FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 9

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

andrada la Sibiu donatorii sunt danezi.
Despre alti donatori straini eu nu stiu sa fi facut cineva.
Pe prima pagina sunt niste link-uri cu banci de sperma si din strainatate.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrada77 spune:

Da,nu m-am facut bine inteleasa,scuze...Am intrebat de donator,altul decat sotul sau prietenul.Eu sant singura si as vrea sa apelez la o banca de sperma.Ma gandeam..,stiti pe cineva care are un bebe in felul acesta?
Eu imi doresc o inseminare vaginala simpla,fara medicamente si fara alte interventii.Daca se prinde..ok daca nu...mai incerc.
Din cate stiu eu,nu am probleme de sanatate,dar nu am ramas pana acum graviduta.M-am si ferit,binenteles.
Sant singura si as vrea un bebe al meu,dara fara complicatii(nu mai vreau sa aud de barbati,deocamdata).
Astept de doi ani la adoptii,dar pe viitor,daca lucrurile merg tot asa..ma gandesc sa fac eu un bebic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Hei, stiu ca voi parea pragmatica da' sper sa nu te superi!

De ce vrei sa apelezi la IAD? Excluzand costurile, timpul pierdut si multe alte chestii mai putin placute, oare esti convinsa ca asta vrei?
Gandeste-te la implicatii, la o relatie urmatoare (din pactae barbatii sunt mult mai egoisti si vor sa creasca proprii lor copii -- daca ii pot avea, nu pe-ai altora), nu stiu, nu vreau sa te fac sa te razgandesti, dar asta e o decizie pt toata viata...
Adica ma gandesc ca daca asta vrei, ai putea avea copilul asta cu cine vrei tu, pe cai naturale, si n-ar mai tb sa apelezi la IAD!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

buna dragutele mele!am sosit aseara la 1,31 f obositi de la un drum de 430km plecati de la ora 8 dim....mi-a dat acordul pt IAD cu nr 5

acum parerea austriacului,fff dragut am stat 3 sferturi de ora la el...dr Ispasoiu ne-a tradus
deci:el crede ca 4 IAD sant deajuns si sa ancercam FIV cu biopsie si daca nu cu donor....sansele sa se gaseasca ceva la biopsie sant de 50% si ca nimic nici un nu arata ca nu s-ar gasi ceva ,nici macar FSH ,chiar se enerva cand a auzit ca ne-au zis dr ca nu avem sanse cu FSH asta....
l-am antreb de donatori...a zis ca sant din danemarca,ca e cea mai buna banca de sperma,ca doar cu ei lucreaza,donatorilor li-se fac HIV,HEP B-C,sifilis,si altele cu transmitere...si anal genetice,an special cariotip si ami dadu adresa www.cryos.dk ,unde sa citesc mai multe despre ei...ca ami v-a da o lista cu donatorii,mi-a facut si schema cu grupa sa aleg AB (noi avand b,ab)....
deci mi-a dat stimulare cu gonal F de 75 cate una pe zi....si sa ne hotaram ce sa facem FIV cu biopsie sau IAD....biopsia e 10 mil la ei...
tot timpul cand merg undeva vin cu andoieli,acum ca mi-a spus un prof parerea despre biopsie ma face sa ma gandesc iar....si ma bucur enorm ca l-am gasit pe el,un dr fff de treaba,tot antreba daca avem si alte antrebari...

Mergi la inceput

dr Ispasoiu face si el IA ?stie cineva,un dr deosebit si cata rabdare au ...ar fi bine daca l-as gasi si la IAD tot pe profesor

Mergi la inceput

iaura tu erai cea blonda cu sacou alb...eu eram cu bluza mov stateam la usa cand ai intrat tu....ati facut spermograma ca am vazut ca ati revenit erati la usa cand am iesit noi(daca erai tu)

Mergi la inceput

iuca felicitari din tot sufletul,recunosc ca mi-e cam frica cand aud,dar ce poate fi mai frumos ca atunci cand vei vedea 2 bebelusi...acum ma rog pt tine sa fie o fetita si un baiat

cirip hai mai ai putin ,vezi ca danezii sant tari sigur te-a lasat si pe tine gravidutza
a fetelor si uitai sa va spun sant f ancantata de clinica ,conditii,dr f draguti,asistenta nu mai zic ma si enerva de draguta ce era si de cate ori si-a cerut scuze ca au antarziat cu aprox o ora...a si cirip ,liftul e super
pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Iaura poti sa ii dai sotului multi maca de la FLP si pro6 tot de la FLP, poti sa ii mai dai ginseg cu royal gelly flacoane buvabile 10 ziel si 10 zile pauza apoi iar.Succes
Bytzi ma bucur ca ati reusit intr-un fel sa va documentati si sa fiti ajutati cum se cuvine.Parerea mea este sa incercati fiv cu biopsie ca sa fiti impacati ca ati incercat tot pt a avea copilul vostru, si daca nu merge sa continuati cu doantor. dar asta numai si numai voi trebuie sa decideti.Succes.
Iuca
Cipcirip Doamne ajuta , miine trebuie sa fie test pozitiv.

Va pup pe toate si mult succes.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bytzi

iaura tu erai cea blonda cu sacou alb...eu eram cu bluza mov stateam la usa cand ai intrat tu....ati facut spermograma ca am vazut ca ati revenit erati la usa cand am iesit noi(daca erai tu)

da bytsi ,eu eram si culmea dintre toate de acolo m-am gandit ca tu erai , cea pe care am intrebat-o dak pe acolo se intra, si v-am vazut si cand am mers la masina ,nu?
intr-adevar toti sunt f. draguti acolo si liftul chiar ca e grozav
da, dr. ispasoiu face inseminari , eu cred ca cu el voi face ink 2 iar apoi mi-a propus si mie FIV , tu esti hotarata ce faci mai departe?

http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

iuca , moni si magduta ,mersi pt. incurajari , nu stiu d c n-am o parere prea buna despre multi maca , am ctit ca uneori scade si mai mult sperm. si nu as vrea sa dau gres , nu stiu , ma mai documentez...voi ati luat vreodata ceva pt. a inbunatati spermograma?
cirip tin pumnii de azi
la toate
a , si fetelor , se gaseste pregnyl la sibiu la clinica, asa a zis dr. ispasoiu

http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png

Mergi la inceput