Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (94)
Raspunsuri - Pagina 10
ralualexandrei spune:
Neatza si de la mine si o cafea va rog ca ma ustura ochii.
Virusati suntem si noi ca ne-a adus Robert din cantonament,ultimul pe lista e Radu a avut febra, dureri de cap.Edy vad ca se simte ceva mai bine,cu Maria insa ma chinui cu mancarea,oricum se vede pe fatza ei ca nu se simte bine.
Imi pare rau ca sunteti intr-o stare albastra si numai vesti rele aflati hai inveseliti-va ca o sa fie bine
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
pisikuta spune:
buna dimineata! kitty, eu ma bag la cafe!
citesc cu regret de copilutii bolnaviori si de tristele mamici cu sarcina pierduta...si a mai a venit si toamna, cu melancolie si tristete, cu zile scurte, cu vreme rece...
elyana: ce face sora ta? 
florina-a: mai consulta un medic. poate cel care ti a dat antibiotic a avut motive intemeiate, altceva decat ti s a parut tie la prima vedere. ca are mucozitati albe, nu stiu ce sa ti zic, si nora galbeni dar n a luat antibiotic, desi i a curs nasul doua saptamani. pupam fetita ana mica 
n am remarcat daca noruta mea recunoaste hainele noastre, dar e indragostita de ale ei. isi pune singura caciula sau palaria, incalta jumatate de soseta
si reuseste, uneori, sa si puna singura sandalele. da doamne s o tina asa si la varsta la care ar trebui sa se imbrace ea singura, sa mai scape ma-sa de grija ei! ne mai incalta si pe noi cu papucii, vrem nu vrem..
acum cateva zile ne a zis ca are un an, cu degetul sus si rostind clar "unu". mai innumara pe degete si doi si tei. in continuare ea sete nana, eu deia, tac'su este vava, bubu si bubua-bunicii, toate animalele fac "am", cu exceptia pisicii care face mau, vaca-muuu, girafa-chi chi, broasca-oac, leul-uaaau si maimuta-u u u. zice si "ata", adica asta. zilnic rosteste cate ceva nou, creste fata mea
. eu ma minunez cand citesc de ai vostri, ca fac deja propozitii scurte si abia astept progresul asta si la noi.
i au mai iesit doua masele, molarii secundari de jos. v am mai zis eu ca am senzatia ca i iese ceva nou, m am trezit deodata cu ei. vad pe net trebuia sa i apara la 26 luni, dar ei i au iesit si cei primari devreme...
voi cum stati cu dintii
?
pupam stupul, sannate la copii!
mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
elyanne spune:
Dau si eu raportul la capitolul progrese... nu prea sunt...
- pricep tot ce le spui si executa numai ce vor ei...
- nu vor sa vorbeasca deloc... andrei doar "îîîîîîîî", mihai pe limba lui, mai variat... dar tot nimic inteligibil...
- andrei a renuntat la deget aproape de tot... si la prietenul trompi...
- desfac, rup, strica, insira diverse
- se catara pe toate scaunele, in tarc, pe masa, la calc. meu
- rod tot ce prind... chiar daca sunt pe sus... tot le prind, pt. ca se catara...
- o bat, musca, imbrancesc pe Elena... si intre ei...
- nu mananca singuri, nu prea mananca bucati, doar furate de la altii...
- nu vor sa bea decat din biberon
- nu fac la oala (nici nu-i pun
)
- ulra cand plec, pt. ca plec fara ei... nu de doru meu...
- se lumineaza la fata cand aud vocea lu tac'su... urla daca nu-i baga in seama...
- mihai e cu ordinea... pune totul la loc sau le ducei celui caruia ii apartin... andrei mai rar...
pisikuta surioara asteapta rezultatele la analize... inca n use stie daca a elimnat-o sau e extrauterina...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
stefimic spune:
salutare fetele.
raportam si noi o viroza respiratorie,nu stiu de unde, desi dr zice ca de la schimparea brusca a vremii.
asta este, am trecut pe antibiotic, nu mai luasem de mult si trebuia sa cotizam si noi .
am vazut ca sunt multi puiuti bolnaviori, ii pupam si refacere rapida.
acum ca s-a stricat vremea si stam mai mult prin casa si sper sa pot intra si eu mai des.
la capitolul progrese noi avem urmatoarele:
-vorbim destul de multe cuvinte si destul de bine, si daca nustim intrebam ce este si incercam sa reproducem;
-facem caca la olita mereu si pisu cateodata'
-stim cum se folosesc toate jucariile'
-papam singurei atata timp cat nu trebuie sa folosim lingurita'
-am inceput sa legam cuvintele si sa formam ceva de genul"nani, nani pui", "uta uta cu cauca", "mami acasa".
-cere intotdeauana ce vrea si daca nu pricep se duce si i-mi arata.
cam atat despre noi.
va pupam si sa aveti o zi buna.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
Mihael@ spune:
Astazi este o zi speciala pentru mine, iar stefi a simtit asta..m-a trezit cu pupici dulci pe obraji si am zis...asta e...e cea mai frumoasa zi din viata mea, n-am trait 29 de ani degeaba!
asa ca va invit la o felie de tort cu mere si frisca si la un paharel de visinata!
Mihaela si
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
Elena.2006 spune:
La multi ani Mihael@, sa ai parte numai de bine alaturi de scumpetea ta!
Elena M.&Adrian Atit de mare
radcarmen spune:
La multi ani cu sanatate, fericire si mult noroc Mihael@!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
Kitty spune:
Mihaela!!! Sa ai numai bucurii dupa Stefania, sa va bucurati de ea si azi sa ai parte de 
si multi
de la toti cei dragi!! Adica si de la noi!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
magdalena76 spune:
Buna fetele!
Intram si noi in clubul bolnaviorilor.
Avem otita si facem tratament cu antibiotic (augmentin).
De vineri a facut Vladut temperatura pana in 38 grade. Cum stau sa iasa 2 canini, nu m-am agitat prea tare ca eram sigura ca este de la ei.
Insa duminica a facut temperatura 40 si mi-am dat seama ca nu este de la dinti. Abia luni i-a aparut o umflatura dupa ureche....
Asa ca suntem in plin chef.... mai cu seama noaptea
. Abia astept sa-i treaca durerile ca eu vreau inapoi copilul meu care dormea noaptea....