Pepenasi de iulie-august 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Azi se pare ca avem o fetita cuminte care ma lasa sa stau mai mult la calculator,doarmeee intr-una,de fapt mananca si apoi adoarme.
Cred ca o sa iesim un pic afara daca nu vine ploaia ca am facut ceva de mancare si e o caldura in casa.Pana una alta ne-am comandat cu Bogdan o pizza ca azi am fost lenesa si n-am pus mancarea la foc de dimineata.

Dia,o stiu pe Irina este la clasa paralela cu a lui Bogdan ,ea are anul acesta prg normal.Din Tarnaveni ne-am mutat acum 2 ani cand incepuse scoala Bogdanel.

Ana multumim de raspuns .Ai 2 copilasi tare frumusei,sa va traiasca.
Fug sa trag un pui de somn pana se trezeste.

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Salutare!
Profit ca doarme Alex si mai citesc si eu din urma.
BOTI ii dau vitamina D ,au fost zile cand am mai uitat dar nu multe.Joi merg la pediatru si am sa intreb.
LADYMINA si Alex se irita rau de tot pe fata si gat.Acum ii pun in apa amidon de orez si nu mai am probleme.
Vorbeati deeu am avut dureri groaznice si inca mai am,mai suportabile cei drept.
Eu credeam ca a ramas vreun fir ceva pe acolo dar doctorul spune ca e totul ok,ca m am vindecat bine.Sper sa treaca.
Pastile nu am inceput sa iau poate saptamana viitoare.E adevarat ca daca alaptezi nu poti ramane gravida?
Nu mai pot de cald oare cand vine toamna si aici?

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mina, ai baiet mare, mai, sa-ti traiasca! Si destept pe deasupra. Mai, scoala noastra nu e step by step din pacate... Nu am in apropiere asa ceva.

Mada de Irlanda, sper sa reusesti sa-l convingi pe sot. Stiu ce zici ref la zilele proaste, cu sotul montat la calculator si tu dandu-te de ceasul mortii cu 2 copii , te inteleg foaaaarte bine. Vazut acu poze noi cu fetele tale , niste splendori!

Sunuleeee, unde esti mama? Vrem poze!

Fug, ca iar ma striga masina de spalat .

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella81it

Salutare!
Profit ca doarme Alex si mai citesc si eu din urma.
BOTI ii dau vitamina D ,au fost zile cand am mai uitat dar nu multe.Joi merg la pediatru si am sa intreb.
LADYMINA si Alex se irita rau de tot pe fata si gat.Acum ii pun in apa amidon de orez si nu mai am probleme.
Vorbeati deeu am avut dureri groaznice si inca mai am,mai suportabile cei drept.
Eu credeam ca a ramas vreun fir ceva pe acolo dar doctorul spune ca e totul ok,ca m am vindecat bine.Sper sa treaca.
Pastile nu am inceput sa iau poate saptamana viitoare.E adevarat ca daca alaptezi nu poti ramane gravida?
Nu mai pot de cald oare cand vine toamna si aici?

ELLA mamica de Alex

nu e adevarat! asa ca nu va riscati decat daca vreti bebe asa repede

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Maitreyi eu m am risct de cateva ori sper sa nu fi ramas gravida
Dar cm cand vine?
Vreau sa pun si eu cateva poze si nu reusesc ,imi vine sa arunc pc pe geam.

ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Din cate stiu eu alaptatul e contraceptiv dar nu 100%. Unele femei au ramas gravi alaptand. CM eu l-am avut la 7 luni cu Sonia. Acum om vedea cand vine...Noi inca fufu n-am incercat si la cum pic seara jos...

Linia neagra si eu o am si abdomenul distrus de vergeturi, dar ma consolez ca-i bubu sanatoasa...ca in rest le-om rezolva noi

Azi husbandu' cica munceste de acasa...pe Xbox parca vaz ca-l plesnesc pana diseara!!! Pe el sau Xbox-ul

Caprioara saru mana

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Madalina al tau cu Zbox,al meu cu Ps3...primul lucru cand ajunge acasa de la servici,se baga la calculator!Nici nu se dezbraca de camasa and stuff .Dupa aceea pe la 7-8 isi da seama ca i foame,ca altfel cred ca ar sta si mai mult proptit.

Izabella mami de Timea Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Ariadnabr...saracutele de noi...si eu sunt plina de vergeturi pe burta...si a mai ramas si putina "sunculita" acolo si acuma se "tremura" k gelatina oare sio mai reveni?? stiu k alea nu mai trec...decat k se albesc..dar totusi..
Cu linia aia neagra...io nu am ...si nici nam avut...probabil din cauza la vergeturile alea..k mii sa intins pielea...pfff...
Noi dormim acum...k suntem trezi de la 5 dimi lam laudat prea mult pupix

Denisa mamy de Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

mai fetelor mie tare mi-e frica ca in mania mea de a alapta exclusiv sa nu infometez cupilu'. e normal ca la 2 luni si juma aproape sa manance asa haotic, toata ziua ma fataie cu tzitzi si vad ca au cam inceput sa se goleasca. noaptea doarme bine se trezeste o sg data, pana acum 2 zile se trezea pe la 5 acum se trezeste la 3. am incercat azi sa-i dau formula si n-a vrut, se stramba, dar titzi a vrut. pls

GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Multumim pentru urarile de Sfanta Ana, ca avem si noi o Anuta mica, botezata sambata. Am pus pe picasa niste poze de la botez. Am dus-o la biserica pe Anuta Irinuta in costum popular ca si Capri.
Caprioara, am gasit pana la urma rochita pentru costumul popular, iar fota am facut-o eu.
Voua v-a dat certificat de botez?
Legat de banii pentru biserica, la botez, la biserica unde am fost noi nu a fost impusa nici o taxa, preotul i-a zis nasului sa dea cat vrea.
Intreba cineva (cred ca Rontzy) de pediavit. Si eu ii dau Pediavit D, 1 ml/zi, in loc de Vigantol.

Va pup pe toate, La multi ani tuturor Anutelor!

Mergi la inceput