Pepenasi de iulie-august 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

Pls cine imi raspunde in ce tari se gaseste infacolul?

ankuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

GINI-Bine ai revenit!!Sa-ti traisca ariciuta crestina!Tare e frumoasa!!!
SUN-Felicitari pt lumina Thea!!Sa va traiasca!
M-au emotionat pozele voastre fetelor.Abia astept sa-l vad si pe Tudorel crestin!Pana atunci,inca o portie de laptic!PUP

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

ANKUTA-mie la spital mi-au spus ca Infacolul se gaseste in Anglia,Grecia si Ungaria,dar fetele au gasit pe net la noi in ziar

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Ankuta, Infacol se gaseste sigur in UK si Irlanda. Acum alte tari nu stiu. Incearca www.boots.co.uk poate poti sa-l comanzi de acolo. Poate Diarux iti poate da un raspuns mai bun pt ca ea l-a primit recent din cate imi aduc aminte.

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Sun sa-i dea Dumnezeu sanatate si toate cele bune micutei crestine,iar voua multi multi ani sa va puteti bucura de ea!Felicitari!Toate arata foarte frumos,se vede ca ati pus suflet si a iesit ceva memorabil Sa stii ca si pe mine ma emotioneaza pana la lacrimi cand pui poze sau povestesti de minunea mica
Astept cu nerabdare sa ne povestesti.

Astea cu sucurile si pe mine ma pun pe ganduri.Desi toata lumea ma sfatuieste sa incep sa-i dau sucuri,refuz s-o fac.Soacra mi-a zis sa incep sa-i dau gris foarte subtire(dar totusi gris) de la o luna jumate ,ca cica ea asa le-a dat pruncilor.Jeeez!Eu o sa incep cu suc de morcovi de la 3,5 luni,sau 4 chiar cel devreme.Asta pentru ca nu alaptez...ca daca as fi alaptat,nu-i bagam nimic in gurita in afara de san pana la 6 luni.

Izabella mami de Timea Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ANKUTA vad ca nu mai esti pe net....
deci eu iti fac comanda de infacol, dar retine ca vine acasa doar pe 24 sept. cel putin asa mi-a zis mie. daca vrei mai repede, am inteles ca sunt anunturi pe net cu pers din Romania care vand. probabil ca nu le mai trebuie. eu nu le-am gasit, da asa mi-a zis cineva. astept raspuns daca fac comanda asa,chiar daca vine mai tarziu. ca mai dureaza si pana ti le trimit tie. deci...

ma'c la baita...
si PS. Va invidiez ca puteti vedea poze.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

http://cgi.ebay.com/Infacol-1-x-bottle-100-doses-for-wind-colic-etc-UK_W0QQitemZ280263111307QQihZ018QQcategoryZ20405QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Am facut o cautare pe site-urile romanesti si se pare ca sunt persoane care-l vand si acolo...

Mergi la inceput

http://www.anunturipenet.ro/detalii/vand-infacol/360577/

Amu' sa mearga si site-ul ca la mine nu se deschide...

Mergi la inceput

Si daca va intrebati ce fac eu pe net..stau jos cu motzata mare care si-a adus iar tot carteru' dupa ea si alearga ca nebunii pe aici Noroc ca buburuza doarme sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Fetelor multumim pentru raspunsuri. Eu nici nu aveam de gand sa-i dau suc de morcov, mere inca.si nici nu cred ca o sa-i dau. Mi-a zis sa nu o las mai mult de 24 de ore fara sa faca kaka si sa-i pun 1/2 de supozitor sau termometrul. Cred ca o s-o las 2-3 zile sa vad poate face singurica, daca nu ii pun supozitor.
Eu formula ii dau foarte, foarte rar si atunci cate 30 ml, de 2 ori a papat dorr cate 60 ml.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput