Pepenasi de iulie-august 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ups! Am uitat sa scriu dimineata, desi stiam ca e Sfanta Ana azi! Deci:

La multi ani Anutelor mari si mici!
Sa fiti sanatoase si bucuroase!

Tecky, de cand ma tin sa-ti spun: felicitari pentru revenirea laptelui! E minunat ca ai reusit asa performanta! Multi ani fericiti in casnicie si sa-ti traiasca fata!

Mada de Irlanda, bafta sa gasesti duble buggy ala la second! Si eu prefer sa iau second ce gasesc. Acu vreau sa iau asa: carusel, interfon bebe, salteluta de joaca. Si tot pandesc sa apara ceva sa-mi convina la mica publicitate.

Dia, vezi mai ce seamana fetili noastre in continuare? Fura cuminti amandoua noaptea trecuta .

Cristina, sper sa adoarma bb si sa il tina mai mult somnul, sa repiri si tu oleak.

Fug sa scot rufele.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

O pauza scurta de la pregatitul mesei..mor de cald nu alta.
Capri ,Bogdan e in clasa a III_a e gagic mare ce mai ,ma tot uit la el si nu-mi vine sa cred ca a crescut asa mare,e aproape cat mine.Referitor la masa de la scoala este in programul step-by step ,nu stiu daca exista in toata tara dar e super pt parintii care nu au timp f mult si lucreaza pana tarziu.Scoala incepe normal la ora 8 ,la 12.30 au masa la un restaurant aproape de scoala si apoi pana la ora 16 acolo isi fac temele,citesc,etc .Eu nu fac nimic cu el acasa.In 3 ani daca am facut vreo 5 dictari si ceva ex la mate.Nu e nici cazul la el ,probabil alti parinti fac,habar n-am ca nu am intrebat decat daca e nevoie la Bogda.Iti dai seama ce usor mi-a fost astia 2 ani cand veneam la ora 7 -8 de la munca,el era mancat de-amiaza plus ca avea teme facute.Platim masa care e 5lei/zi ,adica o nimica toata si e super mancarea,plus la invatatoare 50lei/luna (care sunt putini fata de alte scoli).Cam asta e treaba cu Scoala lui Bogda,eu sunt super multumita.Poate e si la voi sistemul ,ti-ar fi usor si tie.
Danuta mi-am facut curaj si am zis hai sa vedem ce o fi desi nu au trecut cele 6 sapt.Oricum m-am simtit mult mai bine decat la prima nastere si recuperarea acolo jos a fost mai rapida.Pupici si spor la "treaba".
Dia,la 20 e Bogdan,aici aproape,macar nu mai am gand de maxi-taxi ,de asta am si cautat cand ne-am mutat in tgm sa fie scoala aproape de copil.Si e la prg step,super chestie cine a inventat-o.
Deci cu suptul suntem si noi in pas cu moda.Ma bucur ca v-ati facut un program de supt.Noi asa l-am avut de cand am venit de la spital.
Maitrey ,multumim pt urari
LA MULTI ANI PT ANELE NOASTRE !!!

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Cristina am vazut si eu pozele noi. ingerasul Mihaita.Ce scump e el cum doarme!
Ieri am zis ca doarme toata ziua printesa,asa ca azi a zis sa stea putin treaza si cu mami.de la 10-13 pana a capitulat
Intre timp am iesit cu ea in marsupiu pana la "magazinul de la colt" ca pur si simplu nu aveam ce sa manc doar ciorba de ieri si inca nu aveam chef de ciorba .Cred ca aerul proaspat i-a venit de hac.

Izabella mami de Timea Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Cristina, nu m-am simtit data la o parte. Poate c-am simtit ca vb singura. Si inteleg ca nu e timp, ca toate suntem ocupate, doar ca am pus si eu niste pozici noi...de vreo 3 ori, si nimeni n-a zis nimic. Trivial motiv stiu dar in ziua aia a durut nitel, eram stresata de bebe, Sonia avea o zi plina si ea iar husbandu' din dotare statea linistit si se juca la calculator iar eu incercam s-o imbrac/hranesc etc pe Sonia cu un bebe care-mi tipa in brate Asa ca dupa o cearta masiva cu dansul, mi s-a sculat piticul, vb lui rux... Multumesc tuturor fetelor care mi-au scris...

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Mina si eu am fost la nr. 20 la generala, atunci nu era programul, ca deh, am inceput in comunism. Eu stiu ca invatoarea mea a fost printre fondatorii sistemului, o cheama Nasaudean Irina si e o femeie super de treaba. Si acum stam la povesti cand ne intalnim. Chiar ieftin te costa, chiar eram curioasa, ca probabil si Miruna tot acolo va ajunge daca nu ne hotaram sa o hushchim din tara. Tu nu esti de loc din tgm? De unde esti?

Capri hi hi...faina treaba. Ilincuta cumintica!!
Ariadna spor la cumparaturi! Va sa zica se tine pe pozitii fetita ta, sa nu cedeze locul. Daca e comod, o cred si eu!

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Off Dana- pt. Clara.

Anna- si eu mai am linea nigra si buricul mai colorat si cu o forma mai ciudatica, dar revine el.

Rux- si Mirunica se screme, dar numai dimineata si nu produce nimic scremutul ei Eu nu ma ingrijorez de la asta (sper ca nu ar trebui).

La Multi Ani Anelor!

Tecky- multi inainte sa aveti! Petrecere frumoasa!

Pupicei tuturor

Ralu
mamica iubitei Miruna Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

L-am gasit, Caprioara, cu 80 de euro cand normal e 300 nou. Acuma mai am de convins husbandu' ca asta e bun si second. Noi ne-am uitat prin magazine in weekend si am gasit ceva la 150 euro nou, doar ca are bara in fata si as vrea unul fara bara ca sa se poata da Sonia jos si urca fara sa o ridic eu tot timpul...Vezi tu, din dorinta de a avea ce e mai bun pe piata pt fetele lui, husbandu' cumpara lucruri scumpe si nu tocmai practice. Cand s-a nascut Sonia, a venit acasa cu un 3 wheeler 3 in 1 de 800 de euro pe care daca l-am folosit de 10 ori, pt ca e super greu de pliat si nu-mi incape in masina.

Eu caut ceva in genul www.mothercare.ie/ContentBuilder/DisplayPage.aspx?DataId=DA000057&view=detail&ProductID=PR000002&UniqueID=29" target="_blank">http://www.mothercare.ie/ContentBuilder/DisplayPage.aspx?DataId=DA000057&view=detail&ProductID=PR000002&UniqueID=29 si ce am gasit e in genul asta www.mothercare.ie/ContentBuilder/DisplayPage.aspx?DataId=DA000057&view=detail&ProductID=PR000002&UniqueID=26" target="_blank">http://www.mothercare.ie/ContentBuilder/DisplayPage.aspx?DataId=DA000057&view=detail&ProductID=PR000002&UniqueID=26

Ar fi mai bun al doilea ca e mai usor de manevrat daca nu ar avea bara aia in fata pt Sonia...

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut si de la Bistrita!
De dimineatza areu 17 grade la Bistrita, acum a iesit un pic soarele si sa mai incalzit.Tocmai am ajuns acasa din oras, a papat manzul si acum doarme.

Nu am reusit sa citesc tot din urma, dar ma bucur ca MIKYCRIS a revenit! si astept sa citesc mai multe despre voi.

Nu mai stiu cine intreba de linia neagra, mie mi-a disparut partial, in schimb sanii tot asa pigmentati imi sunt.

dana81 multa sanatate micutei si sa-i treaca repede din gatulet!
Eu zic sa nu te necajesti ca are nevoie de o mamica optimista! Nu se stie de unde sa pricopsit daca intradevar este stafilococ asa ca nu merita sa te necajesti!

diarux asa fac copii mici, se screm!!Lasa-l nu-l mai necaji! Bucura-te de el ca este frumos si sanatos si lasa-l sa screama cat o vrea ca isi face si el putere in muschiuleti probabil!

ladymina77 nici Matei nu sta la san mai mult de 10 minute!Cand doarme de exemplu suge mai cu putere si mai repede, goleste sanul in 5-7 minute. Apoi il scuipa si gata, nu il mai vrea orice as face.
Eu zic ca le ajunge atat. Cand are momente de sta la san mai mult, tot asa, sta in reprize de 10 minte dar mai des, adica il cere din ora in ora si nu mananca cine stie ce, doar clantzaneste pana ma ustura.

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Intru si eu dupa o absenta de vreo 2-3 zile!fAC ce fac si tot nu apuc sa intru sa va citesc si sa vorbim... oricat de mult mi-as propune eu!!Poate sunt eu dezorganizata, ca vad ca majoritatea dintre voi au timp sa intre. Dar Maya pana la 2 dupa-amiaza e fresh, iar mie mi se rupe inima sa o las sa planga si prin urmare stau cu ea tot timpul!!!

Ariadnabr ma bucur ca te-ai razgandit...si ca faci parte in continuare din clubul nostru!!! Eu una, intru destul de rar, dar ma bucur extraordinar de mult sa va citesc, chiar daca timpul nu imi permite sa si raspund!!Cu toate acetsea ma simt tare bine ca fac parte din acest club si nu as vrea sa ies chiar daca uneori fetele mai uita sa raspunda... ca stiu ca si mie mi se intampla la fel!!

Dia_filipas mie pediatra mi-a recomandat sa ii desfac labiile si sa o curat cu comprese sterile.. si asa fac.. a zis sa nu insist foarte mult, sa o curat asa putin.. sa nu o inrosesc! Mai bine de mai multe ori!

Asteptam poze de la botezul fetelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Profit de faptul ca baietii mei dorm si va mai scriu si eu ceva....

Am fost ieri la cumparaturi pentru botez...mai precis haine! Am colindat Unirea de ma dureau picioarele, bine ca am gasit intr-un final un compleu cu corset, fusta conica si sacou. Cam se vad aripioarele, dar asta e...doar am nascut!

Pentru Alex am luat doar pantofi, pantaloni si o camasa , toate sport-elegant sa le mai poarte si cu alta ocazie.

Sun nu te-ai intors? Sunt tare curioasa cum a fost la botez!

Bujo tu ziceai ca lui Filip nu-i place cauciucul? Cum ii dai laptele strans la congelator? Eu ma chinui cu al meu o ora, pana se infometeaza de tot....Nu mai am nici o rezerva la congelator, ca nu am fost asa productiva

Tecky felicitari pentru revenirea laptelui! Cam cat ai acum? Cum ai simtit ca a revenit? S-au umflat sanii?

Fetelor am mai scris, si bebe al meu sta putin la san, incepe sa rada, mai trage putin, imi strange cu gingiile sanul si trage de el ca de guma, el se distreaza. Mai insist dar degeaba, nu mai vrea. Si peste o ora iar vrea

tuturor Anutzelor! Sa fiti sanatoase si fericite!

Ariadna bine ai revenit! Si eu m-am simtit ca si tine de multe ori..nebagata in seama, dar mi-a trecut, am continuat sa fiu alaturi de fete. Fiecare are zile mai proaste, insa sa nu uitam ca aici suntem ca intr-o familie.

Merg sa vad pozele...

Pffffuuuiiii s-a trezit mezinul...cica sa te relaxezi si tu putin

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput