FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 9

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Felicitari IUCA!! Ne-ai dat o veste minunata.... tari danezii astia ai reusit din prima si cu 2 bb. Sa ai grija de voi 3 si sa nu te obosesti. Fetelor care merg zilele astea la Sibiu le doresc mult noroc , iar celor ce fac inseminare.... sper sa fie reusita! CIPCIRIP, nu fi trista, mai ai doar ziua de maine .... si asteptam sa ne spui ca ai vazut 2 LINIUTE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Simonete
Fetelor care mai baga un vot ca sunt 13 shi sunt superstitzioasa

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Cicirip euuuuuuuuu, am si votat. Pt putin.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Magdutza merci ca ma scapashi de 13

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Fetelor va multumesc mult de tot ptr urari, sa dea Domnul sa fie totul bine pana la capat si sper sa traiti si voi cat mai repede o asa fericire.
cipcirip iti tin pumnii stransi ptr vineri, mai ai putina rabdare
bytzi, iaura abia astept sa veniti de la Sibiu sa ne povestiti cum a fost.

Va pe toate cu drag

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

IUCA
felicitari ma bucur pt voi ,va urmaresc de mult din umbra ca aveam si eu ganduri de IAD la Sibiu dar am renuntat....era pacat sa facem cu donator ...macar avem 5 mil/ml si acum am inceput si noi un tratament ca pana acum nu am avut banutii necesari si asa a trecut 1 an fara sa facem nimic...

Va doresc succes maxim la toate fetele care fac IAD si va admir pt curaj si vointa....va pup

"Asteptand un ingeras"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

fetelor ,am venit de la sibiu cu vesti nu prea grozave( in sensul ca nu ne asteptam la asa ceva):spermograma sotului s-a inrautatit si avem un dg: oligozoospermie si teratozoospermie dar cu sanse pt. inseminare ,doar dak nu mai scade pana atunci adik 2 sapt...macar eu am ovulatie spontana...
l-am intrebat pe dr. dak nu pot sa-i ajut putin pe cu ceva si a zis ca nu este nimik ca dak ar fi el ar deveni bogat( cel putin asa am intelez eu din engleza)...dar eu stiu ca ar fi ceva naturiste ,ma duc pe la Oligo sa vad acolo
la toate , macar bytsi sa vina cu vesti bune

http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

bytzi ce-ai facut? cum a fost?
iaura imi pare rau ca s-a inrautatit situatia, eu zic sa ii dai sotului Multi Maca de FLP. Mai multe despre tratamentele naturiste poti vb cu miki-miki (o gasesti la azoo sau la naturiste)
cipcirip maine e ziua cea mai mare. Faci si test de urina sau doar de sange?
evanescence ma bucur ca ati inceput cu naturistele. Doamne ajuta!

ptr toate fetele

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

iaura, ai incredere ca in 2 saptamani nu se va inrautatii spermograma. Vei reusi cu IA la Sibiu.
Cirip, iti tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrada77 spune:

Ma scuzati,pun si eu o intrebare un pic ciudata...A facut cineva inseminare artificiala cu donator strain?

Mergi la inceput