Pepenasi de iulie-august 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Fetele luminati-ma si pe mine...vi cum faceti pozele cu blitz sau nu, ca sotul meu are o mare pb cu acest blitz si eu cu lipsa lui ca mi-au iesit toate pozele intunecate....

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

DANA noi le facem cu blitz desi am un mare stres. incercam sa nu ii facem din fatza sa il deranjeze, da nici niu gaseste barbacmiu sa scoata blitzul. tehnica asata...

MAITREYI '

Stai ca acum am descoperit ca "e" doua fontanele. deci care si cum e ? si care si cum se inchide? si alte multe intrebari de astea..oare pe cine sa stresez? lkasa ca poate intre DIANA M pe mess. Asta daca nu mi-o fi dat ignore cat am stresat-o... Apropo, DIANA, tot dr meu preferat ramnai si te pup dulce!!!!!!!!!! (si nu e tentativa de mituire sa stii!!!)

Oare sa ies afara? e cam urat, da parca nu l-as priva pe ANDRREI de aer curat. ma rog...cat de curat e, nu stiu...

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Caprioara www.okazii.ro/catalog/6402307/lumea-copiilor/altele/sistem-audio-monitorizare.html" target="_blank">check this out, daca-ti place ma intalnesc io cu fata ca vad ca-i din Cta si ti-l trimit apoi prin posta. Eu am luat foarte multe chestii de pe okazii, vezi ca poti sa te si targuiesti...

Eu am un monitor de la Fisher Price, l-am luat din State in primavara, stiti voi, odata cu bouncerul si pompa de san, a costat 20 de parai, la noi sunt exagerat de scumpe. Si baza si statia merg la priza doar ca statia o tin mai mereu pe linga mine si sug o pereche de baterii pe saptamana.

Carusel avem de la Primii Pasi, e simpatic, are jucarii moi, l-am primit de la mamaie (soacra fratelui meu) la nastere. Are lumina de veghe, 5 melodii, comanda vocala (adica un ooooaaa mai puternic il pune in miscare ) Suge si asta 4 baterii AA pe saptamana

Saltelutza de activitati poftesc si eu, alea de la Tiny Love imi plac cel mai mult, dar astept sa ma intrebe si pe mine lumea la botez ce-mi lipseste...

Dia eu pe Nancy o curat la pasa la fiecare schimbat de scutec, cu un capat al servetelului umed si si la baie o sapunesc bine si-o spal cum m-as spala pe mine. Mie mi se pare ca se aduna mizerie acolo, mai ales la kk mai moale am gasit pina la baza clitorisului, nu-mi permit s-o las asa.

Eu am ajuns la 64 de kile, am slabit 51 pina acum dar tare as vrea sa nu mai slabesc ca-s deja cam costeliva. Faza tare: la nastere, dupa ce am nascut, a iesit asistenta sa intrebe cine e cu "doamna blonda si slaba" ca sa-i arate fata, a stat cumnata-mea un minut pe ganduri pina a ridicat mina

Anka, spre rusinea mea nu am ajuns inca la City, s-a deschis pe 1 iunie si deja aveam burta prea mare ca sa mai am curaj sa ma aventurez, iar dupa nastere n-am avut ocazia. Poate o sa trec ca am inteles ca a deschis si Zara magazin si altele ce nu erau decat in Buc. Bluganii i-am luat de la Lee din Carrefour, aveau reduceri ca totusi nu as da 100 de para pe o pereche de blugi... Asa am dat 150 de lei, acceptabil totusi. Haios Ovidiu, de ce i-a fost mai jena sa revina in magazin?

Maitreyi ce de progrese face Alexandra pe zi ce trece. Azi si Nancy a marit repertoriul de sunete, ce-mi place sa ma mandresc cu ea... Si io inainte hainute luam numai de la Marks&Spencers si Quelle...

Gabi Gasesti Galafor si Galactogil in farmaciile Sensiblu de la Kaufland, de la Casa de Cultura, de la Spital sau din Piata Grivitei (la intersectia lu' Stefan cel Mare cu Mihaileanu). Daca vrei sa mergi la sigur, pe site-ul Sensiblu dai search dupa medicament si-ti afiseaza toate farmaciile din tara unde exista acel med. pe stoc in momentul cautarii. Eu asa fac si merg la fix. De obicei farmacia de la Kaufland e foarte bine aprovizionata si aduc si la comanda daca ai timp sa astepti.

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Boti, merci de raspuns. Acu ma uitam cu jind la salteluta de la Tiny Love, loveste si canta .

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

LA MULTI ANI pentru toate fetele ce poarta numele de Ana!

Noi azi am facut vaccinul de 2 luni:PENTAXIM + EUVAX (165 RON). Le-am platit la pediatru. Xenia a plans saracuta de ea, a intepat-o in ambele picioruse.
Cu greutatea stam c-am prost, avem 4100g, a luat doar 1300g de la nastere. Luna asta nici nu prea a mancat, cum o pun la san cum tipa.A zis sa-i dau 2 ori/zi Debridat cu 10 min. inainte de masa.
Si penru faptul ca nu face kaka singurica de vreo 2 sapt. a zis sa incep sa-i dau suc de morcov, dupa care si de mere. A zis ca e mai bine asa decat sa -i pun supozitoare sau cu termometru. Mi-a picat fata cand am auzit, eu ziceam ca pana pe la 5 luni sa nu-i dau nimic.
In plus mi-a spus sa-i pun cate 1/2 lingurita de suc de lamaie la 50 de ml de ceai, sau sa-i dau cate putin suc de lamaie cand sughite. Voi da-ti asa ceva? Mi se pare aberant.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Gallyb si eu stiam de lamaie impotriva sughitului, dar la noi n-a functionat. De fapt nimic nu merge ca s-o opresc din sughit, nici cu ceai, nici cu lapte...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Gallyb mie mi-a spus pediatra sa incep de la 25 luni sa-i dau suc de portocale...dar nu prea cred ca am sa-i dau.

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele! Bine v-am regasit!

Am venit si noi, insa momentan nu am vreme. A fost superb, o sa va povestesc.

Am pus poze la pepenasi!

Pup si revin

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

2 luni nu 25

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Bine v-am regasit la scutece !

Cu mare emotie am citit finalul odiseei noastre si primele capitole de la scutece.

Noi am fost in ro, si ne-am intors azi-noapte. A fost tare bine in vacanta. L-am botezat si pe nepotel pe 31. Maya adora sa mearga cu avionul, nu am avut nici o problema cu ea. La botez a stat cu noi in sala (era super bine ventilata, nu se simtea deloc fumul de tigara) si ne-am chefuit impreuna :). Botezul a fost super, super fain.

Gallyb eu stiu ca sucul de morcovi si cel de mere constipa … Mie mi-a zis pediatrul ca daca mai e constipata sa-i dau suc de portocale indoit cu apa, dar nu am mai avut probleme. Oricum cand va veni frigul eu o sa-i dau suc de portocale pentru ca ii creste imunitatea. Si eu ii dau 2-3 picaturi de suc de lamaie daca sughite, si la noi merge. In rest diversificarea o sa o incep la 6 luni.
Eu cred ca trebuie sa-i dai ce simti tu, dupa ce te-ai documentat si ai vazut toate parerile. Cu diversificarea si sucurile si toate sunt mai multe scoli, asa ca eu cred ca trebuie sa alegi ce ti se pare tie cel mai potrivit.
Multa lume zice ca sucurile de citrice sunt prea acide pentru stomacelul lor, mie nu mi se pare, ca eu le ador. As manca o lamaie intreaga. Pe vremea noastra sucul de lamaie era primul care se dadea … E dicutabil.

Boti, am vazut ca ti-ai facut curaj si ai luat-o pe Garga la p^limbare cu masina. Ma bucur.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput