Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ceau fetele.....
eu tot neagra dar mai si zambesc.....azi a sosit premergatorul pt Sara si rade in el cu gura poana la urechi,acesta este http://reclama/detalii.php?cod=AB175 si sunt incantata si eu ,a stat azi 5 min in el dar au fost de vis pt ea,cel putin asa parea,topaia,chiuia,radea si si-l striga pe tacso sa o vada,nu stiu daca v-am zis dar Sara de la 5 luni ma striga pe mine si pe ba-ba fiind buni si de 2 sapt pe ta-ta care lesina cand o aude si in rest a-pa dar mai rarut
se pare ca sta bine la cap kk caci azi a facut doar de 2 ori ,daca mai face o data dupa 18 e ca inainte,nu a vomat deloc ,nu febra,nu stiu ce sa zic ,eu nu pot sa cred ca are enterocolita si gata.....trebuia sa mai fie ceva febra sau varsaturi nu???

Micsunea cred ca se trezeste urgent prietena ta si merge la un doc daca vrea bebele.....sunt dura dar vb serios,exact asa am avut si eu ,dar mi-am dorit enorm copilu asta si am facut tot ce a trebuit in sensul asta,am avut scurgeriile respective pana la 18 sapt ,dar am mers saptamanal la doc ,am avut tratament soi repaus si am sf prin aproape trei luni,ultimele imobilizata practic la pat ,acum ma apuca dracii,ia-o de mana si cu ea la doc ,repet daca vrea copilul

ceau Moni,ceau Robi

Lala pusi tie si lui Biti

Elle unde esti la job???

fetele nu e nimeni???

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

lala d , daca tot esti pe aici , poate ma ajuti cu un sfat. aseara eram la dus si a plans matei cred ca vreo 10 minute ca nu l-am auzit. a adormit si ea infundat ,fornaiu mucisorii in nas, dar am zis ca e de plans, de dimineata la fel, iar acum cand s-a trezit ii curg mucisori aposi, adica ii curg curg .are un 37,5 , de cateva zile o tine numai intre 37,2 -37,5 temperatura. vad ca a si tusit ,dar doar de cateva ori, e extrem de plangacios dar de mancat a mancat foarte bine. maine dimineata ajung la medic. ma gandeam sa ii dau la culcare calpol sa nu faca febra peste noapte,eurespal o fi cazul sa ii dau deja? iar pe nas decat aspirat momentan?

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

La voi suna a dinti .
Nu ii da Calpol daca nu are febra. Nu il ajuta preventiv in cazul ei, il ajuta poate doar la durerea unui dintisor avand in compozitie si un analgezic.
E bine ca il vede dr maine.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Nu merge!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

Mergi la inceput

Merge Ramo, scoate spatiul si inainte de "detalii"

E frumos !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

scuze fetele dar se maraia Sara ,doarme de la 15.15 ,sper sa mai doarma umpicut,dupa fix o ora incepe frecusu,cu pipa ,nu inteleg de ce si cat o sa mai dureze.....ma rog ,ma bucur ca va place,tati a cam comentat ca putea fi mai echipat pt banii aia si de ce nu merge si in laterale.....pai ideea e sa mearga in fata nu ??nu stiu ce sa zic,era mai bine sa mearga si in laterale?

Sara Ioana 15.02.2008

ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Asa e acuma merge.Ii foarte frumos! ca si pretu.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

Mergi la inceput
Mergi la inceput

am uitatsa va zic aseara ca Sara are 7.500 si apr 70 cm ,nu ma prea incred nici in una nici in alta,ma rog ,astea la 7 luni fara o sapt .....e bine??ce parere ave-ti voi??si mi-a mai zis doc ca are alergiie la fructe,am vazut si eu ,faza e ca i apar zgrabuntele si in coltul la un ochisor,dispar repede relativ dar apar si are alergia i clar,la toate fructele care le primeste,mar,para,nactarina,piersica ,caisa,strugure,daca sunt crude daca sunt din borcanel e ok si sa evit puiul ca este alergic pt Sara,de maine i dau vacuta.....no comment....sa nu i dau piscot,gluten ,etc ca e pe teren alergic din parinti cu alergii
asa o sa fac deocamdata,

Sara Ioana 15.02.2008

ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

scuze fetele dar se maraia Sara ,doarme de la 15.15 ,sper sa mai doarma umpicut,dupa fix o ora incepe frecusu,cu pipa ,nu inteleg de ce si cat o sa mai dureze.....ma rog ,ma bucur ca va place,tati a cam comentat ca putea fi mai echipat pt banii aia si de ce nu merge si in laterale.....pai ideea e sa mearga in fata nu ??nu stiu ce sa zic,era mai bine sa mearga si in laterale?

Sara Ioana 15.02.2008

ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

MERGE SI IN LATERAL . Scoate-i opritoarele alea dreptunghiulare si merge !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput