Puiuti de Randunici 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Am avut o zi de munca, munca si iar munca...
Ma dor degetele de la atata scris - deh, s-a dus obisnuita. Noroc ca e randunoiul acasa, ca nu stiu ce m-as fi facut altfel. De fapt o sa vad ce ma fac, pentru ca luni pleaca la Constanta cateva zile, si voi ramane solo - doar eu si pitika. Ai mei sunt plecati in concediu, deci dau de greu

Ursule tot de Ghencea ti-as fi spus si eu (hai ca nu e departe, ca doar nu va duceti pe jos, nu?). Sau daca vrei ceva mai usurel, Ikea.

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Buna, fetele!
Nu mai pot!!!
Ma terorizeaza copilul asta: de dimineata a dormit doar o ora si plange, maraie, nimic nu-i convine, ma aduce la disperare
Copiii vostri cat dorm ziua? Nu cred ca e normal ca un bebe de 5 luni sa doarma doar 1-2 ore pe parcursul intregii zile ( noroc ca doarme noaptea, ca altfel as innebuni...)

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Cami a mea doarme in general cam 1 ora dupa masa de dimineata si dupa cea de pranz. Si mai adoarme seara in parc, jumatate de ora-1 ora.
Deci sa zic ca doarme in medie cam 3 ore in timpul zilei, dar fara un program strict de somn.

Acum de exemplu, .

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cami,calmo mami!!
Eu te inteleg cel mai bine fiindca am tot spus ca Tea maraie toata ziua si rareori doarme ziua.De ex azi nu a dormit DELOC si m-a ametit cu maraielile...nu vrea in niciun loc...cred ca sunt dintii si un soi de constipatie.
E nasol...eu m-am cam obisnuit cu nebuneala asta.
Plecam.Pupici.W-e super va doresc si 0 maraieli..sper si la noi la fel..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

la fel cami, la fel...maraieli, bazaieli, ma-ma, jale, urlete...rar cate un zambet...somnicuri rare, cam de 20 de min. .... si al meu se mira cand intra pe usa, de ce am fatza lunga...stai ca acum e in leagan si urla de acolo....

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns

Mergi la inceput

Stelutz drum bun sa aveti si vreme frumoasa. Distractie placuta!

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Mai, cu somnul asta parerea mea e ca cu cat e bebe mai obosit, cu atat e mai marait, si mai nervos. Apoi nu reuseste sa adoarma, sis tot asa, lantul slabiciunilor...

Eu cu fii-mea cand stiu ca ar trebui sa doarma (sau cand observ indicii, gen cascat, frecat la ochi, marait, privit in zare luuung, sau isi ascunde fata in umarul meu cand o tin in brate) o pun in patut, cu suzi in gura, si adoarme in maxim 10 minute. Daca e prea agitata, ma aplec deasupra patutului, ii iau capul intre palme si bratele pe langa corpul ei- nu stiu daca e clara explicatia (eu stau pe coate). Ii soptesc ceva, o mangai pe capsor.
Si un trick: masati/ mangaiati usor punctul de deasupra nasului, mai sus de ochi, intre sprancene - cica e un punct cheie in terapiile mai alternative (gen chakre, al 3-lea ochi, meridiane...) Functioneaza! Imediat inchide ochii, si se calmeaza.

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

shhhhtttt ca l-am pus in scoica auto si i-am dat o jucarea cantatoare pe care nu a mai vazut-o de mult si a tacut!!! a si ras!!! wow! iar eu reusesc sa mai iau o gura din sandwich-ul pe care l-am inceput acum 1 ora!!!
normal ca tace....ca trebuie sa apara tat-su de la munca si-i menajeaza nervii!!! hihihi...
si ia ghiciti ce a produs iar dupa criza asta de plans??? inca 1 tona de muci!!!
roxana, tu ce faci??? duci lupte cu amira si ai sai mucishori???

POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

cami daca te consoleaza cu ceva.....teo doarme maxim 20 de minute pe zi...si stiu cum e ; de aia ma apuca ore din alea la buhuiala, ca atunci mai apuc si eu sa fac din treburi ; vorba ta, bine ca noaptea doarme ca altfel......

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

kya, sa-i prind capul intre palme??? sa-l ating in zona nasului, ochilor??? no way!!! rezultatul ar fie chivalentul unei bombe atomice!!!
nu frate! copilul meu e cuminte numai in deplasari! acolo e un inger! acasa, in schimb, ii ies cornitzele berbecesti si ma impunge cu ele, pana ma lesina!
vrea el ceva, dar nu stiu eu ce...ceva care sa semene cu facutul podului pe spate! asta a facut toata ziua azi, nu ii iese fenta (care o fi, zau ca nu stiu!) si se enerveaza si urla! apoi urla ca nu mai poate respira, apoi urla ca-l aspir eu, apoi urla ca e obosit, baga cele 20 min de somn si o ia de la capat cu gimnastica lui, cu podul si flotarile lui!
cat credeti ca a tinut minunea cu statul in scaunul auto si joaca cu zdranganeaua??? 5 minute!!! acum iar caraie, maraie, face podul...parca vad ca va si vomita ca nu are mult de cand a mancat...uffff!

POZE ALEX SI TEO:

Mergi la inceput