Pepenasi de iulie-august 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Gallyb sucuri deja la 2,5 luni??? Diversificarea se face de la 4 luni, unii doctori pe aici recomanda de la 6 luni incolo!! Eu nu i-as da sucuri asa de devreme. Daca nu ia in greutate de ce nu incerci sa ii dai un pic de formula, macar o masa pe zi. Unii copii aleg sa fie hraniti artificial. Iar sughitul e normal, se elimina aerul! De ce sa-i dai ceva pt o chestie normala?? Sucul de portocale e prea acid pt bebei, chiar si diluat e prea acid!

Apropos de supozitor, eu Soniei i-am bagat supozitor de la 4 saptamani pana la 4 luni o data la 3-4 zile. Ea fiind alaptata exclusiv facea rar si greu, nu tare, dar se chinuia. Si trebuie sa va spun ca acum face kk normal, o data sau de doua ori pe zi, fara probleme...unii zic sa nu pui supozitor ca se obisnuieste corpul sa faca kk numai cu supozitor, dar cum am introdus fructele la 4 luni, Sonia s-a reglat singurica.

Acum fiecare face ce si cum considera mai bine pt puiul lor

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

SunSmile vazut pozicile cu Thea, o scumpete de fetita. Sa va traiasca!

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Nu stiu ce se intampla cu picasa da' ma enerveaza de mor!!! Sun nu pot sa-ti vad pozeleeee!!!!!Of, cand isi revine oare?

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

Buna fetele!
In primul rand La Multi Ani sarbatoritelor, sa aveti tot ce va doriti si sa va simtiti ca niste printese de ziua voastra!
Acum, pls cine imi raspunde in ce tari se gaseste infacolul?
Noi plangem de rupem chear in clipa asta si disper o sa o iau razna! Fetelor am vazut ca va plangeti ca bb vostri dorm cam mult , cine vrea schimb macar o saptamana sa vada cum e sa nu doarma decat cateva ore cam 4 pe noapte si dupa aia pauza, cine se ofera? plec ca tipa ca din gura de sarpe! Astept raspunsuri la chestia cu infacolul!

ankuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

Sun superbe pozele sa-ti traiasca mica crestina

ankuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

dana e recomandat fara blitz. macar pana mai creste

rux cea occipitala (posterioara) se inchide in jurul varstei de 3-6 luni, iar cea fronto-parietala (anterioara)in jurul a 18 luni.

boti macar nu stau ca un sac pe mine sau nu imi ies diversele peste curea da is si scumpe eu la quelle nu prea nimeresc marimea

gallyb lamaia ii face sa isi tina respiratia pt ca nu le place gustul si uite asa trece sughitul...cam barbara metoda...iar moda, pt ca e o moda, cu morcov de la 2 luni eu nu o inteleg...

sun sa va fie de bine da' stiu ca a primit ceva cadouri sa le foloseasca sanatoasa frumosi toti

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Sun, vazut pozele. Thea e o scumpa ca de obicei, iar voi 3 sunteti o familie minunata!

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Sun Am privit pozele cu lacrimi de bucurie in ochii...(stiind prin ce a-ti trecut) sa va traiasca minunea si voi "aurolacilor" sa va bucurati de ea cate zile veti avea!! Unde ati gasit mama draga nasici asa frumoase???

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Of, toata lumea poate sa vada pozele lui Sun numai eu nu?

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ANNABABYA daca te incalzeste cu ceva nici eu nu pot sa vadnik pe picasa de vreo saptamana. tot am cantat pe aici da nu m-a "consolat " nimeni. si am crezut ca e de la mine. deci e de la ei. sau de la noi??? cand se regleaza la tine da un semn ca poate vine si la mine!

GALLYB al meu sughita la greu inca de cand era in burtica. dar am vazut ca nu ol deranjeza, adik e mereu linistit cand sughite, deci nu m-am panicat, am asteptat sa ii traca, i-am mai schimbat pozitia, l-am mai luiat in brate...sau i-am dat un pic de san (ceva lichid)Dar e normal. eu lamaie nu i-as da deloc, e prea acida. si tocmai azi a zis pediatra sa nu ii dau nimic pana pe la 6 luni (de preferat) daca alaptez la san. si cred caa sa am sa fi fac.

MAITREYI sar'na ca m-ai scos din ignoranta.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput