Aspirante optimiste > 20 (344)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Anne nu pot sa te ajut cu un raspuns.
Titi 10 luni inseamna ceva si cred ca ar trebui sa faci niste analize mai amanuntite daca nu ai facut pana acum.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA O AJUTAM PE SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Steff multumesc de incurajari, multumesc mult, inseamna mult pentru mine aceste incurajari. Si eu tot cu acest gand pot sa merg mai departe.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vrancioaia spune:

Buna,

Eu am luat tinctura de "mladita de zmeur" , pentru stimularea ovulatiei si cicatrizarea eventualelor rani, ptr. infectii, chisturi etc.
M-am simtit ff.. bine dupa ce am terminat vreo 2 sticlute fiindca mi s-a reglat mucoasa vaginala. La analize n-am avut nici o infectie si nici chisturi, desi eram diagnostica cu unul pe partea dreapta si ovar polichistic pe stanga.

Multa sanatate...

Mergi la inceput

Anca stiu ca este cam mult dar nu stiu de ce doctorii mei(am 2), nu imi da sa fac analize mai amanuntite. Cand i-am intrebat mi-au spus ca doar dupa un an dupa ce incerc o sa imi dea sa fac analize. Mie personal mi se pare o prostie dar ce sa fac? Dar m-am decis luna asta ma duc la cel din Cluj si bat cu pumnul in masa si ii spun sa imi dea sa fac analize ca nu vreau sa stau un an.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Fetelor cand am citit cum m-ati incurajat toate mi-au dat lacrimele, am plans . Nici nu va dati seama cat anseamna acest lucru pentru mine, aceste incurajari. Sunteti singurele care stiu prin ce trec. Va multumesc din suflet.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Titi tu ii spui ca incerci de un an si jumatate ca nu stiu ei daca e adevarat sau nu
Trebuie sa faci DH,HSG si spermograma

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA O AJUTAM PE SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Gata fetele...am plecat la scarbici.

Uratii nu s-au prezentat nici pana la ora asta dar va tin la curent cu evenimentele.

Partea frumoasa e ca parca m-au mai lasat durerile de mijloc.
Inca mai doare dar e oricum mult mai suportabul decat zilele trecute.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amber_onyx spune:

Anne, din cate stiu eu este bun si extractul din mladite de zmeur, si tinctura de cretisoara, si tinctura de branca-ursului prin care menstra revine si se regleaza.Cel mai bine e sa intrii pe un site gen naturaplant.ro si sa citesti ce scrie pe acolo si bineinteles sa le incerci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

hahaha Rallu si tu te vaiti de "sale" ?
ca si pe mine ma doare mijlocul de nu mai pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vrancioaia spune:

...mai eu cred ca o sa tocesc drumul de la birou la WC...fac pipilica cam la 1:30 / 2 h maxim...Si n-am baut astazi decat apa, vreun 1 1/2. Nu-s racita..nu ma doare cand urinez, dar are presiune, de parca as fi baut bere ...e de bine, e de rau ?

Mergi la inceput