulce pe toate
Matei-Florin 24.01.2008
IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.
anca.b spune:
Roxana, 

Roli, bravo pentru plimbacios!!!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman mie mi-a spus pediatrul in cazul in care febra nu scade cu nimic sa o dezbrac si sa o infasor intr-un cearceaf umed si sa o tin cateva minute dupa care sa o sterg si sa o imbrac la loc.Nu trebuie facut frectie ca sunt prea mici si nici imbracati gros...asa mi-a zis el anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA O AJUTAM PE SONIA |
Ancuta eu azi noapte i-am facut frectie . Avea 39,6 C dupa jumatate de ora- 40 de minute de la administrarea Panadolului. Dupa frectie i-a scazut in 30 de minute la 37,6.
Cred ca nu ati ajuns vreodata la impachetari. Eu da . In spital la Gomoiu cu Bogdan unde i-au facut impachetari o ora , de la gat in jos si in ora aia a urlat de i-au iesit ochii. Bine avea si 41 C. Oricum medicul de acolo regreta ca nu au o cadita sa il bage in apa ca sa nu mai chinuie copilul asa.
Decat varianta cu urlat si crescut febra si mai rau de la plans prefer o frectie.
Dar e opinia mea pur personala !
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ancadragoman spune:
Lala pana acum ne-a ferit Dumnezeu de febra asa ca eu stiu doar ce mi-a zis dr 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA O AJUTAM PE SONIA
danonique spune:
Stie cineva cat costa livrarea in Romania de pe La redoute?Unde pot gasi discutiile legate de hainele lor?Multumesc!
10+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert