Puiuti de Randunici 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 20
Kya spune:
Cum sa-l conving eu pe randunoi, ca un copil are nevoie doar de o fractiune de secunda sa cada din pat! El sta cu laptop-ul in brate, copilul pe pat. Distanta intre ei de vreo 3 metri. Sanziana mai nou isi ridica fundul, se sprijina in cap, si fie avanseaza prin frecare, fie sta asa si se balangane pana cade intr-o parte.
El tare mandru zice ca nu apuca sa cada, ca vine el repede...

Trec pe langa camera, si ce vad - copila cu un picior si juma' de fund pe langa pat, se pregatea sa cada... 
Raspunsul lui "pai inca nu cadea...!"

Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
salutari!!!
am venit azi dimi, suntem rupti de oboseala si nostalgici rau dupa minunata Grecie!
a fost frumos, nu as mai pleca de acolo!
revin cu povesti mai tarziu sau maine...nu am despachetat nimic si nici nu7 ma apuc azi, nu am dormit tot drumul si-s zombi, incerc sa ma trezesc la realitate ca am ajuns in mizerabilul Bucuresti din nou...va pup!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cami33 spune:
Parca ma simt mai bine cand vad ca am tovarase de suferinta![]()
Dupa ce a plans vreo juma' de ora, timp in care eu tot ii puneam suzi, si-i leganam patutul, a adormit cu suspine
. Sa vedem cat il tine...
Kya,si al meu sot la fel spune:"cum sa cada, draga, copilul din pat? eu unde sunt?"
. Nimic rau nu i se poate intampla odorului daca el este prin zona
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici
amira_roxana spune:
da....ma distrez! 
amira e racita, are gatul iritat, tuseste ca un om mare, zici ca i se rupe ceva acolo in gatutz... ariel, mucisori nu prea are, dar ma astept, ca abia azi a debutat. nu ne-a dat antibiotic, doar sirop prospan si niste picaturi zyrtech parca...si a zis sa o tinem sub observatie...daca e cazul de aerosoli sau altceva. nu a pomenit de antibiotic nik. partea mai nasoala pt noi e ca miruna (pediatra) e insarcinata si nu o sa mai vina prea mult la serviciu...
de racit, nu stiu cum a reusit, ea transpira f mult cand papa, in scoica, eu mai stiu...ma gandesc sa nu fie si de la tipetele pe care le scoate de aprox o sapt... asta e, sper sa-i treaca repede, la fel ca si lui teo de ariel.
clau Amira merge un pic cu premergatorul, atat cat sa intre in raza ei vizuala monitorul sau tv, si apoi ramane hipnotizata, nu mai face nik![]()
ma duc la ea, ca apropos de nani in timpul zilei si de cazut din pat...iar doarme in patul nostru care are 1 m inaltime.

cami, nu vreau sa te supar si mai tare, dar a mea doarme dupa fiecare masa o ora, dupa masa de pranz aprox 2 jumate...si mai doarme si afara cand o scoatem, o mosteneste pe ma-sa care ar dormi nonstop, deh...
ccris iar ai disparut dupa ce ne-ai aratat pozele alea frumoase?
flori a trecut joi si nu te-ai prezentat la raport![]()
![]()
ursu LA MULTI ANI IMPREUNA ALATURI DE URSULETUL MIC!
gata, ma duc la ea, multumim de aprecieri si incurajari.

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Too much love will kill you
bubu05 spune:

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Bunaaaa!
Eu nu mai pot cu nunta asta, zici ca ma marit eu 
PAntalonii lui Vlad erau prea mari si largi de el si a umblat azi randunoiul cu el prin n'spe magazine si mall-uri sa-i gaseasca si bineinteles ca n-a gasit
. Asa ca m-am dus la mama si am stat 3 ore sa-i modifice, noroc ca i-a facut super ca am o mama priceputa. Si asta dupa ce m-am trezit dimineata si am fost la cosmetica la epilat apoi la manechiura/pedichiura. Pana la ora 15 nu mancasem decat un iaurt amarat si deja vedeam dublu
.
Noroc cu Lica, a ramas acasa cu Stefanoi si s-a ocupat de el si dupa ce-a adormit ne-a calcat camasi/pantaloni/rochia mea
.
Nunat e la Alexandria si stam si duminica la ciorba de potroace, care se papa tot la restaurant
. Si pune cate doua randuri de haine, plus schimburi pt. Vlad
. O gramada de bagaje, zici ca plecam o saptamana 
Apoi am facut o fripturica si mai trebuie sa fac ceva pt. diseara, am stat la bucatareala, sa-i ramana si femeii, adica Lica. Plus instructiunile de rigoare, o sa-i faca ea baita lui Stefan, cum sa-i faca laptele cu cereale 
Am obosit!
Maine ma trezesc devreme, la 8 dimineata ma duc sa ma macheze si coafeze la cumnatica acasa si apoi la ora 1 plecam la Alexandria.
Voi n-ati obosit citind?

Am citit rapid si ce-ati scris, zic si eu LMA sarbatoritilor de zilele astea si bun venit acasa randunicilor din concediu, felicit puiutii cu dintisori si pupacesc puiutii care nu dorm ziua si terorizeaza mamicile ![]()
Si apropo de cazut, Stefanoi s-a prelins din scoica
. Am venit de-afara, ieri, si l-am pus repede in scoica fara sa-l leg, scoica pe hol, pe gresie. Eu cu Vlad ne-am dus repede la baie sa ne spalam pe maini, Stefanoi era in raza mea vizuala. O secunda am intors capul si el s-a intors pe burta in scoica, s-a balansat si s-a scurs din ea. Statea pe burta pe gresie, in fata scoicii si gangurea bine-dispus de isprava lui
. Am intepenit, intr-o secunda am ajuns la el sa-l verific, n-avea nimic....
Si traditionalul "Cam asa ne-am distrat noi" 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
amira_roxana spune:
distractie placuta bubu si multi
pt stefanoi prelins!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
luny spune:
copilul meu nu mai sta locului o secunda!!
tipa, paraie, vorbeste non-stop de imi sparge timpanele, dar e haios tare!![]()
ce s-a mai intamplat p-aici, voi ce ati mai facut? care mai sunt noutatile?..mi-e imposibil sa citesc tot ce s-a scris cat am fost plecata...
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
amira_roxana spune:
luny
bine ati venit! povesteste tu intai cum a fost, arata niste poze si apoi iti spunem si noi ce si cum!!!!!![]()
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_