Copiluti de mai-iunie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Oana lu'Alex m-ar interesa si pe mine pretul la pelerina si la geaca, dar in euroi , sa vad daca e mai convenabil pretul decit aici . Eu asa stiu ca aia sint centimetrii, cit de inalt e copilul, dar poti sa mai intrebi cind cumperi.

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

15 euro Danelutza

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Atunci cind ai timp, vezi cam cit costa taxele postale, plus cum trimit banii, apoi mai vorbim, ca in principiu sint interesata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

daneluta trimite-mi un pm unde locuiesti exact ca sunt confuza desi scrie Elvetia la tine vorbiti italiana.hmmmm....unde e geografia mea?

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Clara, caciulitele alea pe care le-am aratat, le-am luat din Feeria, de la mall-ul ala nou, de la magazinul Next. Le-am aratat poza de pe site-ul Next de la mama lor, ca am gasit-o acolo.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Oana, eu vreau chilotei si un hanorac.

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

gabitzam: ma bucur sa aud ca ti-a placut ceva.Pozele au jos un cod.Daca esti dragutza sa mi le dai. oana@prosatellite.co.uk

Beatrice inca o data iti multumesc m-ai scos din r.... .Lucrez la poze sa ale pun pe website.

Oana lu'Alex

Mergi la inceput

Oana ti-am trimis PM

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Oana mie imi place sarafanul dar la poza nu vad sa scrie pentru ce varsta este.:(

edit - am bibilit poza si am vazut o eticheta de 3-4 ani. :) corect?

Mergi la inceput

Oana, ti-am trimis mail, sa-mi zici daca nu-l primesti, ca am mai avut probleme cu mailul.

Mergi la inceput