Copiluti de mai-iunie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Monu toate hainele sunt 3-4 ani

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Daneluta ti-am trimis un mesaj privat

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hai ca am pus de un biznis pentru Oana

Ma oftic de vremea asta nasoala, tocmai acum cand avem si noi botezul. Eu aveam ceva subtire de imbracat, pentru Raducu la fel... Sa vad ce incropesc pentru maine.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

gabitza, maine aveti botez!?
atunci sa va traiasca crestinul si distractie placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele!
Noi am muncit ca negrii pe plantatzii, s-a infundat aseara canalizarea si in toata casa nu s-a mai scurs picatura de apa, toata ziua am bagat acizi si apa fiarta si ustensile prin tuburi, cu bucataria demontata si toate cele impastiate prin casa, deh, nu se poate strica ceva fara sa mutam si mobile!
Afara ploua si e frigggg, pitika s-a crizat ca azi n-am dus-o nicaieri si ne-a facut nervii cretzi si casa vraiste, abia astept maine ca mergem la socri si se mai spala si altzii cu ea pe cap!

Gabitza, tinem pumnii sa aveti vreme buna la botez si sa mearga totul bine...asteptam sa-l vedem pe crestinutz in poze!
Oana, mult succes cu afacerea! Iti trimit pm.
Mey, voi ma bagati la idei cu biznisurile astea, eu m-am mai ocupat de-a lungul timpului cu una-alta dar nu m-a dus capul sa-mi fac site sa le prezint...maica-mea se ocupa cu vandutul si tot ei ii las banii ca nu-s multi, mai imi trimite una alta din tzara...oricum, la cat sunt de delasatoare sigur numa cu ideile raman!
Pupam si duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Gabitz, distractie placuta la botez si crestinul vostru sa creasca mare si sa fie sanatos. Asteptam pozele!

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... desteptareaaaaa
O cafea va rog, poate totusi scrieti cite ceva

Gabitza petrecere frumoasa, sa aveti o zi asa cum va doriti, sa va traiasca micutul crestin si asteptam sa va vedem in poze.

Oana lu'Alex ti-am trimis pm

Teddy probabil la noi o sa urle Isabella, pina va pricepe ca simbata si duminica nu poate merge la copiii. Deja mi-a explicat ca va sta cu maestra si copiii, fara mami si tati, iar eu cind ma duc sa o iau acasa sa-i cumpar intii o "patitua" (prajitura) , nici n-a inceput gradinita si deja ma santajeaza.

Aaa, la noi au venit ploile, vinturile si frigul , mama, dar e frig rau de tot. Acum daca tot duc motata la gradinita, trebuie sa incep curatenia generala si sa pun covoarele pe jos, doar in holul de la intrare mai astept, poate totusi binevoieste sotul sa ajunga la Milano, iar cei cu mobila de bucatarie sa o construiasca, apoi sa o aduca acasa . Va vine a crede ca am dat comanda la sfirsitul lui mai, apoi trebuiau sa o aduca la sfirsitul lui iulie, dar cu vreo saptamina inainte au constatat ca mobila comandata de noi e mai mica decit spatiul din bucatarie, asa ca trebuie sa mergem sa alegem din nou . Deh, meseriasii lui peste. Acum trebuie sa-i mai dau sotului un picior in fund ca sa facem un pas inainte si sa ne deplasam la fabrica.

Gata, am terminat cu vorbaria , va doresc o duminica minunata si calduroasa...

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

M-am trezit si eu acum dupa ce am apucat sa dorm vreo 4 ore.Bune si alea.

Inca muncesc la website si cu ajutorul lui Beatrice am facut progrese..

Multumesc tuturor pt suport.Sunteti niste dragute.
Gabitzam petrecere frumoasa caci am inteles ca aveti botezul astazi.Sper ca vremea sava ajute si sa nu fie frig.
Ma duc la munca, saracul fii-miu zilele astea a stat pe branci . NU m-am ocupat deloc de el si barbatul nu e acasa decat foarte tarziu.Promit ca dupa ce pun websiteul pe picioare ma joc cu el non stop ca sa recuperez.

Oana lu'Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... bau, dar ce liniste este, sa inteleg ca-i vreme frumoasa in romanica si sinteti la plimbari ?

Oana spor la treburi, astept cu interes "catalogul" toamna-iarna

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

fetele din romania care au copii mici v-ar interesa canuta avent de baut apa sau suc cu 26ron?Asa ca titlu informativ....o sa pun poza ca sa vedeti.

http://i39.servimg.com/u/f39/12/99/44/32/31kxwk10.jpg

Oana lu'Alex

Mergi la inceput