Copiluti de mai-iunie 2005 (84)
Raspunsuri - Pagina 10
ioanailincam spune:
Ziua buna! Eu sunt pe la birou, afara s-a innorat asa ca imi vine sa ma culc
.
A doua zi de gradi a decurs la fel de bine, fata era nerabdatoare sa plecam si la un moment se luase de tati ca se tot mosmondea si ea "vea la gadinita". Vedem noi cat tine minunea.
Ieri nu am mai apucat sa intru, dar voiam sa zic asa:
Onixone - abia astept sa vad site-ul, desi mai mult ca sigur ca nu voi lua nimic pentru ca ti-am zis eu ca nu renunt la umblatul prin magazone. Iti doresc succes, ca vad ca nu duci lipsa de musterii
.
Nelia - wow, ce de reguli. Bune, nu zic nu, dar numai sa le tii minte mi se pare greu, dar sa le aplici. Daca ele dau roade sa ne anunti musai ca incepem sa le implementam.
Beatrice - frumoase lucrari, dar nu mai cumpar nimic pentru ca am atatea si abia le port; ma rog, imi place sa le strang ca harciogul.
Teddy - treaba cu analizele a fost o adevarata bataie de ca, recunosc (mai ales ca a picat in saptamana in care ne-a spart masina cea noua si a trebuit sa umblam si eu si barbatul cu Matizul). Totusi, acum incerc un sentiment de multumire cand stiu ca toti de la gradi au facut aceste analize. Pe de alta parte, ce sa zic: eu am dus-o pe Ana la gradi joi in loc de luni ca sa ii treaca raceala cu care se pricopsise in week-end si cand stateam de vorba cu educatoarea era un baietel care tusea de numa'. Chiar sunt curioasa cate zile legate va merge la gradi in aceste luni de inceput, caci din pacate aceste analize de inceput nu ne feresc de bolesnitele care pot aparea pe parcursul anului.
Cat despre paduchi, sper sa nu fie cazul, ca daca e sa tundem Mogaldele n-o sa ne fie bine (nu suporta nici sa fie strans parul
).
Cine zicea ceva de o fisa cu radierile: vezi sa nu! Nu am primit nimic de genul si nici nu s-au deranjat sa ne zica sa nu ne mai iradiem un an de zile
. Dar ma rog, la ce hal de spital am fost, nici nu ma mira.
Monu - arati super!!! Stai linistita ca nici eu nu am stiut ce sa duc: desi fusesem vineri la gradi sa platesc, a uitat total sa intreb directoarea ce trebuie adus. Asa ca am pus in ghiozdan ce am auzit pe aici ca se pune si a fost suficient. Desi la stat, s-ar putea sa mai ceara sapun, hartie si alte de-astea, ma gandesc ca nu le-or vrea din prima zi.
Elisor - Ii sta bine Bianca tunsa asa; ma tot gandesc la Ana, dar cred ca ma amagesc singura ca as putea sa-i fac asa ceva.
Mai voiam sa spun ceva, dar e timpul sa ridic ancora: ma duc la epilat si apoi sa iau copilul de la bona. Si se pare ca va pune de-o ploaie buna, asa ca o sa ma ia gaia pana ajung pe unde am treaba
. Va doresc un week-end placut si un inceput de gradi luminos luni dimineata!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
monu spune:
Avand in vedere ca Alexia a mai fost la gradi eu trag nadejde sa nu am probleme cu plansul. ca zic eu are idee cum e la gradi si intelege ca seara venim sa o luam acasa. mai rau va fi la bb care zic eu va urla zdravan la inceput mai ales ca nu va fi in acelasi loc cu alexia asa cum a fost prima data.
Ada_74 spune:
Oana, da-l incolo de site, fa niste poze si pune-le in album, ca merge mai repede
. Daca accepti niste sugestii, pe mine m-ar interesa sa stiu din ce material sunt facute, si pentru ca stiu din experienta ca nu se potrivesc marimile de la o firma la alta, mi-ar fi util sa stiu lungimea manecii la bluze iar la pantaloni o masuratoare a cracului dintre picioare pana jos. Nu-i asa ca mai bine te lipsesti de asa cumparatori? ![]()
Ioana, poate Mogo e la fel de sangeroasa ca tine si n-o sa ai parte de lacrimi
. Pana la urma ce faci, mergi in paralel si cu gradinita si cu bona?
Danelutza, am fost la o marochinarie si am intrebat si de cirese, dar nu aveau decat floricele si animale. De curiozitate, asta e semnul grupei de pitici sau fiecare copil are alta broderie?
Lili
Danelutza spune:
Lili fiecare copil are un alt semn, al Isabellei sint ciresele, iar grupele sint pe culori
, sper c-ai priceput ce-am vrut sa spun. Ciresele va avea pe hainute primul si al doilea an, ca ultimul an de gradinita va trebui sa-i brodez numele ca sa invete sa-l citeasca. Mama, iar ma apuca jalea ca am fata mare
, deja ma doare capul. 

Elvetia in miniatura
elisor spune:
Pisicule multumesc de sugestie, o sa incerc ca sunt chiar curioasa daca ma transform in "Frumoasa adormita din birou"
, ca adormita eram oricum mai trebuie bella sa ma fac. Cate saptamani ai, 34? Sa nu pleci la spital fara sa ne dai de veste...
Mercedes distractie placuta la munte, sa faci poze, poate scapati cu o vreme nu prea rea, asa e, previziunile sunt sumbre rau, parca vad ca luni mergem cu gecile pe noi. Inseamna ca Andreas a ramas in urma lui Cristi, are 35.8 kg si 147 cm la 10 ani. Eu ii tot spun ca-i un slabanog (il invit pe Cristi sa cante la pian pe coastele lui
) dar cand il vad pe prietenul lui care e cu an mai mare decat Andreas si mai mic cu un cap si cu niste picioruse filiforme de, adunate doua maini si doua picioare nu stiu daca fac cat un picior de-al meu
, imi spun ca nu e chiar asa slab. Pai daca-l lasi la fotbal probabil c-o sa dea si cele 3 kg jos.
Simona imi amintesc inceputurile voastre cu gradinita, da' ce-a fost greu a trecut.
Simona, MamaJipa, Pisic, Andra, Teddy, Mercedes, Ioana va multumesc si voua pentru aprecieri la adresa coafurii. Eu as fi vrut s-o tund scurt scurt dar n-am avut curaj 
Daniela imi amintesti de mine cand a inceput Andreas, in ultimele zile de libertate l-am dus la zoo, ne-am plimbat, asa cum spui si tu, mi se rupea sufletul la gandul ca-l parasesc si ma simteam vinovata ca-l duc, iar cand am inceput serviciul plangeam mereu printr-un colt, bine, se cumula si cu starea buncii mele care era in stare foarte grava in spitalul unde lucram si eu. Acum, n-am nici o strangere de inima, ma simt altfel, stiu ca voi tremura toata luni dimineata si voi avea fluturasi in stomac, dar am totusi alta stare de spirit...pan-o s-o aud cum urla si nu-mi da drumul.
Beatrice piei ispita
, glumesc!!! esti foarte tentanta cu tot ce produci, sunt frumoase rau, dar mai trebuie sa spun si stop, macar din cand in cand. Ma tenteaza foarte tare bratara din cristale...paduchi, nici nu stiu cum arata (bine, nu sunt curioasa) dar m-as ingrozi sa stiu ca misuna prin capul meu sau al copiilor, brrrr. Sper sa scapati fara musafiri.
Daniela cum mai "sunt la mare cinste"?! Ma sochezi 
MamaJipa cred ca nu e nici o problema cu umblatul, Andreas facea frecvent chestia asta de ma amuza teribil, ii povesteam dimineata ce facea noaptea si nu ma credea, zicea ca-mi bat joc de el...de vreo cativa ani nu s-a mai intamplat, desi ma gandeam la un moment dat ca poate e somnambul, nu e!
Merge, merge afacerea? Mor de curiozitate...astept.
Teddy acum sunt pe merit felicitarile pentru Aly si-un
, bravo! A inteles mititica care-i treaba cu gradinita, ca mami o lasa cu copiii si doamnele si apoi vine dupa ea, as spune ca s-a acomodat chiar repede. Mie mi se pare ciudat sa nu ceara nici o analiza, ca doar le cere pentru binele copiilor sa nu fie careva cu ceva contagios si sa-i molipseasca si pe ceilalti. Dar, daca asta-i regula...
Azi s-a dus soacra-mea cu Bianca la "labolatol" sa-i citeasca "folicica" de la manuta, adica IDR-ul. Am cules si exudatul si copro toate sunt negative, mai putin urocultura care are "ceva". Luni imi va descifra pediatra cum sta. Am fost si la cresa si am luat fisa medicala si cea cu vaccinurile, foarte interesante lucruri scrie pe-acolo, diseara am de lecturat, vad ca a avut ceva activitate asistenta de la cresa ca e multa povestioara.
Monu eu am o listuta cu rechizite de te crucesti, o foaie A4 plina ochi, in weekemd ne apucam de adunat...sa umplem saculetul ![]()
Lili, Sergiu s-a acomodat, cum este? La 8 ore?
Oare sunt copilasi care mai stau acasa sau luni e ultima zi de incazarmare, ma rog, de la 1 ora la 9 ore? Monu la ce ora le veti lua acasa, am citit ceva de seara?!
revin...
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Voiam sa spun ca eu, in naivitatea mea, am crezut ca in zilele noastre nu mai exista paduchi, adica nu in cap. pana m-am intalnit cu un var la un moment dat si avea fetita de 5 ani tunsa cheala. Nici nu stiam cum sa reactionez, ca nu intelegeam de ce tocmai la varsta asta s-au gandit s-o tunda. Explicatia mi-au dat-o imediat vazabdu-ma blocata si cu ochii tinta pe capul fetei. Luase paduchi din parc de la groapa cu nisip.
Acum am facut o fobie cum vad ca primeste cate-un fir de nisip in cap cum o spal de teama paduchilor.
Chiar, voi ii mai spalati zilnic pe cap? Eu ii spal de 2 ori pe saptamana parul.
Ioana mi-ai pus degetul pe rana cu epilatul, trebuie sa ajung si eu cat mai curand.
In weekendul asta am program administrativ, voi face inventariere cu ce i-a ramas mic, haine, incaltaminte, jucarii cu care nu se mai joaca (facem loc altora noi
), scoatem hainele de toamna, ca nu cred ca mai pupam dupa ziua de duminica sandale si tricou afara...s-a dus vara
!!!
Andreas (17.08.1998)
Danelutza spune:
Elisor pai aici vorbesc de paduchi, cum am vorbi noi de dureri de cap
, iar farmaciile au scris mare in vitrina, produsele folositoare pentru scaparea de indivizii in cauza. Pe Isabella o spal, acum ca s-a mai racit timpul, doar o data pe cap, baita ii fac in fiecare seara, dar urla cind trebuie sa o spal pe cap, noroc ca nu se baga cu capul prin nisip, doar prin oale
, ma rog farfurie, cind maninca tot isi aseaza parul pina mai sterge pe ici pe colo, urmele din farfurie. ![]()
Aaa, pe canalele italiene vorbesc deja ca lumea e stresata, ca incep scolile si apar paduchii, de gradinite nu au spus nimic, doar de scoli. 

Elvetia in miniatura
Ada_74 spune:
Elisor, o sa vad de luni, ca pana azi inclusiv a fost tot la cresa, unde cunostea pe toata lumea. El spune ca se bucura, i-am prezentat gradinita ca fiind un loc unde nu merg decat copiii mari, si e mandru ca a crescut si il primesc si pe el acolo. Dar tare mi-e ca o sa se razgandeasca atunci cand s-o vedea acolo.
elisor spune:
Daniela da' eu tot socata raman, am voie da?
de unde pana unde invazia asta de paduchi tocmai in Elvetia patria curateniei???
Lili cum de l-a primit pe Sergiu 2 saptamani la cresa? Stiu ca spuneai ca educatoarea v-a propus, da' nu inteleg cum de-a avut locuri, ca banuiesc ca pe langga veterani erau si picii care au evoluat de la grupa mica, nu? La noi nici gradinitele nu au inceput pentru picii de grupa mica. De fapt asa e, oficial anul scolar incepe in 15 dar veteranii pot veni si de la 1 sept daca vor parintii sa-i aduca, dar nu fac activitati. Asa era si pe vremea lui Andreas.
Andreas (17.08.1998)
patriciaRO spune:
Mai, io il spal pe Pifos odata la 2 zile pe cap. Pana acuma nu credeam si nici nu-mi imaginam ca exista paduchi la gradinite, ca na, ca m-am gandit ca parintele nu-si aduce copilul paduchios, vorba aceea, dar e naspa...
se mai intampla...
Monica, ia-o calm. antonia va plange normal ca nu va intelege ca la gradi va sta si asa mai departe.. Dar.. e bine ca o duci de-acuma, despartirea nu va fi asa grea... zic si eu.. La noi a fost de 1 luna... acomodarea.
Cat despre Alexia cei trebuie la gradi, la fel ca data trecuta. Prosopel, ciupicei pentru inauntru, salopeta de ploaie daca la voi se poarta, chilotei, pijamale daca-i culca.... din astea...
Beatrice, mamic de Alex pifos