Aspirante optimiste > 20 (344)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Am uitat sa precizez ca uratii inca nu s-au prezentat la datorie si nici semne nu dau.
Timpul nu e pierdut ... mai e pana diseara ...totusi ma apuc si eu ca voi sa numar.

Deci: azi avem z1 de intarziere (momentan ).

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vrancioaia

Buna dimineata fetelor si burticilor

Eu n-am baut ...incerc sa beau cat mai rar cu putinta.
...va doresc o zi excelenta...

neata
scrie repede cateva mesaje sa scapi de moderare.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA O AJUTAM PE SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

buna fetelor

felicitari viitoarelor mamici care ne-au dat vesti bune legate de sarcina lor. Sper ca in curand sa postez si eu mesaje de genul "am fost la eco si totul e bine".
anca ma gandeam eu ca esti tu in poze, ca doar nu afisai poze de-ale Carnavalului :). Esti foarte frumoasa....nu-ti face griji ca nu ai 90-60-90 caci sincer arati faorte bine. Mie imi palce de tine. daca as fi barbat.....

oana tinem pumnii. Gandeste-te doar ca e greu la inceput.

hai ca ma intorc la munca. Se preconizeaza a fi o zi horor.

Mergi la inceput

Anne multumesc mama ptr complimente,oricum la nunta eram slaba in comparatie cu acum si acum am slabit 7 kg

poze si filmulete

povestea nasterii

SA O AJUTAM PE SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Fetelor sunt foarte suparata , nici luna asta nu a iesit nimic. Azi mi-a venit. De ce nu pot face bebe. Nu vrea nici cum sa vina si la noi. M-am saturat de atatea medicamente. Vreau un bebe!!!!!!!!!!!!
Totusi sper ca luna asta se rezolva, dar sincer nu mai am putere sa sper.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Scuzati fetelor de negativismul meu. Acum nu pot fi optimista, cel putin nu deocamdata.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

iubita mea frumoasa, eu stiu pe cineva care a slabit doar pt ca a renuntat la paine si la dulciuri. Se vede mai greu rezultatul. In timp te dezobisnuiesti sa mananci cu paine. Ca orice schimbare, este nevoie de timp ca sa te acomodezi. Sefa mea este mai grasuta pt ca are probleme cu tiroida. A urmat un tratament de a ajuns la 100 kg. Oricat ar incerca nu mai reuseste sa slabeasca. Dar este o femeie vesela, se simte bine in pielea ei si eu o admir foarte tare pt ca e o femeie deosebita. Eu am fost din totdeauna mai grasuta....dar nu sunt asa uniforma ca tine, eu am doar in coapse si fund. Dar pe la 18 ani, dupa ce toata adolescenta am fost coplexata, am avut o strafulgerare. Am considerat ca nu am de ce sa-mi mai amarasc sufletul degeaba...asa m-a lasat mama, oricat de mult m-as da peste cap eu mai slaba de atat nu am cum sa fiu, uniforma nu am cum sa fiu. Am eu alte calitati pe care merita sa-mi pun accentul decat sa ma supar pe ceva ce oricum nu am cum sa schimb. Nu as face decat sa-mi amarasc sufletul. E adevarat ca trec prin magazine si vad o rochie frumoasa mulata si ma apuca depresia ca eu nu arat asa, dar imi revin repede pt ca nu are rost. Deci eu chiar cred ca esti foarte frumoasa si ca daca reusesti sa slabesti bine, daca nu ..... Nu cred ca ar trebui sa facem o obsesie din a slabi. Nu cred ca face bine pt moral.
pupici

Mergi la inceput

Titi stai mai calma ca totul se rezolva.
Nu mai tin minte daca ai spus de cat timp incerci...

poze si filmulete

povestea nasterii

SA O AJUTAM PE SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steff spune:

Buna fetelor!!
Titi nu te descuraja,totul va fi bine si atunci cand te astepti mai
putin, D-zeu iti va indeplini dorinta

Uite de la mine ca sa nu mai fi suparata pe urati

Mergi la inceput

Anne suna f bine ce spui tu dar eu nu pot sa fiu asa ,decand ma stiu tin cura de slabire iar dupa sarcina am ramas cu f multe kg ...acum sper sa mai dau jos cateva kg cu pastilele astea ptr ca nu ma simt eu bine fizic in mod special.
Si nu mai spun cand vine vb de cumparat cate ceva

poze si filmulete

povestea nasterii

SA O AJUTAM PE SONIA

Mergi la inceput