Copiluti de mai-iunie 2005 (84)
Raspunsuri - Pagina 6
monu spune:
Ola, eu citesc dar citesc pe diagonala, pe fuga pe ce vreti voi dar numai in liniste nu. Daca nu urla ale mele sigur sunt plecata sau fac vreun bagaj sau facem vizite pe la doctori. Ba cu urechile, cu polipii ba cu analize de gradinita. De saptamana viitoare incepem si noi gradinitele.
Oana, eu dau maxim 350.000 lei vechi pe un tricou de calitate. pe o pijama am dat si 500.000 ca nu am gasit la acel moment ceva care sa imi placa. Calitatea este foarte importanta pentru mine.Ma apuca nervii daca vad ca imi ies culorile la spalat ca eu nus tau sa le sortez le bag la gramada. Plus ca eu le spal hainele dupa 1-2 purtari. Deci tre sa reziste. Asa ca baga repede oferta ca eu sunt disperata deja.
Ale mele fac numai prsotii. Antonia mi-a varsat ultima data apa oxigenata pe ea. Nu stiu daca a inghitit daca i-a intrat in ochi, cert e ca pe burtica avea dare albe de cum s-a prelins apa. Si e rea!!!!!!!!! Bate la greu, zice nu la orice dar e atat de dulce cand vine la tine si iti ia mana ca sa o mangai pe fatza. Alexia e si ea cu nabadai la greu dar ma bucur ca are 13.700 greutate ca de inaltime nu am habar. o avea 1 m ca pantalonii de 96 cm par un pic scurti.
Eu sunt nauca de cap. mai mult nu pot spune ca sunt chiar zapacita. M-am tuns si vopsit. cine vrea sa ma vada ma vede la avatar pe ym.
Mercedes spune:
Salutare de dimineata!haideti la o cafea aburinda

Multumesc pentru sustinerea adresata lui cristi.
Am fost ieri cu cristi la examen, test ce o fi fost de aptitudini.Mama nu ne-a lasat sa intram cu copii in sala, au intrat doar ei si raspunsul il vor afla doar luni dupa masa, ii fierbe pana atunci.
Pe fisa de inscriere am mentionat cu care din cei trei profesori dorim sa lucreze copilul, acum sper sa nu fie un impediment asta.
Aseara ne a sunat si fosta profa de pian sa ne intrebe ce a facut, cum s a descurcat.. nu i am putut spune mare lucru.
Cred ca, noi parintii eram mult mai stresati decat copiii desi ei au trecut prin focul examenului in fata comisiei nu noi, sa vedem.
Bia azi si maine e acasa se inlocuiesc geamurile la gradi. Asa figura e imi povestea bona. Era murdarici pe botic dupa pranz si educatoarea i-a spus sa mearga cu ea la spalat pe maini si fata la care bona ii spune biei ca lasa ca oricum ne spalam si acasa inainte de nani... la care bia ,, neni taci,, si in secunda urmatoare a luat o pe educatoare de mana si i a spus ,,hai adi baie,,.
In concluzie fata stie ca acolo educatoarea dicteaza.
Apropo de asta mai incolo fetele ce aveti doar copilasi mici va puteti astepta la scoala ca si copilasi vostri sa va spuna ceva de genul ,, mami nu asa trebuie facut..d-na a spus asa,,.
onixone- daca vorbiti de tricouri cam asa 20-25 de lei maxim dar din astea avem o gramada... as vrea treninguri frumoase de calitate nu neaparat de marca ca nu cumpar marca ci produsul.
Cloreta spune:
Hello,
Am citit 5 pagini, ati fost ceva mai active zilele astea.
Elisor, Anca, saru'mana ca va ganditila mine, sunt pe aici, ieri am vrut sa citesc dar dupa un sfert de pagina a trebuit sa plec. Nuva ma spnca de vreo doua zile seful ma intreaba o data pe zi la ce lucrez
. LA ce palaria mea pot sa lucrez daca nu la ce am de facut pentru job? Sii-am zis ca as mailucra sila un pulver da' nu ma pricep
. Poate o vrea sa imi dea mai mult de lucru si nu stie cum sa inceapa.
M-am uitat si pe la poze, pe unde am apucat dimineata, am citit sfaturile voastre, Nelia a dat multe, in privinta responsabilizarii puilor.
M-ar bate d-zeu sa spun ca garag urla, ea chiar nu o face, are fitze nu zic nu dar astea sunt ascunse bine, ies doar cande obosita si atunci le impingem repede inapoi:))
M-a zapacit ca vrea la gradinita, ea stie numai de bine despre asta, sa vedem cand o incepe cum va fi:)) In fiecare zi pomeneste de gradi iar duminica am trecut pe langa una si vroia sa intre in curte.
Tdi, imi pare rau deAly si de tine ca te macini, o sa se obisnuiasca, e ruperea brusca pentru ei, Mercedes Sunt convinsa ca o sa fie doamna pe primul plan la sfaturi :)) ), Nelia, si alte fete care mai au copilasii la gradi de ceva timp ne pot confirma. Asta e, e o etapa care trebuie parcursa.
Onixone, trimite cehstionarul, raspund cu placere, speram sa te putem ajuta in luarea unei decizii pt afacerea ta.
OlgaM, welcome back! Ai lipsit si tu destul de mult dar mai stim de voi. Ai facut o alegere buna cugradi, probabil ca se vor vedea curand rezultatele. Imi place sa aud ca esti bine in relatia cu sotul
Chiar de OLgaT ce mai stiti? Imi place ca e puternica si nu se lasa doborata, ii e greu dupa accident, a incercat-o DD.
Elisor, pup eu albastreaua, vreau poze cu ea tunsulica. Mi-e drag de voi ca va plimbati, voi si Bea iesiti cel mai des la aer, in natura.Anca, Patrick e un sofer innascut ce mai.
Danelutza, aiai nu exista emoticonul ala cate te bate la fund, il puneam pentru sotul tau

Hai va pup, pe ai mei i-a apucat iar mutarie sipermutarile prin bioruri, ma duc sa ii ajut.
P.S. Gabitza, arati beton, zici ca te mai sacaie Andrei dar nu se vede, pari asa relaxata,
super familie suntei.
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
Mercedes spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2991391210092581050nNtHvK
am pus luna trecuta cateva poze in album de la ziua lui cristi, daca va face placere vizionati-le.
Danelutza spune:
'ziua buna si de la mine ![]()
Elisor sotul meu, nu-i departe de socrul tau
, gasesc firimituri si pe divan, nu doar pe masa, asta dimineata cind ma trezesc, ca tot n-am priceput de ce fac curatenie seara, daca el maninca noaptea
. Cind pui poze cu Bianca tunsa, ca in ultimele poze, e tot cu codita.
NewMami am terminat de lipit ciresele si de cusut, asa ca poti trimite pantalonasii lui Patrick. ![]()
Cit despre pampers, spun si eu ca Nelia, scoate-l, pui ceva sub el si gata, vor mai fi accidente, dar daca il lasi prea multi ani, deja se obisnuieste si nu va cere la olita. Avem noi niste prieteni, care au lasat pampersul la baiat pina la 9 ani
.
Cloreta esti o norocoasa ca nu ai un urlator in casa, nici nu stii ce pierzi
. Spune-i sefului ca te invat eu sa faci pulovere, asta ca sa nu-ti puna gind rau si sa-ti dea mai mult de lucru ![]()
Si a mea m-a innebunit ca vrea la gradinita si ca sta fara mami si tati, cica doar cu copiii, fara educatoare
, sper sa nu-mi faca vreo scena
luni dimineata, ca sigur eu ori pling pina la 11.30, ori darim tot prin casa 
Mercedes multumesc ca ai spus, asta ca sa stiu de luni incolo, ca doar ce spune doamna la gradinita are trecere
. Ma duc sa trag cu ochiul la pozele tale.
Teddy cum ati trecut peste ziua de astazi, sper ca fara...
lacrimi.
Nelia ai terminat de calcat, ca eu am sanse sa termin, dar de luni incolo ![]()
Lauraaaaaaaaaa, gata am inceput galeria, poate apari 
Acum sa va spun ce m-a intrebat fiica'mea intr-o zi la cumparaturi. tot auzea ea ca imi spuneau alea "signora", la care ea, "mami, anche tu sei signora"
, ca si cum ar fi avut dubii ca eu nu sint o duamna
, va dati seama ce descoperire mare pentru ea, ca eu nu sint doar mami ![]()

Elvetia in miniatura
onixone spune:
DRagele mele....
m-am decis.Incerc sa fac afacerea cu haine.hainele le voi cumpara astazi si le voi trimite la mama mea in constanta.Cine cumpara din constanta le poate ridica personal.Ceea ce vreau eu sa cumpar este:
1.chiloti 6 perechi 100% bumbac pret incredibil
2trening fete si baieti
3jachete de iarna (daca sunt frumoase-trebuie sa vedeti gusturile mele, mai ales ca trebuie sa decid pt fete ca nu prea ma pricep.VA rog mamelede fete sa imi spuneti cam ce v-ti dori pt fete, ce culori si ce modele de jachete, bluze ce imprimeuri)
4Pantaloni fete baieti
5Fuste fete iarna(daca gasesc)
6 pijamale(care le pot gasi la set cate 2 sau cate una( cu maneca lunga avand in vedere ca vine iarna)
7 sosete (aici sa imi spuneti daca se merita) eu cumpar si voi imi spuneti, daca sunteti amabile asa cum va stiu eu.Ma intereseaza raport calitate/pret/cantitate
8vreau sa stiu daca va intereseaza pantaloni care tin la taraiala,aici se numesc teflon trousers(cumpara mamicile pt cei care merg la scoala si sunt rezistenti la joaca la cazaturi si altele.
9.hanorache fete baieti
10 bluze cu maneca lunga (subtiri care sa mearga sub geaca)
Si mutle altele pe care le voi cumpara.
HAINELE VOR FI PT 3-4 ANI FETE BAIETI.Cu asta incep pt ca financiar nu am de investit prea mult.Eu am sa fac poze la tot ce cumpar si la fiecare poza pretul cu care il vand in roni.Pret final pt voiHainele vor ajunge in romania in constanta si de acolo mai departe la voi.La pretul hainelor se adauga costul transportului(constanta-x destinatia).Plata se face ramburs la primirea coletului.Cam atat pana acum, orige sugestie si comentariu este mai mult decat bine venit.
Cu drag,Oana afacerista!!!(imi vine sa sii rad)
P.S. tot ce cumpar este incercat de minesi Alex .Nu cumpar nimic daca nu ii stiu calitatea.Asta ramane la aprecierea tuturor( ce e calitate pt mine nu este pt altcineva)
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
onixone spune:
...ahhh inca ceva.Imi pare bine ca va am si sa ma scuzati daca va folosesc ca esantion(adica sa imi spuneti cam ce va place din ceea ce as vrea sa vand).Va multumesc din suflet.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
Mercedes spune:
danelutza- intre timp i-a trecut rana de la picior uite o poza concludenta![]()
http://good-times.webshots.com/photo/2869305820092581050KBtuoa
gabitzam spune:
Oana, eu as lua teoretic cam tot ce ai scris tu acolo de baietei.
Ziceai ceva de sosete, eu i-am luat lui Raducu un set de sosete Next Baby, 5 bucati, la 25RON, de calitate foarte buna. Pe site la ei sunt 4-5 lire, deci o idee mai ieftin. Iar caciulitele www.next.co.uk/shopping/children/newborn/15/15" target="_blank">astea le-am luat de aici din magazin de la next cu 35RON, iar pe site sunt 5 lire, clar mai ieftin la voi acolo.
Gabi, ce draguta este poza cu copii ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ioanailincam spune:
Salutare!
Cu bucurie raportez ca prima zi de gradi a decurs foarte bine la noi: Moghita a ajuns, am incaltat-o cu papucii de interior si a intrebat daca poate sa se duca la copii (ca noi stateam cumva dupa usa). Am stat vreo 5 min de vorba cu educatoarea (pare de treaba) si apoi cu greu am convins-o sa vina sa ma pupe ca plec (eu ma pregatisem sa sun la birou ca intarzii ca sa mai stau cu ea, dar daca am vazut atata dezinteres din partea ei, m-am carat, ce sa fac). Se pare ca a fost cuminte, a plans la un moment dat ca nu-si gasea o jucarie cu care a venit. Noi am ajuns pe la 8.20, iar micul dejun se ia abia la 9, asa ca pe la 9.45 copilul a declarat sus si tare: "Mi-e foame de nu mai pot" drept pentru care a trebuit sa i se dea de mancare mai devreme. La pranz a mancat tot (culmea, la felul 2 au avut pilaf, de care acasa nu se atinge
). Concluzia: educatoarea a zis ca daca ar fi asa toti copiii nu i-ar mai trebui nimic.
Acuma eu nu ma las dusa prea mult de nas, ca stiu eu ca multi nu plang in prima zi si apoi potopul. Dar una peste alta ziua n-a fost prea emotionanta, nici vorba de plansete, nici macar de partea mea (asa sunt eu, mai sangeroasa de fel
). Noroc cu tati, mai sentimental, ca i-a facut 2 poze inainte sa plecam, nu de alta, dar sa marcam si noi ziua asta mare in calendar.
Mult succes la copiluti in continuare si sa speram ca se vor acomoda repede cu totii, iar mamicile vor rasufla usurate.
Poate intru mai tarziu ca voiam sa raspund 2-3 chestii, dar am ceva de lucru. O zi buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...