Aspirante optimiste > 20 (344)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rallu

Tot de la Giulesti?

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Cand am inceput eu consultatiile la el era la Municipal si prin luna 7 s-a mutat la Giulesti ,dar de nascut am nascut la Municipal cu un rezident ca el plecase la un congres

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA O AJUTAM PE SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_cnt

Uneori pierdem din vedere ca si doctorii sunt oameni.

Oana,

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

aaahhh..am treaba

dar va citesc asa repejor ca vaz ca azi e activitate

bun venit noilor aspirante si o pt titi. Nu te descuraja!!! azi si maine o sa fii suparata dar pe urma o sa-ti revii. am fost si eu ca tine deci stiu

mie inca nu mi-a venit! abia astept sa imi dea doctorul ceva ca sa ma reglez si eu!

ma bucur de vesti bune de la cami si mihaela. Si vreau sa-i dau un sfat mihaelei fara sa se supere pe mine. Eu stiu ca in momentul in care ti se face cerclaj ti se recomanda repaus la pat toata sarcina. pt ca e posibil sa ti se rupa colul altfel. si sora mea a facut si a stat pana in luna a-8a la pat si pe urma a fost mai vioaie ca niciodata ultimele 2 luni de sarcina, dupa ce pericolul trecuse. eu te-as sfatui sa-l dai naibii de servici si sa te protejezi cu un medical!

rallu...ce aud...vreun test ceva???

anca..eu cred ca i-as fi zis vreo 2 doctorului ala..oleu...nu cred ca ma puteai opri

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

bubu? ai facut test??

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

nu am mai facut test ...
am facut in Z27 si a fost negativ ...
inca sunt in calendare ca pana pe 13 ar tbui sa imi vina ... deci mai astept

nu sunt prea optimista pt ca ma gandesc ca daca prindea ceva luna asta in Z27 aparea macar o urma ceva acolo pe testu ala ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Lala acum gandind la rece si mie imi pare rau ca nu am facut scandal acolo dar at am cam ramas fara replica

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA O AJUTAM PE SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Culmea...n-am facut nici un test pana acum...si inca nu ma mananca degetele.
Avand in vedere ca am antecedente de intarzieri babane ... nu ma grabesc.
Mai asteptam...mai vedem...ne mai gandim...
Cred ca de abia saptamana viitoare daca nu imi vine o sa pun mana pe un test.
La fel de bine s-ar putea sa nu rezist pana atunci dar eu sper sa ma tina hotararea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

fetelor, sa va intreb ceva. Mie nu mi-a venit ciclu inca. Chiuretajul l-am avut pe 09.08 si azi 11.09 eu sunt inca nevizitata de rusi. Eu sincer sunt nelinistita. Nu mai am nici simptomele ciudate pe care le-am avut spatamana trecuta. asa ca am cautat pe internet daca poate fi provocat ciclu. Si am gasit "mladita de zmeur" ce o gasesti la plafar. Stit ceva de asta? Sunt foarte stresata pe tema asta. Luni am programare la dr dar nu mai am rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Anca noi incercam de 10 luni, dar mi se pare de mult mai mult timp. Stiu ca sunt aspirante care incerc de mult mai mult timp, dar pentru mine si cele 10 luni inseamna prea mult.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput