Copiluti de mai-iunie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Elisor imi permit sa spun ca, paduchii trag la curatenie, de aia sint si ei o tira socati, ma refer la profesori/educatori, ca nici un copil care-i mai murdarel nu are paduchi. Deh, au si ei pretentiile lor, ma refer la paduchi . Zimbesc eu, dar sper sa nu ma trezesc cu ei, ca dupa aia sigur colectionez si eu vreo unul , am atractie la ei, ma rog, aveam cind aduceau nepotii de la camin

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

am pus cateva poze la sematura Poze alex fara preturi.Mi-a promis sotul ca ma ajuta in seara asta.daca nu reusesc fac aici si pun pretul la fiecare poza ca titlu.Este primul folder.Acum am masurat.si la fete si la baieti masuratoare la maneca de la umar este37-40 cm si la pantaloni in interior 40 sau 42 daca are manseta.Nu prea am laut lucruri la fete dar am sa iau din acelea colorate.Am o singura intreabre asa de inceput:22roni pt 7 perechi de chiloti cum vi se pare?

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

MamaJipa mie cel mai mult imi place manechinul, e de vanzare? . Chiar stie sa pozeze pustiul tau, e un dulce, sa te porti frumos cu el ca sa-ti prezinte hainele. Vad ca majoritatea hainitelor sunt pentruu baietei, la cele cu maneca lunga ai si nr. 146? De abia astept sa vad si preturile!

Daniela suna a epidemie de paduchi , vezi cum si ce faci sa nu ia fata paduchi ca nu vreau sa-si piarda cositele buclate.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

elisor nu sunt toate pozele puse am pus cat am avut timp deci doar o parte in rest am facut 3 website-uri fara nici o finalitate.Sunt cam troala si cand m-a vazut sotul a zis ca ma ajuta.Azi imi venea sa plang ca nu am facut nimic productiv. ce inseamna 146 ca masura.
Mamicile de fete stati linistite ca sunt cateva lucruri si pt voi.

masura 3-4 ani este pt copii de inaltimea 104.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Oana lu'Alex mie imi place geaca rosie si pelerina de ploaie, care-i tot rosie.
marimea 146 este mare, acum nu stiu cum o fi, ca difera de la tara la tara, eu de exemplu am inceput sa-i cumpar 110-114, de fapt aici marimea este egala cu inaltimea copilului, asa ca eu cumpar deja hainute pentru 4-5 ani.

Elisor si eu sper sa nu, ca dupa aia trebuie sa o paduchesc, ca parul nu i-l tund, doar bretonasul am sa il rezolv eu miine.

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

pelerina de ploaia este de 4-5 ani dar parea ok ca si masura.|Geaca este roz puternic...dar asa se intampla daca nu ai aparate performante..Deci 146 este 1m si46cm?

Oana lu'Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Neatza la fete

M-am trezit la 7 ca Pifos are nasucul infundat, dar taman bine ca ma apuc de ceva treaba inainte de serviciu. Aseara am stat pana tarziu sa finalizez cate ceva. Vedeti aici:

http://www.servimg.com/image_preview.php?i=771&u=12100588

http://www.servimg.com/image_preview.php?i=772&u=12100588

or sa fie de pus pe birou sau de dat cadou.. o sa fac mai multi...

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Beatrice, ce frumoooos! Imi place ideea cu pusul pe lemn.

Oana, mie personal nu mi se pare mult deloc 22 ron pentru 7chilotei, as lua imediat unul-doua seturi. Cred ca ultima data am dat in jur de 12-15ron pe un set de trei.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Onixone, sunt fainute hainutele, vrem mai multe pentru fetite.
EVident ca mi-au picat ochii pe pelerina aia de gargarita Poti sa ne arati un chilotel de fetite desfacut? Ee am dat 6 ron pe o pereche, de buna calitate e adevarat, mai am unii la set la pret bun dar gargarita mea are o problema: daca nu sunt bine aranjati la pulpita si se duc in fundulet e jale. Trage de eie tot timpul si ce sa zic, nu inteleg de ce fac chilotei pentru fetite de 2-3 ani asa decoltati.
Gabitza, de unde ai luat tu caciulitele alea, ai facut comanda aici sau afara?
Fetelor, mult succes luni copilasilor (si mamicilor ) care inmcep gradinita luni, va tin pumnii si astept impresii.
Tdi, pup bucalina si succes in continuare.
Ioana, bravo pentru Mogo, ai o fetita tare dulce si cuminte si tare frumoaaaaaaaasa. DE culoarea ochilor nu mai zic si sensibilitatea nu e musai la ochii deschisi la culoare. Eu am nepoate cu ochii albastri si nu au probleme, eu am ochii verzi si sunt vai de capul meu.

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

CLORETA chiloteii i-am masurat circumferinta la picior si sunt de 30 cm , dar tine cont ca sunt pt 3-4 ani.Pot lua pr 2-3 ani de ex care sunt mai mici.Oricum am facut poza la unul.

...asa...nu am reusit sa fac website deci am pus pozele cu preturile la
www.cristina-jipa.magix.net/" target="_blank">POZE HAINE

daca vizualizati hainele eu zic mai bine sa o faceti ca slideshow caci vedeti preturile fara sa scroll cu mouse-ul.cum va este mai usor.
Sper sa va placa stiu ca mai trebuie haine la fetite si chiar si la baieti.Am luat ceva ca de inceput.Sunt multe hainute pt fete dar daca nu ma pricep nu am luat.Geci foarte frumoase pana sub fund aproape cu curea in talie dar culori deschise.Nu stiu cat de convenabil este.Erau hainute de balana sintetica albe pana in talie.Delicioase dar iar...nu stiu cat de practice.

Ce am luat de data asta m-am gandit sa fie practic si nu fashionable.Pot merge si pe parte de fashion.Moda este acum sa imbraci copilul ca un mic adult.De aceea tot ce este cu caractere din desene animate culmea in loc sa fie mai ieftin e mai scump.Aici ma refer la caractere din cinematografie.Restul sunt accesibile.

Ma rog nu ma intind.Nu am fauct pagina cum sa comandati daca va place ceva.Schimb marimile cum vreti daca va place mult ceva si nu am marimeasau culoarea

Ce mi-a placut foarte mult este moda la copii adolescenti.incepand chiar cu 7-8ani. Ma uitam si nu visam eu asa ceva la varsta aia.Super modern.Ce gasesti la adulti vezi si la adolescenti.Poti sa numeste generatia smecherasa.Cred ca asta e cuvantul potrivit.
www.cristina-jipa.magix.net/" target="_blank">POZE HAINE

Oana lu'Alex

Mergi la inceput