Copiluti de mai-iunie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Oana, uite si aici daca vrei sa-ti faci site free.

http://www.own-free-website.com/

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Ioana, da, pai asa a fost si la noi. Prima zi super ok, apoi nene potop, vorba ta... Insa lasa ca va fi bine. Poate la voi o sa fie altfel si nu o sa planga... Oricum mult succes.

Plec la serviciu si o sa-l iau si pe Alex. Ca Seb e plecat la Londra si nu am cu cine-l lasa pe Pifos. Am sa-l duc la piscina din interiorul salii si-l las cu o tipa romanca cu care m-am intalnit zilele astea... M-a salvat nu altceva. Ca nu aveam pe nimeni...

pupp

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna dimineata!

O iau rapid pe bucatele, ca intre timp s-a trezit bebe si mult nu ma lasa, ca trebuie sa-i dau fructele si sa-l scot la o plimbare si apoi inapoi la treaba.

Mercedes, daca ma apuc sa scriu despre importanta lucrurilor spuse de cei de la gradinita/scoala fata de ce le spun eu... termin capitolul. Spun doar ca Agata nu vrea sa faca o litera in plus fata de ce a spus madama de la scoala. Si asa imi vine citeodata sa o bat pe aia, ca ii zice mereu ca nu-i nimic daca a gresit, nu-i nimic daca nu stie... ce n'est pas grave, cum zic astia pe aici. Si eu incerc din rasputeri, fara succes, sa-i spui ca da, e foarte grav. Nu ca a gresit o litera, nu ca nu stie ceva, ci faptul ca nu munceste destul, ca nu face decit ce i se cere si nu e suficient. Ieri i-am explicat ca deviza ei, pe care a cam uitat-o intre timp, este sa faca cit poate ea de bine. Daca a muncit, a invatat, a citit la maximul capacitatii ei si totusi a gresit atunci da, nu e nimic, alta data va fi si mai bine, dar daca a frecat-o prin casa si a facut lectiile asa, intr-un picior, cu gindul sa le termine mai repede ca sa se uite la desene (na, ca le-am scos definitiv din program in timpul saptaminii, ca sa nu mai aiba la ce se gindi)... si ia 7 din 10 la dictare cum s-a intimplat la dictarea de vinerea trecuta, atunci da, e foarte grav. Si desi nu-mi place sa conduc, sa impun, i-am spus clar ca in privinta regulamentului stabilit si mai ales a lectiilor, acasa eu sint seful, indiferent de ce zice madama-sa de la scoala. Si ieri am convins-o ca are o mama care stie si ea ce e aia scoala, nu numai madama. Cu o zi inainte o rog sa numere literele alfabetului pe care tocmai il avusese de scris ca tema. Nu vrea, ca nu i-a cerut, nu asta a fost tema. Nu esti curioasa sa stii cite litere sint in alfabetul frantuzesc? Nu! Insist totusi sa le numere, cu lacrimi in ochi ca-i cer ceva necerut, un efort in plus, le numara, imi spune ca sint 26, o intreb ce are in plus alfabetul romanesc, culmea este ca stia, le aduna la 26... Ii cer sa numere vocalele si consoanele, o face, fara chef, dar o face si le noteaza pe marginea alfabetarului ca sa tina minte. Ieri, cind o iau de la scoala, vine si ma pupa: maaaami, multumesc mult! Pentru ce? Ghici ce ne-a intrebat astazi madame? Ce? Cite litere sint in alfabet, cite vocale, cite consoane... si eu am fost prima care am raspuns, fara sa le numar. Si mi-a dat un colant in plus si mi-a spus si bravo, Agata! Si, acum, trebuie sa spun ca ai si tu dreptate... citeodata!

Am vazut pozele! Cristi nu e schimbat, ba poate ca mi se pare un pic mai slabut... dar si Bianca ta e mare, ca si a lui Elisor! Cred ca daca ne-am intilni, Tudora ar fi ca sora mai mica! E atit de firava si micuta fetita asta a mea! Nu pot sa spun ca nu-mi place, ca eu am una mare, care creste intr-o luna ca ala din poveste, numai sa fie sanatoasa. Acum papa si ea mai bine, dar tot slabuta e! In schimb, Bianca e de la pamint! Si are aer de copil tare sanatos! Si da, cred ca Cristi s-a inaltat si a mai slabit, nu?

Ioana, ma bucur mult pentru cum a decurs prima zi de gradinita! Abia astept sa vad cum va fi miine!

Tdi, la voi cum mai este?

Danelutza, de ce ii faci galerie Laurei? Stii ceva si noi nu stim? Oricum, nu conteaza, dar daca e sa-i vad din nou scrisul pe ecran, intru si eu in galerie: hai, Laura, vino si ne mai incinta un pic! Ca rideam singura jumatate de zi cind imi aduceam aminte de mesajul tau citit dimineata la cafea...

Beatrice, am mai vazut din creatiile tale... Frumoase! Si la preturi bune, pe aici am vazut mult mai scumpe si nu toate atit de reusite.

Ma opresc aici, ca Lisandru ma trage de pantaloni de vreo zece minute... si eu ma fac ca nu inteleg ce vrea de la mine! Ce s-o fi intrebind oare bebelusul meu: ce-o fi, dom'le, in ceasca aia si in ecranul ala, dar indiferent ce-o fi, cred ca e tare bun si interesanta, de mami a mea nu ar mai lua-o de la gura si nu ar mai lua ochii de pe el! O zi buna! A mea abia incepe, la voi ar fi mai bine scris o seara buna!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Nelia pai spunea Elisor sa facem galerie poate apare Laura, asa ca eu am inceput sa strig ca o vad si online pe mess

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ah, am crezut ca stiti voi ceva si eu nu... Hai, Laura!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna pe ziua de azi!
Beatrice am putut intra pe site, in sfarsit (azi a mers foarte usor) si iti confirm pentru setul S2 aquamarin...cand trimiti atunci e bine primit, sarumana !

Nelia, Mercedes ha, ha, la fel face si Andreas "doamna a spus", "doamna nu ne-a dat" si uite asa imi face doamna concurenta in propria casa . Adevarul e ca a inceput sa ne jongleze pe mine acasa pe doamna la scoala, mie imi spune ca doamna nu i-a dat si se supara pe el daca face mai mult decat trebuie, iar doamnei ii spune ca n-a avut timp pentru toata tema (asta cand le da ceva mai mult), cu alte cuvinte el alege ce si cat sa faca din tema. Bine, se intampla destul de rar de chestia asta dar se intampla.

Nelia scump foc Lisandru, Bianca aseara vroia s-o dau cu ruj parca, nici nu-mi mai amintesc cu ce ma bazaia si eu ii tot spuneam sa astepte, iar la un moment dat satula de atatea promisiuni vine langa mine si cu o voce tandra si dulce imi spune "iubita, esti draguta sa faci o mica pauza si pentru mine?" Ce sa mai spun, m-a topit!

Ioana felicitari Mogaldei pentru prima zi, sunt curioasa daca si maine raportezi la fel. La gradi particulara e, asa-i? Da' ce fomista mica ai

MamaJipa de abia astept sa vad produsele...te misti repede, se vede ca esti o femeie hotarata ce stie ce vrea, felicitari!

Monu eu i-am luat lu' Bia cateva tricouri anul trecut si le-a purtat si anul asta (culmea ca i-au venit), vreau sa spun ca materialul e de o calitate perfecta, nu se scamoseaza si sunt tot moi si pufoase desi le-am spalat de nspe ori, dar nu pot sa-i cumpar decat de 2 ori pe an ca atunci au reduceri de care ma pot apropia.
Fete frumoase si cuminti unde ai mai pomenit? Bianca poarta 98 cm si 104 cm depimde si de produs. Mie imi plac si produsele de la Tex, unele dintre ele sunt chiar calitative, iar preturile sunt foarte rezonabile. Baga o poza si pe webshots sa te vad, nu fi zgarcita (eu nu mi-am mai instalat messul)

Mercedes am vazut o parte din poze la servici, cand sefa a fost chemata la o sedinta, dar s-a tot luat curentul de cateva ori si m-am lasat in final pagubasa sa mai deschid pc-ul. In orice caz copiii tai imi par foarte mandrii unul de altul. Cand spuneai de 21 de kile mai ca nu-mi venea sa te cred dar acum te cred, e zdravanuta bine si aduce destul de bine cu Bianca mea, la freza, culoare.

Nelia matza mea are pulpite, asta-i clar, dar sa stii ca nu e foarte grea cum ti-a lasat impresia, are 15,1 kg. Nu are pic de burtica desi se tot lauda cu burtoiul ei...dupa ce bea apa

Clara si eu cred ca ceva de lucru in plus te asteapta la modul cum te interpeleaza, asa e de obicei? Te ia pe ocolite?
De luni incepeti si voi gradinita?
Plimbareti ne-am facut in vara asta cand am zis ca e pacat de tara asta sa nu profitam de peisaje si zonele superbe de la munte, daca banii nu ar fi o conditie majora as tot umbla, dar poate castiga Nelia la loto si m-am scos

Daniela ce simpatica e Isa cu doamna, a ramas uimita ca mami poate cumula doua functii , sa mai creasca nitel si-o sa afle ca se pot cumula si mai multe functii

Pun acusica si pozele cu tunsulita.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Uitati domnisoara cu www.dropshots.com/elisibia2#date/2008-09-09/10:54:52" target="_blank">noul look

Am uitat sa va spun c-am fosrt azi la gradinita, a fost omare bucurie sa constatam ca am lasat "urme". Cum am pasit pargul ne-am intalnit cu asistenta care ne-a recunoscut imediat, ne-am pupat, ne-a intrebat de Andreas, directaorea la fel, dar cea mai mare placere a fost reintalnirea cu educatoarea lui Andreas. Ne-a spus ca generatia pe care o are acum e mai linistita, n-a mai avut parte de un "Andreas", adica un zgubilitic ca el, nu stiu daca-i de bine sau nu, dar stiu ca e greu sa uiti un astfel de copil, lasa urme peste tot . Bianca va avea doua educatoare tinere, care mi-au placut la prima infatisare. In grupa sunt 28 de copii, cam multi, dar asta e, incepand cu Andreas ne-am obisnuit sa fie multi in clase, asta ne e "norocul". La gradi aia frumoasa si solicitata din cartier sunt 22 in clasa, concluzia e ca daca stii cum sa "dai" o atentie sunt sigura ca se mai gaseste un loc.
Am vazut in ziarul local un top al gradinitelor cele mai cautate, cea din cartier stiam ca e foarte dorita ca e cea mai tare din oras, dar asta din centru habar n-aveam, asa ca de-asta sunt atatia copii si aici ca-i solicitata.
Sa vedem care ne-o fi norocul si noua luni, plange au ba

Andreea cum mai esti cu nervii nervosi?

Ce zici Laura, te intorci in "bussines"? Te asteptam

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Oana ce bine! pe mine m-ar interesa bluzite in culori vii, roz, cu barbie, cu flori sa fie vesele. si m-ar interesa si niste pantaloni din aceea de schi. ca la nameti sunt buni.
Elisor , ce e tex si unde e.

noi am venit de la orl unde am spalat urechile si am scos "soriceii". aveau ceara. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

http://www.dropshots.com/monu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Monu, Tex este marca proprie de la Carrefour. Am luat si eu de mai multe ori chestii dragute pentru amandoi baietii.

Am vorbit cu Laura azi, o pregateste pe Delia de gradinita, analize, rechizite. Spera ca saptamana viitoare, in intervalul cand o asteapta pe Delia de la gradinita sa mai aiba timp sa reintre si sa se reintegreze in forum.

Pina una alta, eu am dat in damblaua comenzilor pe net. Carti de la Polirom, sutiene de la Quelle, hainute si jucarii pentru baieti de pe site-ul acela de vi l-am zis zilele trecute. E de belea, ca tare usor iti vine asa sa te arunci la tot felul de chestii, ca sunt si ochioase. La sfarsit mai faci si socoteala Am bagat scurt 4 bulioane jumate azi.

Hai sa va mai arat o poza haioasa, cu Raducu, de zilele trecute, l-am proptit pe fotoliu sprijinit de o perna. Numai cat sa-i fac poza, dar el s-a amuzat copios, era cu gura la urechi. Vedeti www.postimage.org/image.php?v=aV1jtj09" target="_blank">aici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput