FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 9
Raspunsuri - Pagina 13
montytaiana spune:
cirip ce frumusel e austriacul
iucutza cred ca si puiutul tau o sa fie tare frumos, danez de, ce a facut fata la eco, ce vesti nedai?
@dodo@ spune:
bytzi, iti tin si eu pumnii maine, ma bucur ca tot raul a fost spre bine si ai nimerit la austriac. Drum bun si multa, multa bafta.

cipcirip, nu are rost sa plangi de pe acum, fii optimista, chiar daca ti s-a pus pata ca nu e acolo bb cel mult asteptat.

Eu iti tin pumnii stransi in continuare, iar sampaniile s-au racit deja.
Salut toate fetele, nu a-ti scapat de mine, va citesc zilnic

iuca spune:
cirip sa stii ca si daca e bebe te doare burta, nu inseamna neaparat ca vine CM, plus durerea de cap, de spate, oboseala, toate sunt simptome de bebe.
bytzi, iaura va tin pumnii azi la intalnirea cu austriacul.
monty dodo

Fetelor noi ieri am auzit doua inimioare, a fost foarte emotionant, nu ne venea sa credem, ca pe ecran sunt 2 bebei. Este fiecare in sacul lui si sunt pozitionati perpendiculari, in sensul ca sacii vin in forma literei T.
Va multumesc tuturor care v-ati gandit la mine, inca sunt emotionata, nu imi vine sa cred, de la 3 nu mai pot dormi cu gandul la ei.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
7+
cosicel spune:
| Citat: |
| iuca Fetelor noi ieri am auzit doua inimioare, a fost foarte emotionant, nu ne venea sa credem, ca pe ecran sunt 2 bebei. Este fiecare in sacul lui si sunt pozitionati perpendiculari, in sensul ca sacii vin in forma literei T. |
Buna!!!!!!
FELICITARI!!!!!!!! Nici nu-ti imaginezi cat ma bucur pt tine! E minunat!
Nici nu stiu ce sa mai scriu....mi-ai luminat ziua!
Sa-ti fie sanatosi, frumosi, sa creasca armonios in burtica, sa ai o sarcina usoara si 2 bebei asa cum ti-ai dorit!
Moniland spune:
Bravo!!!!
doua inimioare 
ce frumoooos.
Sarcina usoara Iuca si copilasi santatosi sa ai. Si-a facut treaba danezul
. Ce ma bucur!
@dodo@ spune:
iuca

, SUPEEEERR VESTE, ma bucur enorm, ne faci zilele mai frumoase si ne obligi sa mergem mai departe.Lasa-ne sa ne bucuram alaturi de tine, cu speranta ca intr-o zi iti vom calca pe urme. Sa fiti sanatosi si sa creasca frumosi, sa te bucuri toata viata de ei. Nici nu stiu ce sa-ti mai scriu, sunt emotionata, felicitari.
Inseamna ca ti-au placut mult danezii![]()

iuca spune:
Fetelor va multumesc din suflet, mi-au dat lacrimile citind mesajele voastre. Eu va doresc sa simtiti toate asa ceva, este foarte emotionant, in sensul cel mai placut.
Stiti nu m-am gandit niciodata sa am 2 copii, imi doream 2, mi se pare ideal, dar cand vedeam ca e asa de greu sa ramai gravi, ma gandeam ca poate ne va ajuta DD sa avem si noi un copilas si uitati ce surpriza a avut DD ptr noi.
Eu sper din suflet sa reusim toate fetele de aici sa ne tinem copilasii in brate.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
7+
iaura21 spune:
iuca
felicitari pt cele 2 buburuze (vezi si tu iti faceai griji pt. unul din ei),ne bucuram mult pt. tine , se vede ca tie DD ti-a pregatit ceva special ...
la dublu
mersi si pt. incurajari, eu deabia peste 2 ore merg la sibiu, oare o sa ma intalnesc cu bytsi, ca ea nu mi-a raspuns la ce ora merge...
cipcirip am uitat ca tu iei deja progestative
(am vb. sapt. asta cu f. multe fete si pe mess) si de aceea te-am intrebat ,poate ai si tu norocul lui iuca ,caci vad ca
danezi sunt mai tari ca ai nostri
... nu mai cauta simptome , spune una care face la fel ca tine 
http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png
sunshine4ever spune:
Iuca FELICITARI sa ai sarcian usoara si la termen si babeici sanatosi. VEzi ca Dumnezeu el rinduie pe taote cum vrea El si cidn considera El ca trebuie. Ma bucur pt tien , si ne dai si noua spernate sa continuam oricit ar fi de greu. 

in asteptarea unui ingeras
cipcirip spune:
Iuca
felicitari!!!! Super tare!!!! Ma bucur tare mult pt tine
Bytzi
& Iaura
Sa venitzi cu veshti bune de la austriac. Sa ne povestitzi tot.
Fetelor
va multzumesc pt incurajari, nu va enumar pt ca sigur am sa sar pe cineva shi nu vreau sa va suparatzi pe mine. Eu azi am stat acasa in pat , mi-au trecut simptomele alea urate (frisoane, dureri de spate shi cap) shi mai am inca simptomul ala frumos (sani sensibili). M-au speriat rau frisoanele pt ca asta inseamna ca temp corpului scade cand ea tb sa se mentina ridicata
. Nu stiu ce sa mai cred, ce-o fi o fi shi gata. Vineri dimi dau sange iar seara o sa vad dc sunt sau nu
.
Cirip