Puiuti de Randunici 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Clau-
Liana-spor la treaba!nici mie nu-mi place sa calc

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Tuchita, am citit de patania Ilincai, imi pare tare rau ca si-a spart caputul, bine ca n-a fost mai rau de atat si n-a fost necesar sa mergeti la doctor.

Kya, mi-a placut mult montajul Sanzianei, de cand tot zic sa ma ocup sa fac si eu pentru Rebecca si nu-mi gasesc timp deloc.

Sunt restanta si la poze, incerc acum sa vad din urma ca tot s-a culcat Rebecca, desi Razvanel trage de mine sa stau cu el in dormitor la desene...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Am gresit, pe 8 am facut 1 an!
Si acum sa va zic: la mare a fost super frumos, ne-am simtit excelent, mai ales bebe care era f incantat ca statea numai afara. Pe plaja radea non stop, a papat si niste nisip si in rest doar lapte, ca nu i-am dat cereale. O sa pun si niste poze. Pe 8 a fost si ziua mamei mele de nastere si ne-am plimbat cu vaporasul, a fost f frumos. Mai zic dar acum am de spalat o gramada, stiti si voi cum e cu bagajele.

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Vrem sa ne luam pat in dormitorul nostru si nu am nicio idee de unde si de care, as vrea sa fie mai micut ca asta pe care il am acum e prea mare, si in mijlocul camerei...eu sufar rau de spatiu, drept urmare mi-am desfiintat sifonierele si toata lumea mi-a zis ca sunt nebuna, dar nu le suport ca sunt prea mari. Acum ca vine iarna trebuie sa vad cum fac cu hainele, am improvizat eu ceva dar sa vedem. DAca aveti idee de un patut sa-mi ziceti.
Simo, tu intrebai de cat dau nasii, parerea mea este ca dau cat au, cat doresc si etc. 3000 ron este o suma perfecta, cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

ursu, in Ghencea sunt cateva depozite de mobila; nu am mai fost de multa vreme si nu prea stiu ce mai au, dar daca ai timp...poate arunci un ochi

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

la multi ani, ursule! sa fiti fericiti mereu! aha, deci ati inceput diversificarea la mare??? cam atipic...cu nisip:)) incearca totusi cerealele, poate ii vor place mai mult:)
eu voi incerca maine sa ii dau piure de morcov cu dovlecel...am mari emotii! sper sa fie incantat!
car despre spatiu, stiu cum e...noi avem doar 2 camere - sufrageria e si dormitorul nostru in acelasi timp, asa ca am inlaturat tot ce inseamna mobila mare si am facut un dulap mareeee pe hol in care am depozitat hainele, cele de sezon pe rafturi si pe umerase, iar celelalte, sus, intr-un raft mare, puse in huse de haine, presate bine, ca sa intre cat mai multe...problema cu asternuturile folosite noaptea am rezolvat-o cu un cufar de bambus luat de la ikea, pe care il folosesc peste zi si pe post de masuta (suport) pt reviste, telecomenzi, etc...
patul, pe care il voiam amandoi mare si spatios, l-am inlocuit cu succes cu o canapea extensibila, luata tot de la ikea, la care am luat o saltea mai "zdravana", noaptea e pat mare, incapator si comod, ziua e canapea...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ursu, si eu stiu de depozitele din Ghencea si sunt si acceptabile ca pret. Si-a luat socrul meu de acolo saptamana trecuta fotolii si canapea, super frumoase!

Liana, gata calcatul?

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

nu clau, nu e gata calcatul, si cred ca nu curand; teo nu ma lasa deloc, si acum tre sa scot tot din sufragerie, asa ca.....am program si de noapte (ca acus i se face foame, apoi vrea afara.....)

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Multumesc pt urari si pt raspunsuri, ghencea nici nu stiu unde e, cred ca departe rau.
Ariel, super pozele din concediu. o sa pun si eu dar mi-e lene acum.

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ursu si voua si mamei.
Clau,multzam..ce emotionata treb sa fii!
Multzam Cuscra.Nu cred ca ajungem la Bv,fiindca,iti dai seama,dupa luni de zile de stat in casa,vreau munte,dar munte rustic,nu oras..Data viitoare Bv.Distractie placuta..Yamii,tort
liana,spor sa aveti!
kya,tot maraita Tea.Nu am pomenit asa copil care sa maraie continuu...acum mai e si constipata,cred ca de la cereale,ca altceva nu mananca nou,si abia a facut azi dupa 3 zile cel mai tare kk de pana acum..si tot nu e satisfacuta..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput