Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (94)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna din nou...

am reusit sa filmez si eu pe edy ..asa ca daca aveti timp ia uitati
AICI

UN WEEK-END PLACUT TUTUROR

VA PUP

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

laura_oana........................mey,e scump foc!sa-ti traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

LAURA EDYYYY EEE BESTIAL!!!m-am inveselit acum dupa ce fiu-miu a vomat de 6 ori si doc a descis ca facem ampicilina!!!!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

FELICITARI!!!!
EDYYY!!!!

LAURA ...auzi, tu esti sigura ca e nascut in acelasi an cu fiica mea?? Ea in 2min 58 isi punea castronu in cap urgent si isi baga mainile acolo.Dar nu mi-am dat seama ce manca??? Oricum am vazut filmuletul fara sonor ca nu am baxele puse.

Ne alaturam clubului de virusati, rosu in gat dar deocamdata fara antibiotic, doar aerosoli , Zyrtec si Eurespal. Sa spram ca nu se pune pe vomat , ca de mancat deja a inceput sa manace ca o furnica.

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Laura - Edi e extraordinar - si la capitloul vorbit si la cel de mincat singurel. Sotul cind a vazut, a intrebat - cum l-a invatat sa manince asa?Bravo lui!

Noi la capitolul lingurita si vorbit sintem pe la coada. La cel cu dintii si suzeta suntem , cred, printre primii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna seara

sa va raspund pe rand dar in primul rand multumim de aprecieri

alina....edy sigur e nascut in an cu catalina si de mancat era ciorba de legume cu o lingura de smantana si o felie de paine, toate la un loc pt ca daca ii pun painea langa farfurie baga intai painea si nu mai papa resul...asa ca prefer totul la gramada.

alionushca....sincer va spun cu mana pe inima ca lu edy i-am dat lingurita sa manance singurel abia duminica!!! pt ca ma gandeam ca de marti la cresa cum se va descurca ei bine si din comoditate pt mine sa nu faca prea multa mizerie.....ei bine duminica a fost cum a fost...luni nici nu m-am gandit ca nu vrea sa manance pana am, realizat ca ii trebuie lingurita ...a mancat singurel...si marti la cresa imi spune educatoarea cand m-am dus dupa el ca edy a cerut "lingurita mica" sa "papa edy tot"...si chiar a mancat singurel.cam asta e povestea invatatului cu linguritza.

am noroc cu el ca e receptiv la tot ce e nou si ii place sa repete...nu mananca foarte curat si oarte corect..ati vazut si voi...dar este un progres mare si sunt mandra de el...mai baga si cu mana si cu lingurita cert este ca totul ajunge in guritza lui si el e foarte fericit.

cat despre dintzi ii avem pe toti inclusiv 4 masele si mai urmeaza celelalte 4.dar alea mai au vreme nu? cand tre sa iasa maselele celelate 4?(2 sus si 2 jos cele din spate de tot)

madybulancea.....pup razvanelu sa se faca bine si sa treceti repede de ampicilina, si sa treaca si buba de la manuta.sanatate maxima.
dar de la ce a vomitat???sarcutul de el.offf..edy s-a trezit ca nu poate respira si ar vrea sa doarma si se enerveaza si plange...si nu ai pot sa scriu..fug la el

noapte buna.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Laura tre sa il laud si io, e fenomenal, fantastic, extraordinar si nu glumesc.

Acu ca am vazut filmuletele astea m-am pus pe ganduri. Edy ptr simplul fapt ca vorbeste imi pare si mai inteligent. Adica io nu stiu daca rares stie ce inseamna "boabe de mazare" poate ca mazare stie dar boabe?! Ce diferenta e....acu stau si ma gandesc ce e in mintea unui copil....io cred ca il subestimez pe rares, de-ar putea el sa zica ce gandeste....

ca sa fac si io rezumatul vocabularului lui rares: mama, tata, nenea sunt singurele cuvinte clare pe care le zice si le poate intelege oricine. In rest nu zice nik incearca sa repete cand are chef dar ii iese doar o litera sau prima silaba din cuvant....aia mai usoara, deci as putea sa mai zic ca zice si: ma, pa, ca,sha,mo,ta, cea...

si pt cine nu e din claca, aici vocabularul lui rares ilustrat. Bineinteles, daca doriti sa vizionati si aveti rabdare(primul cu masurica e de indemanare, nu vocabular)

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

buna...razvan nu e f bine...nu a mai vomitat de aseara,dar e f slabit,nu sta in picioare,m-ai mult zace...il doar fundul de la injectii,kci dak se atinge acolo plange,de azi dimi nu face altceva decat sa planga,se miorlaie...nu stiu de la ce a vomitat ieri,asa deosata in timp ce papa cerele a inceput sa vomite,si a dat afar tot ce mancase,asa ca m-am duc la doc si a zis ca gatul e si mai rau,cu toate ca terminase tratamentul...nu vreau sa va povestesc ca nu dorm,nu mananc...din 6 in 6 ore ma duc dupa asistenta care ii face injectii si sta la celalalt capat al orasului....offfff!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Offfffff Mady, tinem pumnii si ne rugam sa treaca repede viroza piticului Razvanel!

Laura
, asa cum ti-am zis si aseara pe claca, Edy e un fenomen din punctul meu de vedere. Manca-l-ar mama cat de frumos vorbeste si papa. Bravoooo!
Apropo, cum se mai simte azi? Sper ca scapati usor de viroza.

Roxana
, Vlad face ca si Rares. Foarte rar incearca sa repete si atunci fie prima litera sau prima silaba. In rest e "iaaaaaa", "iaaaaaa" la toate.

Vlad mi-a facut aseara un puseu de febra de la varicela si mi-a si vomat laptele. I-am dat alt lapte dupa juma de ora si un novocalmin in fund si a fost ok peste noapte. Bube nu are f multe, dar are destule in zona genitala, pe putica in special. No, o sa scapam noi si de asta si o sa vina altele, ca iarna e lungaaaaa si dupa ea vine primavara cu alte surprize.

Pupam bebeii bolnaviori si mamicile lor! Insanatosire rapida!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Laura - felicitari lui Edy pt cat de istet este.M-am uitat la mai multe poze de-ale voastre si e si frumos.E un copil deosebit!

Mady - dar la clinica de langa voi nu e nimeni in care sa ai incredere sa-i faca injectii,si sa nu mai fiti nevoiti sa mergeti asa departe? Poate e asa molatic de la antibiotic.Antibioticul in general iti da stare de somnolenta.Sper sa treaca,cat mai repede boala

Sanatate si celorlalti copilasi bolnavi!

Carl e si el ragusit dar fara sa de-a semne de boala.La voce zici ca-i pinguinul Happy feet

Cat despre problema cu baita,va multumesc de sfaturi si am vorbit la camin si la o alta clasa e o educatoare care obijnuieste sa tunda copiii.Asa ca eu ii voi spune,cat,unde si cum si ea il va tunde.Ramane doar problema,cum il conving la baita.Partea cu intratul in cada cu el la noi nu merge pt ca avem doar dus,eu il spal in albioara lui.Va spun atunci cand reusesc sa-l imbaiez.

Mi-e drag de el ca de doua saptamani a inceput sa adoarma pe unde il apuca,in general pe jos.

Si ca tot nu mai e mult pana la Craciun,ceva trebuie sa-i cumpar si am vazut tv de masina de aplicat pe orice tetiera.La drum lung va fi destul de util.De cand i-am pus televizor in camera lui,e mai mult pe-acolo.Ii dau la muzica sau desene si sta ocupat.Nu sta continuu sa se uite dar aude si e atras mai mult de camera lui.Plus de asta eu i-am luat diverse animalute care sunt personaje din desene si el cand vede la tv se uita la ale lui si cred ca incearca sa afle cum de sunt si la tv.

Sper sa am timp si sa ma uit si la filmuletele la fetele din claca

O zi buna!

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput