Pepenasi de iulie-august 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 15
Gabriela82 spune:
Boti, Anka, Irlandeza multumesc de raspunsuri 
Anka beau ceai de la fares si alte lichide dar o sa-mi iau galactogil sau galofor cand ajung acasa.
aseara am culcat-o pe la 9.30 (era rupta de obosela) s-a trezit la 4 a papat, apoi la 7 si pe la 8 a adormit iar sa vedem pana cand
Sun sa va fie de bine botezul,
ptr micuta crstina cumintica si frumusica foc.
am vazut pozici cu toata lumea, minunati toti pepenasii.
GABRIELA
de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)
AnnaBaby spune:
Neata fetele!
Sun am reusit pana la urma sa vad pozele, pe slideshow. Sunteti superbi, dar bineinteles ca Thea este cea mai frumoasa si mai dragalasa!!!Mi-a placut tare mult rochitica ei, bratara 9de care a primit si Ioana mea), petrecerea...totul a fost fain...iar tu arati ffff bine, serios!!! Acum vreau sa te intreb ceva. Am si eu niste prieteni care si-au botezat fetita in maternitate acum cateva luni, iar in august au facut petrecerea, insa nu au mai fost si la biserica, cica era de ajuns slujba din spital.Asa e? Ati vrut voi sa mergeti si la biserica sau asa trebuia? Sa nu te superi pe mine ca te intreb.
Dar as vrea sa le spun si prietenilor mei daca trebuie sa mai mearga si acolo.
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
pica1 spune:
Buna dimineata. O sa raspund acum la citeva chestii pe care am reusit sa le citesc din urma. Eu sunt la munte si nu am intrat pina acum (vai si amar de factura de la telefon caci folosesc eccesul la internet de pe telefon
)
Cojite pe cap. Si mie mi-a zis doctorul sa iau o crema cu acid salicilic de la farmacie... si l-am trimis pe sotul meu si a venit cu o crema de la mustela care contine acelasi lucru pe care i-o apilci pe cap dimineata si o lasi pina seara pina cind il speli la cap si il freci usor cu buricele degetelol. La mine a functionat de minune.
Kim sa stai linistita caci bb-ul tau e perfect normal. Eu nu stiu ce inseamna sa plinga copilul sau sa trebuiasca sa il tin in brate ... Al meu copil e cuminte doarme cit vrea si in rest sat cumintel fie in pat fie in leagan. Noaptea se trezeste de 2 ori o data la 2:00 si odata la 5:00, dar fara scandal, de fapt miriie in barba, iar atunci il mufez la biberonul cu ceai si doarme pina la 8:00-9:00 cind ii dau titzi.
Boti te plingeai de banii dati pe baterii... Eu din experienta am observat ca acumulatorii sunt mai putin eficienti decit bateriile, drept urmare eu am luat numai baterii de la duracell care tin intradevar cel mai mult. Si daca ziceai ca folosesti multe baterii pina acum... ![]()
![]()
stai sa vezi de acum in colo....
SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com
SunSmile spune:
Neata,
Anna da, e obligatoriu sa mearga la biserica. In spital i se citeste jumatate de botez. La biserica se intampla cam ca la toata lumea, numai bagatul in cristelnita nu mai exista.
Multumim pt aprecieri!
Cojite si noi avem, nu multe dar exista. Mai ales daca uit sa bag umidificatorul in priza. Le tratam cu ulei de masline caldut, pus juma de ora un "fes" din prosop, apoi curatat bine si gata!
Laptele praf o saptamana de la deschidere, asa scrie pe cutiile mele.
Gabi e galafor nu golofor. Asta ca sa ceri ce trebuie, sa nu-ti spuna ca nu au. Sper sa functioneze si la tine, mie ele si ceaiul fares imi tin laptele, pe care l-as pierde altfel (am facut experimente). Eu zic doar ca si-a crescut pitica nitel portia si sanii recupereaza mai greu. Atata tot.
Biri? Diana? cum a fost la botez? Poze?
Lumanarea de botez se pastreaza, asa se zice. Si se mai aprinde cand si cand. Eu o pastrez asa cum e, gatita.
Noi am luat un sfert din lucrurile primite de don'soara si tot am venit cu masina cocoshata. Acum ma duc sa pun masina dupa masina la spalat.:)
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
MissJJ spune:
Buna fetele!
Revin si noi usernicile.![]()
Ieri am fost plecat de dim pana seara in Londra cu toate ca a plouat ne-am echipat de plaoie aia mici ma refer cu wellies noi cu Peppa Pig si cu haina de ploaie asortata si am sarit din balta in balta.![]()
Am reusit sa ma si inscriu cu vecina la sala si vineri la 8 seara mergem la induction iar de sapt viitoare sau chiar duminica ne punem pe treaba pana in aprilie cand mergem in Italia, sper sa mergem sa nu apara vreo ceva, sa arat si eu mai bine sa pot merge si la mare pe plaja fara sa ma ascund ca strutul in nisip.![]()
Nu prea am citit din urma am frunzarit asa.
Laura sa va traiasca printesa crestina ati fost minunati toti am vazut pozele si boceam aici de sarea camasa de pe mine. Bine boceam de bucurie si de frumosi ce sunteti si de ce scumpete de nepoata am.
Irlandeza ma bucur ca iti plac retele daca ai chef si ai timp nu ami stiu pe unde da pe la odisee in capitolele mai vechi am tot scris retete, poate au unele dintre fete notat capitolul si pagina unde s-au scris si Dana din Italia a mai pus niste retete super.
Mada pfiuu bine ca nu ai fugit ca de fugeai luai bataie sa stii.
da toate avem momente din astea si eu am venit aseara acasa Flo a ajuns inaintea mea acasa si din cauza de meci toate vasele si biberoanele erau exact unde le-am lasat eu nimic miscat.
Si logic ca azi dim a trebuit sa stau doua ore numai sa spal si sa sterlizez si inca nu am terminat.
Legat de diversificare aici se incepe cu cereale orez din ala de bebeii simplu apoi piure de fructe si legume mai intai separat apoi amestecate pt combinat aromele si apoi se trece la supe crema si alte minunatii din astea am o caret intreaga de retete daca va intereseaza le scanez si le pun pe mailul comun, e pe etape si si explica inainte ce are bebe nevoie si cum si ce alimnete trebuiesc preferate ce ustensile trebuie pt diversificare etc. Deci daca va intereseaza give a shout si le pun acolo.
Au venit si hartiile de la Ilex aia cu detaliile despre cursuri acuma trebuie numai sa ma inscriu si ma pot apuca si de alea.
Duminica vine cineva din romania in vizita la noi si iar tre sa fac mega curatenie sa pregatesc asternuturi camera de sus si etc. Asa ca inceo usor usor de azi ca vreau sa ma ocup de bucatarie in detaliu ca e cam dezastru pe acolo vreau sa mut tot sa spal sa frec sa dezinfectez sa fie nice and clean.
Iar zilele urm sa fac sus jos peste tot sa pun cartile in rafturele la indeamana sa mai scap de cutiile alea unde is depozitate si apoi sa spal neaparat bin-ul de gunoi si ala de recycle. Sper sa nu ploua azi ca am si rufe de spalat.
Na revin mai incolo cand termin macar cu bucataria sa recuperez ce ati scris si cum.
de
Ari si
Ami
Marina_1609 spune:
salutare
imi cer scuze pentru intarziere dar niciodata nu e prea tarziu. La multi ani sarbatoritelor de zilele astea, la multi ani Mariilor si Anelor!
eu va multumesc pt urari ca sunt Marina si printesa e o Ana 
tin sa va aduc la cunostinta ca am adaugat poze pe picasa cu mica printesa
la noi totul decurge normal, zilele de supraveghere au trecut, nu s-a intamplat nimic Slava Domnului si sper nici sa nu se mai intample.
acum abia mai am timp sa citesc ce mai ziceti, saptamana asta am ramas singura, soacra a plecat acasa si ma descurc destul de greu, abia apuc sa mai mananc!
pupici la mamici si pepenasi
_
Marina
de ANA SOFIA
pica1 spune:
lumanare botez. Eu nu stiu ce se face cu ea, dar lumanarile de la nunta noastra, de la nunta nasilor si de la nunta finilor le-am tinut in garaj pina le-a luat tata si le-a taiat in bucati si le foloseste la paste.
Capri. Eu am un interfon de la |Philips, un model mai vechi pt ca este primit de la nasa care l-a folosit la Robert al ei, la care baza se tine in priza, iar unitatea mobila fie se tine in priza fie cu acumulatori. Pt mine cit timp functioneaza din curte este super bun... si indeplineste conditia asta. As vrea sa mai iau unul care sa fie video-interfon, numai ca sotul vrea ceva care nu gasesc...
carusel am tot unul primit de la chicco sau de la fisher price
salteluta am luat de la baby moov o salteluta care asre suport de pus bb-ul pe burtica si tot felul de zdranganele si mutunele pe ea, are 2 arce cu jucarii. Steluta aceea de la tiny love o are pusa la patul din camera de la mine si ii mai dau drumul din cind in cind seara inainte sa adoarma dupa ultima masa. Chiar ii place muzica...
SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com
michellab spune:
Buna tuturor
Sunt o mamica de august si va urmaresc inca de la odisee (cam de prin luna mai) dar nu am avut niciodata curajul sa va scriu.
Azi mi-am luat inima in dinti si m-am hotarat sa va scriu si sa va intreb daca ma primiti si pe mine in clubul vostru?
si o zi buna sa aveti
Caprioara spune:
Sunule, bine ati revenit
! Sa va traiasca crestinuta si sa fie sanatoasa! Vazut poze
, care mai de care mai frumoase! M-am emotionat tare si eu (ca toate fetele vad
) vazandu-va si m-am bucurat ca a venit si parintele de la Polizu sa termine botezul - frumos gest. Ai niste nasi minunati, iar nasicile mici sunt splendide! Insa tot Thea cu mami sunt cele mai frumoase din tara
. Ati aratat amandoua minunat, mi-a placut rochita fetii dar si a ta. S-a vazut ca ai pus mult suflet in toate: sala, costumatiile, marturiile, lumanarea, invitatiile, tortul. Sunteti o familie minunata! Si sa nu uit, iar m-am distrat copios cu comentariile delicioase de la poze
.
Irlandeza, Anka, Sun si Pica, multam de raspuns ref la interfon, salteluta, carusel. Va
.
Sun, interfonul Philips ce model e? Poti pune un link cu el?
Anka, poti sa-mi dai pe pm care e magazinul fetii de pe DC din Irlanda de unde ai luat salteluta?
Irlandeza, interfon ca al tau nu am vazut pe la noi
.
S-a trezit pisicutza mea si trebe sa ma duc la ea.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
dyanira spune:
Buna dragele mele!
Nu fac parte din odiseea voastra dar pt ca aveti mai multa experienta va intreb si eu cate ceva:
ieri am ajuns acasa dar nu ne putem acomoda deloc de dimineata de la 5 plangem intr-una simt ca o iau razna
Care o fi cauza oare?Dati-mi un sfat va rog ce sa fac?
Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea