Pepenasi de iulie-august 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

DYANIRA vad ca tizul se comporta exact la fel!! Si la noi a fost la fel. Cand am venit cu ANDREI acasa, a fost o noapte crunta. da-i timnp sa se obisnuiasca cu casa noua, cu patutul lui, cu vocea lui tati...e greu si pentru el. Plus ca am inteles ca exista si un puseu de 6 zile deci...se poate sa fie mai multi factori. o mnai fi si vreun colicel...cine stie. al meu de la 5 dim are program de plans si de scremut. or fi la fel.
Rabdare multa si un bebelin sanatos! sa-ti traiasca!!!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Diarux si cum ati rezolvat problema.Ca eu de o ora sunt disperata satu si plang, pe mine ma doare operatia,el plinge nu mai stiu ce sa mai fac oare sa chem un medic de urgenta?Ca nu mai stiu, sau nu o avea nimic grav doar plange asa...

Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

DYAnira n-ai un messenger? id ul e acelasi. am vb mai usor asa.
are febra? nu sta nici in brate? pune-l la san, de obicei se linisteste. cum e plansul? se ineaca?

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Dyanira daca-l iei in brate sau il pui la san se linisteste? E tot nou pentru el acum, pune-l pe pieptul tau direct pe piele si vezi daca se calmeaza, poate mirosul tau il linisteste. Daca nici asta nu merge cheama pe cineva daca e posibil sa stea cu tine. Plimba-l prin casa, vorbeste-i calm, "shhh" se pare ca ii linisteste sau "aaaa". Incearca sa te calmezi, daca tu esti calma va fi si el. Ai ceva pt colici in casa? Gen Bonnisan sau Sab Simplex?

Pupici si sper sa se rezolve problema curand

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

daca tot n-o venit sfarsitul lumii am zis sa va salut si eu de dimineata

mada pe mine m-ar interesa ce ai tu despre diversificare

spor la curatenie!

alexandra a adormit pe la 11 aseara ea care la 9 deja visa inainte. cred ca a fost nitel surescitata de atatea informatii noi...bibe papam numai prin somn..altfel sta si rade cu tetina in gura

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Irlandeza Multumesc pt linkuri. Cel cu Winnie l-am vazut si eu dar e suitable de la 3 luni si celalalt e suitable de la 6 luni. Eu am nevoie suitable from birth ca-mi rupe buburuza spatele deja are peste 5kg.

Mergi la inceput

MAITREYIvorbna ta, daca tot n-a venit sfarsitul...ma duc sa fac ceva de mancare azi. ca tot a sadormit maimutza vreo 20jde minute! macar sa apuc sa pun la foc...
ciorbita de vitel si pipote de pui cu sos .

ca tot face colici asa ca... am prestat si un porumb fiert aseara. nu sariti!!! ca nu numai eu mananc! ]
deja m-am obisnuit cu programul...deci la 5 gata somnul incep scremetele. acum face Kk mai des, si gaze usoare sio decente...deci "e" colicii!!!!!!!!!!!!! uraaa!!! ce ma bucur. am mancat si numai supa si piure cu gratar si tot a plans deci...ieri am pretstat si o salata verde cu ardei si rosii si oleak de ceapa...deci daca e bal, bal sa fie....Infacolu' s-a terminat...asa ca...astept sa vina altul...

gata plec ca m-am intins...

SUN nu ma uita cu ce ti-am scris pe mess. daca ai gasit off line-urile. pliiiiiiiiz

Mergi la inceput

Mdeah! Scrisesem ditamai mesajul si s-o dus!

Si amu' se fitaie buburuza...

Da' hai sa scriu mai pe scurt hehe mama denaturata ce-s!

Mada Cumparati mama draga un dishwasher ca-s mana cereasca zau! Io mi-o luat razna daca nu-l aveam! Asa, bag mai tot (fara oale) la dishwasher seara dupa ce se culca fetele si gata! Dimineata le scot si pun ce se murdareste si am bucataria curata. Tu vb de Flo? Eu il admir! Macar te ajuta sa faca baita la fete, ca al meu m-a lasat sa ridic eu baita pt buburuza de cand m-am intors din spital si cand i-am zis mi-a replicat ca de unde era el sa stie ca pe mine ma doare spatele de s-o minunat si mama-sa cand a auzit ce-a zis. A stat femeia sa-i explice cum ca eu am trecut printr-o trauma (nasterea) si ca de aia se cer 6 saptamani de odihna sa-si revina corpul...Apoi zilele trecute a trebuit sa ii zic clar ce astept de la el ca sa mor eu am trei copii in casa nu doi... Si culmea e ca atunci cand m-am mutat la el facea oameni buni tot ce era nevoie sa faca!! Da' mi l-am alintat anii astia si s-o obisnuit omul asa...

Noi suntem bine, da' sa nu vb de doua ori ca abia a inceput ziua lol. O zis husbandu' din dotare ca azi merem sa cumparam vopseaua pt sufragerie. Acum...e distanta de la cumparat la aplicat hehe asa ca sa videm si cand o ajunge vopseaua aia pe pereti!!

Aseara am reusit performanta de a le avea pe amandoua in pat si adormite la ora 8,30!!! Am stat si eu sa vaz un film wow!

Ma duc si io sa-mi spal oalele de aseara si sa pun suzete si alea alea la sterilizat ca daca Sonia e la gradi si asta mica nu vrea in brate stau ca o mama denaturata pe net si bantui lol

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Adrian merci pt sfaturi!E intr-adevar tare greu, nu credeam ca o sa imi fie atat de greu imediat dupa operatie dar asta e am avut ceva complicatii , nu ma simt bine , nu prea pot sa ma misc din cauza coloanei si bb e tare agitat saracutu...
Eu ii dau sa bea si formula ca nu pot sta prea mult timp intr-o pozitie ca sa il alaptez e ceva rau in asta?

Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Dyanira, nu e rau ca ii dai formula. Daca nu poti sa il plimbi prin casa sau sa il alaptezi, dezbraca-l la pampers si aseaza-te in pat pune-l direct pe pielea ta si poate se linisteste. Nu ai pe nimeni sa chemi sa stea cu tine pana se intoarce sotul? Prietena, mama, soacra? Oricat de rele ar fi, un pic de ajutor acum pana iti mai revii ar fi bun...Tu daca ai dureri nu ai nici un calmant? Ia un panadol ceva poate iti mai trece durerea...si trage aer in piept, iesi afara la aer 5 min ca bebe daca plange nu o sa pateasca nimic, incearca sa te calmezi si ...curaj gaina ca te tai...trece si asta

Mergi la inceput