Copiluti de mai-iunie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Chiar ca-i dulce Raducu, imi vine sa-l musc de sunculitele alea apetisante...inca nu i-a trecut bubita de la vaccin? Gabitza voi aveti botezul weekendul asta?

Monu ti-a raspuns Gabitza. Eu iau multe de la benetton, mi-am luat si mie de la copii, mor dupa materialele lor.
Le-a durut la orl, in principiu cred ca nu, ca e doar apa aia calduta, nu?

Gabitza s-a facut si-un studiu si reiese ca plasticurile (cartile de credit/debit) te atrag sa cumperi mult mai mult decat banii cash, chiar au dreptate, eu mereu cad in depresie cand trag linie, peste tot scot cardul voiasa de parca nu platesc de la mine si la sfarsit mama, mama ce gauri negre. Au la quelle niste sutiene faine, nasol c-au marit taxele postale, fata de anul trecut le-au dublat.

Daniela, Clara, Lili ce ochioase ati fost, imediat au sosit si comentariile dragute, sarumana

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao, multumim ca v-ati gandit la noi!
M-am bucurat sa gasesc multe pagini de citit (din pacate neuronul meu n-a retinunt mare lucru) si am vizionat cateva poze frumoase.
Alyssa inca plange la gradi, face tare urat cand o las, adica urla ca vrea la mami si se zbate de nu-ti mai trebuie nimica, o aud de departe ca dimineata ii tin afara in curtea cu jocuri (cred ca vecinii de pe acolo iau deja antidepresive)!
M-ati intrebat de ce nu stau cu ea pana se obisnuieste...pentru ca nu se poate, asta e politica gradinitelor pe aici...educatoarea mi-a zis ca 90% dintre ei plang, unii la inceput iar altii dupa un timp.
Oricum, mi-au zis ca Aly se calmeaza rapid dupa ce plec si e foarte cuminte, participa si la activitati, sper sa fie adevarat!

Danelutza, facem galerie pentru Isabella!!!
Oana, succes cu afacerea! Eu cumpar multe haine in Arad, e o fabrica ce lucreaza pentru Italia si au magazin unde vand produsele cu mici defecte sau extrastoc la preturi f.ok (2 ron body/chilotei/maieuri, 4 ron hainele cu defecte sau 8 ron restul, in principal tricouri si pantaloni), materialele sunt fbune, numai bumbac. In Italia cumpar Benetton (acuma mai rar ca s-au cam prostit), Oviesse (produse italienesti facute in china dar de calitate - nu se decoloreaza si nu se largesc!, frumoase, ieftine si ai de unde alege), Sugar Club (astia au colectii sezoniere, tare chic dar cam scumpe). Preturi iti scriu daca te intereseaza.
Elisor, succes si voua cu gradinita! La Aly in grupa sunt 22, in total piticii de 3 ani sunt 44 si au 3 educatoare si o sora (calugarita) care se ocupa de ei.
Mercedes, a crescut bine fata ta! Si atomika mea are 110 cm (ii iau haine ptr 5-6 ani) dar e slaba, are vreo 17 kg.

Mergem la culcare ca maine ne asteapta iar "jobul".
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Am cumparat hainele.Am vreo 50 de bucati.

VA multumesc pt sugestii, Gabitzam nu imi vine sa cred ca Next vinde mai scump in romania, Beatrice merci pt link acum fac website-ul, Monu ai sa razi dar si aici a iesit colectia pt fete cu bluze negre.Am luat cateva...dar am sa caut si mai colorate.

Incerc acum sa le pun capat la capat sa incep.

edit: acum am observat ca pt fete nu pre am luat bluze doar pantaloni, lenjerie si cate un trening...hmmmm...trebuie sa ma orientez

Gabitzam sunt curioasa ce comision practica tipa, cum trimite si cum faci plata.Bineinteles daca imi furniza toate astea!!!!

tdi: of course ca ma itereseaza preturi.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

salut mamici si puiuti!

burticle cresc in continuare si se pare ca pana acum totul e bine. pustiul se agita mai putin, cred ca are loc din ce in ce mei putin sa se invarta.

elisor, daca ti-e teama ca-ti tremura mana ia un creion gri metalizat si incearca-l in combinatie cu rimel. Mie nici prin cap nu mi-ar fi trecut sa incerc culoarea asta pana cand am vazut o tipa cu ochi albastri machiata asa si apoi nemachiata. e pur si simplu incredibil cum scoate ochii in evidenta si in acelasi timp machiajul e atat de discret ca parca nici nu ar fi. In plus cred ca imi ia mai putin de 1 minut sa ma machiez asa - si nu poti sa ratezi nici macar dimineata cand ai ochii lipiti de somn. eu mai adaug un pic de creion maro f discret pe pleoapa inferioara si pe sprancene sa le accentuez un pic si gata!

tdi, cred ca e o perioada de acomodare si in mod sigur puiuta ta o considera o separatie de tine si e normal sa fie asa. Mai devreme sau mai tarziu tot trebuie sa accepte separatia de tine - e o etapa normala din evolutia unui copil - si noi am trecut pe acolo. Olivia a trecut prin asta cand era mai mica si acum s-a obisnuit cu gradi - de fapt asta a fost principala motivatie ca sa scapam de pampers - i-am spus ca nu o primesc la scoala cu copii mari daca face pipi la pampers - si intr-o saptamana am trecut la chilotei. Si cand ii spun povestea cu Pinocchio pe care il trimite Geppeto la scoala imi spune "eu merg la scoala de copii mari asa ca Pinochio" si e f mandra de ea.

... si albastricile lui mami 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

nelia, sunteti tare organizati, jos palaria! dar nu stiu cum ai putea fi altfel cu trei copii. Si eu am procedat la fel cu Olivia - seara o las sa traga de timp, dar atunci cand trebuie sa plecam, daca nu e gata la timp o iau pe sus asa cum este, chiar daca plange tot drumul. Acum ma trezesc cu ea ca imi spune dimineata "mami nu avem timp sa facem aia sau ailalta ca trebuie sa plecam la scoala" Culmea e ca eu sunt mai intarziata ca ea!

la mine "amenintarile" sunt asa - ii spun o data, de doua ori, a treia oara o iau pe sus si tup pe scaunul de masina cu sau fara ghetute - pe astea pot sa le pun si cand ajungem.

mustacioaso, ai incercat sa gesesti o baby sitter studenta acolo la universitate?

mercedes, a mea are 90 cm. Este printre cei mai mititei. nu pt a cred ca bia are cu 20 cm mai mult!!!

Ioana felicitari Mogaldei pentru prima zi de gradinita!

elisor, haioasa foc tunsulica!

gabitzam, am vazut un zambaret dulce foc! parca sunt si mai nerabdatoare acum

... si albastricile lui mami 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La gradi am inteles ca vor fi din 15 sept. aprox. 30 de copilasi in grupa, mult dar asta e. Miercuri cand a mers bona dupa bia erau incolonati (crescator cu cel mai mic in fata) sa mearga la baie, bia era ultima. No asta e am fata mare.
Apropo de asta si cristi iese din tipare nimeni nu crede ca are doar 9 ani si da nelia cristi a slabit si s-a lungit. Desi are 42 de kg ( mult pentru categoria lui de varsta) din cauza ca este foarte inalt nu se vad foarte tare kilogramele ar mai merge vreo 3 kg in jos si ar fi super ok.
La fotbal scoate untul din ei din cele 2 ore jumatate cam o ora jumatate e incalzirea cu toate cele si abia doar o ora e joaca in sine. Sunt terminati dupa, ajunge acasa face un dus mananca foarte putin si se culca.
La bia ce ma deranjeaza e ca are burtica si nu-i sta bine in rest e ok zic eu.

Mergem si noi azi la munte spre seara pana duminica seara, abia astept.
Monu parca tu ziceai ca ai ajuns in zona anul trecut cred.
Se anunta ploi dar tot mergem acum, asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Buna dimineatza

Nelia te admir.Inca am multe de invatat de la tine. Am inceput si eu sa fac "ordine" printre cornitele lui Dragos si sper sa si reusesc

Elisor daca ajungem in Brasov te sunam. Tare mult mi-as dori sa ne vedem.Am vazut si noul look al Biei.....superba

Gabitza ce mare s-a facut Raducu.Parca ieri vedeam poze cu voi la maternitate

Tdi si la noi a durat ceva vreme pina s-a obisnuit la gradinitza. Poate iti aduci aminte cum va povesteam cum plangeam eu la poarta gradinitzei si Dragos inauntru. A trecut. S-a obisnuit cu timpul. Si-a dat seama ca gradinitza e jobul lui asa cum si eu si tati mergem la servici si la finalul programului suntem toti impreuna.

Am vazut o multime de poze frumoase.Andutzy tare mult mi-a placut poza cu baietii tai.Sufletzica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Vreau sa urez tuturor copiilor care luni incep gradinitza acomodare usoara si rapida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineata si de la mine, m-am prezentat repejor la cafeluta. Astazi era ultima dimineata, din cursul saptaminii, de plimbare cu Isabella, dar ploua . Mama, ce jale e in sufletul meu, deja imi tremura vocea cind spun ca de luni incepe gradinita. Dimineata m-a testat domnisoara, a spus ca ea sta doar cu mami la gradinita si ca va plinge . Cind i-am explicat ca daca plinge stam acasa, a zis ca sta fara mami si se joaca cu copiii. Dar are vreo citeva zile de cind vrea numai in brate, ma stringe, ma pupa, ma iubeste de ma sufoca. Cred ca simte ea ca mami sufera .

Teddy aici sint putini copilasi de trei ani intr-o grupa, probabil nu pling ca sint amestecati cu cei mai mari si nu au sanse sa inceapa sa urle in cor. Pina acum cica nu a plins nici unul, educatoarele sint foarte fericite, dar Isabella intra luni cu alti doi pitici, unul care e in grupa cealalta cica deja incepe sa urle, desi are si sora mai mare in grupa cu el. sper totusi sa ne acomodam repede si eu si ea, si sa nu plingem niciuna, mai ales eu .

Gabitza scump tare Raducu, dar nu e prea mic ca sa stea in fundulet ?

Mercedes o dai si pe Bianca la gimnastica, mai peste vreun an si o sa-i dispara burtica. Odrasla mea are un metru si aproape 15 kg, deci sintem micute

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

mercedes unde mergeti la belis - fantanele?? e superb acolo. paradis nu altceva. sau unde!? noi am fost si la cincis e ok daca nu ai copii mici ca nu au loc de joaca. dar e ok daca e doar punct de plecare in excursii.

Mergi la inceput