Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (104)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

LalaD saracutul Andrei, ce bolnavior e! Eu eram deja la urgente, sigur ma panicam sa vad asa o temperatura!
Ramona foarte frumos Razvanelu'! Si eu voiam sa te intreb cum faci cu salteluta, dar vad ca ai rasspuns deja Si eu i-am lasat salteluta jos de mai bine de o luna, de cand s-a ridicat singurica in fundulet. Sa-ti traiasca, e un dragalas cu ochii maaari

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Anca, am observat ca plange si se zbate mai tare atunci cand are muci la greu (cred ca e senzatia nasoala cand i-i dezlipeste de pe gat, scuzati amanutele astea "dragalase").
O aud ca s-a trezit si tre sa vad daca merge aspiratorul

Sarcina 2007

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Laura eu ii dau Mariei cu Sterimar si dupa ce o las cateva minute ii scot cu batista bebelusului,ea de obicei sta ptr ca am facut din asta o joaca ...adica pana sa ii dau cu Sterimar ne jucam cu el ,ne prefacem ca ii dam lu mami si la papusi dupa ce am terminat cu asta dam drumu la aspirator si ne jucam si cu asta,tragem hainutele ,punem pe burtica si abia dupa asta tragem muci...

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA O AJUTAM PE SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

merci fetelor de raspunsuri, poate o sa avem si noi nopti mai linistite, satui fiind

sa mai spun un amanunt , cerealele pe care vreau sa i le pun in lapte sunt 7 cereale bio de la milupa Astea sunt oare mai groase decat cele cu fructe sau mai stiu eu ce?

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

LalaD saracutul Andrei, ce bolnavior e! Eu eram deja la urgente, sigur ma panicam sa vad asa o temperatura!

Sarcina 2007

Atat sunt de mare

[green]Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete

Eu nu ma panichez usor ca sunt trecuta prin faza asta. Copiii sub 2 ani fac foarte usor febra peste 39.
Si la urgenta mai mult decat ii faceam eu acasa nu aveau ce sa ii faca . Poate doar impachetari dar stiu sa fac si asta plus ca decat sa le faca un strain ( e nasol pentru bebe procedura) prefer sa il bag eu in cadita cu apa calduta si sa o racesc treptat. Am facut asta cu Bogdan de zeci de ori.
Bine ca la Andrei nu a fost cazul.
Acum doarme si nu a mai facut febra pana la ora asta. Sa vad cum papa la pranz.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Salutare tuturor,

Aseara ne-am intors de la mare. A fost o vreme ca de august si apa calda. Ne-am simtit excelent doar ca Marc a tarat niste muci de la gradinita cu noi la mare si i-a luat si Andrei, da ne-am decurcat si aerul de mare le-a facut mai bine decat daca eram aici. Am stat muuuult pe plaja ca era tare bine, totusi soarele nu ardea chiar ca in mijlocul verii si nu ne mai duceam la pranz acasa chiar in fiecare zi, ii culcam pe rand in caruciorul lui Andrei.

In alta ordine de idei, ultima noutate e ca baiatul meu cel mic s-a facut si el mare si a inceput sa mearga de-a bushelea. Deci s-a dus linistea mea...trebuie sa pun usa la living, sa mut toate lucrurile cat mai sus sa nu ajunga la ele si sa fiu cu ochii in 4.

Si tot in alta ordine de idei mi-a venit ciclul dar nu mi se pare normal in conditiile in care iau Exluton si stiam ca nu vine decat cand se intrerupe Exlutonul. La Marc mi-a venit exact la o saptamana de la intreruperea Exlutonului. A mai patit cineva asa?
Recuperez din urma si revin.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Imi pare tare rau sa aud de bbei bolnaviori, eu am avut o viroza saptamana trecuta cu stranutat, curs nasul, febra si mi-era o lehamite de viataa ... dar ei saracutii. Mi-era sa nu ia si Laura dar a avut mare noroc si a scapat doar cu niste stranuturi.ema eu n-am decat cereale cu orez(fara altceva) de la milupa ca abia am inceput sa-i dau de vreo saptamana si am zis sa incep cu ceva mai simplu. Eu cred ca pana la urma consistenta e data de cantitatea de cereale dar n-am cu ce sa compar pentru ca nu le-am testat decat pe astea cu orez.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Uraaaa, rezultatele sunt bune : urocultura NEGATIVA si in sumar, nu mai e prezenta flora microbiana iar leucocitele sunt rare; la restul indicatorilor scrie "absente"!

Sunt asa de bucuroasa!!!!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Bravo!!Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Ema, nu stiu ce sa zic de acele cereale, dar parerea mea este ca pentru noapte sa iei cevfa mai simplu nu cu 7 fructe sau stiu eu mai ce, eu am luat de la nestle cereale de noapte cu musetel linistitori acum vezi si tu daca nu sunt prea grele acestea da-i asa

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput