Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (191)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Neata fetele!
Imi pare asa de rau sa vad ca sunt fulguleti bolnaviori! Doresc multa sanatate la toti!
LA MULTI ANI IANIS,DIANA sa-ti traiasca flacaii!!
AELITA,hai sa-ti spun ca si la noi e la fel cu nemancatul,am fost la pediatra,care a consultat-o,copila e bine mersi,doar ca nu mananca.Ne-a dat sa facem 10 zile o cura cu doua siropele Peritol si Visol calciu.De cand am inceput cu ele e muuuult mai bine.Va d si eu ca papa asa cum trebuie si m-am linistit.Sper sa fie bine de acum incolo.Si refuz sa credv ca ar avea ceva probleme de sanatate ,ea e bine ,normala,plina de viata,doar ca papa putin.

Mergi la inceput

DIANOCIA,faine pozele,D e asa de frumos!
TEUTZ,e minunata Alexia,dulce fooooc,si mie imi plac cizmele,si eu vreau pt Ale!
IULIA<si noi uscam parul cu foenul de mult timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna dimineata, fete dragi!!
Multa, multa sanatate copilasilor bolnaviori!ma gandesc la toti si ma rog sa fiti sanatosi!

tatal meu s-a pensionat luna asta si vineri seara a facut o mica petrecere impreuna cu familia, colegii, asa ca am fost prinsa cu trebusoara asta...E trist intr-un fel, e un final, dar tatal meu nu vede lucrurile asa, e tanar, are doar 55 de ani, deja are un nou loc de munca, asa ca sper sa fie sanatos si sa aiba o pensie lungaaaaaaaaa!

La multi ani, Ianis!! Multa sanatate, Marc!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Aelita, tu stii ca David al meu n-a mancat multa, multa vreme, o luna si ceva doar lapte, si acum totul e bine, a inceput chiar sa pape cu mare pofta. Dar daca pana si dr. zice ca ceva nu e in ordine, atunci...urmeaza-i sfatul. faci analizele si vezi. Eu mereu zic ca nu e o catastrofa daca nu mananca, si concluzia asta am tras-o dupa o bogata experienta personala, dar...si noi ne-am lamurit abia dupa o tona de analize si investigatii si drumuri pe la n doctori.
dianocica, foarte tare D. Chiar ma intrebam ce fetitza ati invitat la cina, pana sa-mi dau seama ca e doar D cu parul mare
teutz, v-am vazut si pe voi!! ce frumoasa e Alexia!!Va fi o dom'soara tare sexoasa, prevad eu! Si Natasha are niste ochi verzi, anormali

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Avem si noi niste poze de aseara dintr-o vizita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Diana, da, da, vreau si sling din asta. Wrap-ul stiu ca e fain ca e greutatea mai bine repartizata, dar pana ma infasor... Sa ma anunti cand ai ceva gata.

Teutz, merci, tocmai am fost la Carrefour Colentina, of. Poate o sa gasesc si la alt Carrefour, sa vad. Sunt foarte frumoase. Ce-a mai crescut Alexia, si ce frumoasa e. Si pisicile sunt super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

daca tot e ziua pozelor, pun si eu cateva poze cu noi, ca nu ne-ati mai vazut de mult!:)

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

La multi ani, Ianis! Diana, sa-ti traiasca fecioru!

Mergi la inceput

de dimineata isi ridica bluza, imi arata burta si zice: buba!,,zic unde e buba mami ca nu vad nici una, te doare burtica pe dinauntru? el da din cap ca nu, zice: tan-ta-ii!!!..adica l-au muscat tantarii...si imi arata sa-l scarpin..evident ca nu avea nici o piscatura..smecheria de baiat voia numai sa fie scarpinata pe burta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

am ajuns la bulgari sambata trecuta, totul minunat, copii cuminti, vreme super, camera si restaurant fara pretentii de 5 stele dar foarte curate, ok, varietate de mancaruri, mare calduta, plaja curata, ce mai? tot ce-mi doream pt concediu era for real
si asa a si fost pt 3 zile, dupa acare a inceput tusea, care in nici 24 de ore s-a transformat in respiratie tot mai dificila. am aruncat totul de-a valma in masina si am plecat spre casa. instinctul, cred.
am ajuns in goana pana la brasov, unde, la 5 dimineata am cautat urgenta sa-i faca aerosoli ca nu mai putea respira. i-au scazut febra, era deja deshidratat, varsa totul de la tuse, gemea in loc sa respire... uite asa cumva am ajuns la mures, unde, incet incet s-a pus pe picioare.

aseara am ajuns acasa, acum alearga de zor, desi are branula pusa fix pe laba piciorusului. nu stiu cum de n-o mai simte, ca ieri nu vroia nici sa paseasca. gafaie de nu-i adevarat dar e intr-o alergatura si joaca continua cu ianis. cred ca e fericit ca am ajuns acasa... mai avem antibiotic intravenos si aerosoli pana marti, le facem toate acasa, bine ca avem posibilitatea...

stiu ca v-ati gandit la noi si va multumesc. nu am apucat sa citesc din urma, sunt foarte obosita, nu dorm de cateva nopti si ma doare cumplit spatele de la cat l-am carat zilele astea.

desi pot spune "halal concediu"... ma bucur totusi ca alea 3 zile chiar am apucat sa construim castele de nisip (cu totii), sa mergem cu vaporasul (eu si ianis) sau sa ne dam cu cartul (ianis), sa bem (unii dintre noi) cateva cocktail-uri... io adica

si pana una alta, incerc sa uit ca mi-am facut curaj sa-l scot in lume ca pe un copil normal... incerc sa uit ca a fost un esec si ma gandesc cu speranta ca anul urmator vom reusi sa stam 7 zile, nu 3

suveniruri nu am apucat sa iau, nici vederi sa trimit. si-mi placea ideea de vederi, asa cum primeam pe vremuri cand eram copila...
am apucat sa facem si cateva poze la mare... voi pune peste cateva zile, azi incercam sa-l serbam in familie pe muschetarul meu cel de 4 anisori w-end-ul urmator avem petrecere cu copii, azi, din pacate, ramanem in cadru restrans (doar noi si parintii mei) din cauza lui marc care e in convalescenta.

va pup pe toate!

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput