Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (94)
Raspunsuri - Pagina 12
kay spune:
scuze daca deranjez, dar m-am gandit ca poate aruncati un ochi aici, e un bazar pentru Sonia. daca aveti timp, poate gasiti ceva sa va placa/va trebuie.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125844
numai bine,
Oana
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
madybulancea spune:
Buna dimi...o cafea???
am vazut si eu pozele cu winnie si karra si mistoace sunt amandoua...si ce bine mai arata karra!!!!
stefanya eu zic sa ii pui in apa spuma si sa incerci sa il uzi pe par cu un buretel amuzant,k sa nu se mai sperie!pupam carlutul!
martutza multa sanatate la fel si pt gabi!
noi suntem bine...razvan nu prea mai vrea sa manance regim ieri nu a mancat nimic pana la ora doua knd l-am mai pacalit cu morcov cu pui, nu stiu azi cred ca ii dau niste paste...caca oricum e bine si legat si neputacios!
la capitolul progrese: zice si el ceva cuvinte dar le repeta dupa noi dak vrea dak nu,nu ti le zici ....zice: mama sau mamiii (mai rar), tata, mamaiii, caca,cah, gool,papa,paaa, dus,zos =jos,ana, adi,mimi, apa, di di=cai, pi pis=pisica, u u u =maimuta, tica tica, arata nasul si puta,alearga intr-o disperare,isi deschide fermoarul de la geaca, se urca peste tot,dak nu vrea sa pape nu ii chip sa il convingi,aaa zice nu dand din cap, brum brum e masina,isi ia haine si vrea sa se imbrace,la fel si cu incaltarile, intelege sa duca lucruri la gunoi,aaa mai zice ata la alta si mai erau dar acum nu ma mai lasa razvan sa scriu!!!
fug sa ii pun muzica k m-a zapacit de creier!!!
aaaa carmen94 merci mult!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
madybulancea spune:
aaa...mi-am adus aminte zice isi la iesi la catei zice la aia vagabonzi,pt ca lu masa ii este frik de ei,face vino cu maine,zice aidee la haide, ii palce la nebunie sa rastoarne sacul cu jucarii si sa si-l puna in cap,bea din orice cu cana cu cioc,cu cana cu pai dar asta pana tre sa se culce ,nu se culca fara bibe,nu face la oala dar nici nu l-am mai pus ca m-a enervat o data a stat 10 min apoi s-a dat la o parte si a facut kk pe parchet,ceasul face tic tac si ii palce sa se joace fotball...toata ziua asta se joaca si cu masinile!!!si ink ceva ce ma enerveaza...il iubeste pe tasu la nebunie,pe mine nu ma iubeste asa!!!
hai mai fetelor trezirea....
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
Mihael@ spune:
Buna!
Va multumesc foarte mult pentru urarile voastre
, m-au facut sa ma simt mai putin singura.
De sarbatorit am sarbatorit cu cativa prieteni aseara, dar stefi m-a obosit teribil...face si ea exact ce nu-mi placea la alti copii, cand mergeam in vizite...a fost intr-o continua goana dupa pahare, ba la un mom dat a tras un gat de visinata
ca nu toti invitatii au inteles ca trebuie sa-si 1tina paharul in mana.
probabil toti au fascinatia asta a paharelor, altfel nu-mi explic. inainte ziceam ca e vina parintilor, ca-i incurajeaza cand le dau sa "guste un pic" dar acuma m-am convins ca nu e asa.
revin cand mai pot ca stefi ma trage de maneca sa-i pun "musi" (muzica)
Mihaela si
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
BiancaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madybulancea si ink ceva ce ma enerveaza...il iubeste pe tasu la nebunie,pe mine nu ma iubeste asa!!! |
Indraznesc sa zic si eu la fel....Cand suntem amandoi acasa clar il prefera pe taica-su.... poate ca pe el il vede 1 ora dimineata si 3 seara, pe cand de mine e satula toata ziua...si de gura mea...
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
tzuna spune:
BUna!
KITTY- face o gramada de chestii si Giulia dar partea cu alaptatul m-a topit. daca poti pune un filmulet. Trebuie sa fie tare simpatica.
ELYANNE- multa sanatate surorii tale. Eu stiu ca gemenii vorbesc mai greu pentru ca ei se inteleg si altfel si cum sunt toata ziua impreuna , se joaca/se bat nu prea au nevoie sa comunice cu altii. dar si cand vor vorbi amandoi... nu stiu cum veti face fata tuturor intrebarilor.
MIHAELA- LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si toate zilele de acum incolo sa fie ca cea de astazi.
Imi pare rau sa aud ca bondareii si albinutele din stup s-au cam imbolnavit. Ii pupam pe toti si speram sa le treaca repede.
CARMEN94- nu stiu dc e o problema ca face atata pipi. Eu stiam insa ca pe masura ce cresc nu prea mai fac noaptea si fac f mult cand se trezesc. oricum eu pe Maria nu o mai schimb noaptea de pe la 8 luni, nici nu mai stiu. Ea bea insa putin laptic si nu face f mult pipi. Dimineata uneori scutecul e plin alteori e apropae uscat dar o pun la olita si face apropae jumatate de olita.
MARTUTZA- ma bucur ca v-ati simtit bine la mare. mai dar numai maria mea adora mizeria? ea isi punea nisip si-n cap, se arunca in nisip pe spate, pe burta, se baga in apa singura, murea de ras cand i se spargeau valurile in cap... ai vostri vad ca sunt mult mai rezervati si mai curatei...
Legat de TATi- cred ca e normal "sa-i iubeasca " mai mult ca pe ei ii vad mai rar. pai de ex maria il vede numai seara (uneori nici atunci) si in week-end si pe el il asociaza cu cele mai placute activitati: baia(ca numai el ii face acum), colorat, uitatul pe carti si albume, filmulete hioase pe net, tavaleala pe jos, fugarit si dansat pe aici. Si mami e mai bau-bau ca ii da sa pape, o cearta, o pune la somn si alte chestii nu tocmai placute. dar eu stiu c ama iubeste mult.
tzuna spune:
Acum despre Maria:
Inca nu am dus-o la gradi. Azi tb sa fie prima zi. am sunat si educatoarea d ela grpua mica nu era ca azi si maine are nu stiu ce examene asa ca nu am mai dus-o.Ne ducem vineri si stau cu ea apoi de luni o las singurica daca e totul ok. Am niste emotii....
aseara am fost in parc,in IOR . Ne-am intors ca doi purcelusi ca maria si-a plimbat bebelusul pe unde era mai mult noroi. M-a inebunit. Cum vede o balta cum vrea sa topaie in ea. Gata vreau vreme frumoasa. Poate sa fie frig dar sa nu mai ploua.
Mihaelaaa spune:
La multi ani,Mihael@!
,scuza intarzierea 
Madi,asa e si David cand e tati acasa...numai la el vrea.Da io ma bucur...ca am si io week-end.Si mi asa de drag cand ii vad impreunaaaa,cand se joaca,cand merg amandoi sa spele mainile si dintii,cand fac baie impreuna,cand se joaca...
Chiar ai zice ca il iubeste pe el mai mult.Dar nu cred....se prea poate sa fie bietu copil satul de moaca mea..

Am pus aici si niste poze pt cine vrea sa-l mai vada pe David
Mihaela
de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
stefaniya spune:
Va multumesc pt sfaturi.

Sa mai detaliez un pic pt ca ieri nu am avut timp.Au fost dati cand l-am spalat pe carp si in afara de zambete,nimic nu era.Baia nu a fost pana demult decat ceva placut.Prima data l-am tuns si atunci am taiat destul de mult si nu a comentat.Tot in baie l-am tuns dar fara sa fie in apa.Acum o saptamana am zis sa-l mai iau un pic la varfuri si perciuni.Era in apa,cu jucariile si cand a vazut ca se lipeste parul de el si in apa se facuse par,s-a ridicat si a inceput sa planga de am fost nevoita sa-l scot.Eu ii fac baita la doau zile si nu zilnic si am pregatit totul si l-am chemat.A venit dar cu pasi mici ,a stat la dezbracat,l-am tinut de manute si l-am lasat pe el sa decida cand vrea sa intre in apa,asa am facut mereu.Eu am termometru de apa si de fiecare data apa e la fel.In fine,s-a asezat in apa si dupa 2 minute a inceput sa planga si disperat sa-l iau din apa.Problema e ca pare tare speriat,se inroseste tot si nu stie cum sa iasa din apa.Abia il conving sa mearag sa se spele pe dinti si asta pt ca iau scaunul lui si ii arat periuta si atunci vine dar daca indraznesc sa-i ating parul o ia de la capat.Si pt spalat eu folosesc un burete natural si de obicei il ud cu jucariile lui.
Carmen,tu ai dreptate,cred ca ii e teama ca-i cade parul cand face baie.
Kitty - o saptamana nu e groznic ca nu l-am spalat pe capusor dar nu pot sa-l conving iar la baie,asta e problema.Cum sa-l conving?Or sa zica alea la camin ca-l las nespalat
Probabil voi incerca fara sa-i ating parul prima data si ...de fapt cand vede ca-l pregatesc de baie deja plange 
Schimbat noaptea - s-a mai intamplat de vreo doua ori sa-l gasesc ud dar asta cand a adormit de la 7 si pana dimineata s-a incarcat scutecul.Eu intr-o perioada ma ingrijorasem putin pt ca mai tot timpul era scutecul uscat.
Carmen - cred ca trebuie sa fie un chin pt tine sa te trezesti sa-l schimbi.Si sa stii ca si aici a venit frigul si i-am dat drumul putin la caldura in camera lui pt ca nu sta invelit.
Lilidana - sanatate lui David! 
Martuza si Mady - dar voi aveti copii vorbareti mai ,nu gluma ![]()
O zi buna!
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya