Aspirante optimiste > 20 (344)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Anca, daca doctorul ala, ti-a zis-o chiar in forma zisa de tine...n-are nici o legatura cu religia ci cu politetea, compasiunea pt. pacient si o mica ingamfare.

Si mie mi s-a zis ca "sunt slabe sanse sa fac copii natural, fara nici un fel de ajutor" DAR ca atunci cand e o femeie cu uter si tot ce-i trebuie in dotare...nu se stie NICIODATA.

Asta e una din primele reguli pe care le-am invatat, sa nu spun niciodata..."NICIODATA".

Minuni sunt mule pe lumea asta.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

amber bine ai venit. cum te simti dupa 12 zile fara tigari? Mie mi-a spus un dr ca perioada imediat urmatoare dupa ce lasi enticonceptionalele, este cea mai fertila. Totusi te sfatuiesc cel putin 3 luni sa astepti. In acest timp poti sa-ti iei temperatura ca sa identifici perioada de ovulatie. Zici si eu....vezi ce te sfatuiesc fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Rallu exact asa mi-a zis si cand m-am dus sa ii spun ca sunt insarcinata mi-a zis ca el nu se ocupa de mine ca sunt prea grasa si at i-am zis si eu ca poate ca medic este f bun dar ca om este zero si am plecat.Este vb de Niculescu de la Giulesti care are numai paciente slabute

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA O AJUTAM PE SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vrancioaia spune:

Buna Anca...doctorelul tau a fost chiar rautacios..
Poate din cauza asta (fiindca am auzit multe despre dr. de pe la noi)am si facut analizele in Ungaria si sunt sub supravegherea unui dr. de acolo...prima data am pasit cu emotie in cabinet, nu stiam cum o sa ne intelegem, cum o sa se comporte...dar deja de la a doua intalnire parca ne cunosteam de cand lumea. Conteaza mult comunicarea si incurajarea in relatia cu dr.
De la primul control sotul l-a bombardat cu intrebari, iar dr. si-a dat seama ca gandim destul de negativ si ca preferam sa facem 1000 de analize si sa luam medicamente la greu inainte de a-si juca natura rolul ei...Noi inca suntem la inceput , nu avem vechime in "incercari", dar din cauza a ceea ce se intampla in jurul nostru, am inceput din start cu panica in sange...

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vrancioaia spune:

Nu stiti, daca taticul fumeaza/bea alcool , afecteaza cu ceva calitatea/cantitatea spermei ?

Merci

Mergi la inceput

Mda...no comment ... fata de omul Niculescu.
Ca doctor auzisem si eu ca e bun...mi-l recomandasera 2 tipe care au nascut cu Marinescu si nu le placuse.
Eu sunt de parere ca Dumnezeu ne-a lasat in diferite forme si modele...e frumoasa si diversitatea asta.
Daca omul nu vrea sa slabeasca pt. ca se simte bine asa...sau vrea dar nu reuseste...cine naiba esti tu sa pui etichete si sa dai verdicte.
Oricum...sunt si doctori ok ... crede-ma pe cuvant

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Rallu dupa ce am ramas insarcinata am fost la 4 doctori si niciunu nu m-a multumit ,abia la al 5-lea am gasit ce vroiam eu adica rabdare si disponibilitate si asta era arab

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA O AJUTAM PE SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amber_onyx spune:

Anne spre surprinderea mea ma simt extraordinar de bine. Nu simt deloc nevoia sa fumez, dar am noroc si ca sotul meu s-a lasat de fumat(asta e a 4a zi pt el). In prima zi am apelat la cateva tigari medicinale pt ca eram o fumatoare inraita si trebuia sa fac trecerea cumva mai ales ca eu fumam de placere, dar sunt atat de oribile....zici ca fumezi fan....beah, si acum cand imi aduc aminte gustul....
In legatura cu perioada fertila de dupa, ma gandeam sa iau foite sau sa duc o munca de lamurire cu sotul sa folosim prezervativ.In nici un caz nu vreau bebe mai devreme de 6 luni pentru ca vreau ca organismul meu sa mai elimine din nicotina si bineinteles din efectele anticonceptionalelor, mai ales ca eu sunt mai panicoasa de felul meu si vreau sa stiu ca am toate analizele la zi si ca sunt apta din pc de vedere fizic ( ca moral sunt de 2 ani de zile)

Mergi la inceput

Tot de la Giulesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Uneori pierdem din vedere ca si doctorii sunt oameni. Pe de alta parte, nici ei nu constientizeaza ca un cuvant aruncat aiurea se poate sa te afecteze pentru totdeauna pe tine, ca pacient.

Eu am invatat, in timp, ca unele raspunsuri nu ti le poate da nimeni, nici macar ei. Nu stiu ce am in ultima perioada, dar brusc m-am linistit si sunt convinsa ca o sa fie totul bine... Asta in situatia in care am chisturi acum, nu am ovulatie de obicei si, dupa doi ani de plimbat pe la doctori pentru ca vreau bebe si am amenoree, prima stimulare s-a soldat cu chistulete in loc de ochisori...

Pana la urma, viata e frumoasa si frumusetea vine din faptul ca ea ne ofera, pe rand, placerile cele mai mari pe care un om le poate avea. Daca vrem, putem sa ne plangem de mila in orice moment. Dar, de asemenea, putem sa ne si bucuram oricand. Si cand nu avem ceva noi, ne putem bucura pentru cele care sunt gravidute deja.

Oricum, sunt convinsa ca intr-o zi ne vom intalni la fel ca acum, doar ca in loc de "aspirante" intalnirea va fi la "odisee".

... scuze, m-am cam intins...

Oana, , atunci cand va vrea Doamne-Doamne!

"Fa primul pas cu incredere. Nu conteaza daca vezi toata scara, pur si simplu paseste!"M.L.King
http://tt.lilypie.com/AaCkp3.png

Mergi la inceput