Aspirante optimiste > 20 (344)
Raspunsuri - Pagina 16
amber_onyx spune:
Neata fetelor,
Sunt si eu noua pe aici
( bine noua in de-ale scrisului pentru ca de citit va tot citesc) si sunt si eu o aspiranta la statutul de mamica.
Azi m-am hotarat sa incep sa fiu si eu mai activa. Vreau sa va multumesc pentru ca existati, si pentru ca tot timpul am gasit un raspuns la intrebarile care ma macinau, printre subiectele discutate pe forum.
Si cum vreau mai mult decat orice pe lumea asta un bebe, m-am lasat de fumat de 12 zile, si de luna asta o sa ma las si de anticonceptionale...iar peste 6 luni o sa lucrez asiduu
si sa speram ca dupa o sa fiu si eu
. Va pup si inca o data multumesc
Rallu spune:
Titi, capul sus ca n-au intrat zilele in sac...luna care a inceput e numai buna sa incerci si poate e cu noroc.
Vorba Ancai, de cat timp incerci?
Hai, curaj, ca o sa iasa si pe strada ta soarele.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png
Vrancioaia spune:
Buna fetelor, hai sa facem o "imbratisare de grup" pentru Titi...si pentru toate care sunt inca dezamagite ca nu sunt
...

Eu mai am 3,2,1...pana duminica, sa vedem daca s-a "prins" ceva. La 2 teste negative, sotul e deja convins ca n-a "prestat" destul si ca data viitoare o sa fie la inaltime
...cu ocazia asta mai scapam si de vateva kg. in plus ![]()
va pup...si capul sus, bine ca avem ovulatie in fiecare luna...
amber_onyx spune:
Anca, ai incercat dieta daneza? eu am tinut-o si a avut efect+ inca 3 colege de la munca (dintre care 2 proaspete mamici) + cumnata mea (la fel dupa sarcina).Este singura dieta care a avut efect pentru toate si nici una nu am pus nici macar 1 kg inapoi, pentru ca e acea cura de schimbare a metabolismului. E cam drastica intr-adevar dar asta e.....cate sacrificii nu facem noi femeile ca sa aratam bine.Sau daca nu ,poti sa incepi regimul lui Montignac.
oana_cnt spune:
Anne, mersi pentru incurajare! Stiu ca pot, deci jumatate e ca si rezolvata...
Titi, e normal sa fii suparata. Toate suntem la fel, dar iti va trece cu siguranta si o sa fii din nou optimista. Ca de asta suntem "aspirante optimiste" doar!
Capul sus! Stii ce mi-a zis mie o doctorita cand ma dadeam de ceasul mortii cum ca "de ce mi se intampla mie?"? Sa imi intre in cap ca bebele vine cand vrea Doamne- Doamne. Si, daca nu a fost luna asta, inseamna ca nu trebuia sa fie acum. Bafta multa! Si important este ca ai aici, in noi, persoane care traiesc aceleasi sentimente ca si tine, care te inteleg si te ajuta sa treci mai usor peste tot.
Oana,
, atunci cand va vrea Doamne-Doamne!
"Fa primul pas cu incredere. Nu conteaza daca vezi toata scara, pur si simplu paseste!"M.L.King
http://tt.lilypie.com/AaCkp3.png
anne`mary spune:
oana un doctor ti-a pomenit de Doamne DOamne? Si eu vreau sa ma gandesc ca am pierdut prima sarcina ca un semn ca nu era vremea lui acum. Dar nici un dr nu m-a incurajat in sensul asta. Dr meu mi-a spus "30% din sarcini se pierd" si asta a fost tot.
Rallu spune:
Anne, si medicii cred in Dumnezeu si in puterea lui.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png
anne`mary spune:
nu ma indoiesc. Dar mie nu mi s-a intamplat sa ma consoleze un dr asa.
si daca tot veni vorba....nu ati incercat sa mergeti la manastirile recunoscute pentru astfel de minuni? Cum ar fi Ghighiu de la Ploiesti sau chiar Biserica Sf Ioan Rusu din curtea spitalului Polizu. Sunt femei care considere responsabile pentru sarcina rugaciunile facute la aceste manastiri. Peste 2 saptamani intentionez sa ma duc la Ghighiu. Ne dam intalnire acolo?
ancadragoman spune:
Mai rar dr dastia,mie dr mi-a zis ca nu o sa fac copii niciodata ca sunt prea grasa si luna urmatoare aveam bb in burtica![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA O AJUTAM PE SONIA